Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Plop Art Sudoku
sponzorované odkazy

Plop Art Sudoku

Hrajete online hru Plop Art Sudoku

Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.

ovládání hry Plop Art Sudoku

myší, viz instrukce ve hře • 0.31 MB • 317x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mahjong - potrapte svůj mozek
Logické hry - 376x
Tato hra s názvem Mahjong (ver. 0.94) nepatří mezi klasické mahjong hry. Princip je poněkud odlišný. Na hracím poli máte nejrůznější kuchařské pomůcky. Vaším úkolem je najít vždy dva stejné symboly. Buď přímo sousedící, a nebo rozmístěné tak, jak je to uvedeno v nápovědě (podobně jako v Pets Connect). Každá úroveň je omezena časem, k dobru máte tři nápovědy. Hra je známá hlavně jako Kuchařovo nádobí, nebo také Kuchařský mahjong.
Rise of Atlantis
Logické hry - 438x
Rise of Atlantis je poutavá logická hra, která vás zavede do tajemného světa starověké Atlantidy. Ve hře jste postaveni před výzvu obnovit slavnou civilizaci tím, že spojíte tři nebo více stejných symbolů v řadě nebo ve sloupci. Tato zdánlivě jednoduchá úloha je obohacena o různé bonusy a power-upy, které hru činí dynamickou a zábavnou. S každým úspěšným tahem budete sbírat drahokamy potřebné k obnově legendárních artefaktů a památek Atlantidy. Strategicky musíte plánovat každý tah, aby jste maximalizovali kombinace a vyvolali řetězové reakce, které vám pomohou dosáhnout vašeho cíle rychleji.  Rise of Atlantis nabízí dlouhé hodiny zábavy díky stovkám úrovní a náročným puzzle, které jsou doprovázeny krásnou grafikou a atmosférickou hudbou, evokující tajemství starověkých časů. Tato hra je ideální volbou pro každého, kdo má rád logické hry a chce si procvičit strategické myšlení v působivém historickém prostředí.
Cube Droid Saves the Galaxy
Logické hry - 41x
V jedné vzdálené galaxii se začaly dít podivuhodné věci, se kterými se budete muset vypořádat v kůži robota. Zachraňovat se vydáte hned několik planet, na nichž bude zapotřebí vždy splnit několik misí. Robot potřebuje v každé misi posbírat veškeré baterie, aby mohl pokračovat do dalšího plnění úkolů.
Ancient Jewels: Lion Temple
Logické hry - 53x
Jestli máte rádi hry ve stylu bejeweled, tak vás tato online hra bude nepochybně bavit. Zeshora se postupně objevují barevné krystaly, které musíte po trojicích odstraňovat. Nedopusťte, aby se dostaly až dolů.
Fast Food Fiasco
Logické hry - 23x
Hra Fast Food Fiasco! patří mezi jednoduché, graficky pěkné a hlavně pekelně návykové logické superhry. Na hrací ploše máte několik symbolů jídla, které musíte seskupit tak, abyste měli vždy alespoň tři stejné symboly vedle sebe. Hra má 9 úrovní, s postupem do vyšší úrovně vám přibude jeden symbol jídla.
Extreme Explosions
Logické hry - 19x
Snažte se v této hře umístit správně tyto bomby. Dávejte si velký pozor, abyste tyto bomby správně umístili. Vaším úkolem je totiž shodit veškeré objekty, ale až pod červenou čáru. Tak se snažte.
Paths
Logické hry - 21x
Výborná hříčka s pohybem kuličky po dráze. Cestu lemuje spousta různých nástrah a překážek - překonat je ale vám určitě nebude dělat potíže. Stačí většinou posunout či otočit a kulička se dostane do cíle.
Oh My Candy Level Pack
Logické hry - 24x
Online hra, která vás donutí řádně přemýšlet. Cílem je dostat barevnou sladkost až k nenasytnému křečkovi. Jak na to? Klikejte po hrací ploše a přijdete na to.
Incredipede
Logické hry - 25x
Pokud si myslíte, že už vás ve hrách nemůže nic překvapit, pak se jistě podivíte u hry s názvem Incredipede. Setkáte se totiž s naprosto nečekaně vypadajícím tvorem, který se z moře dostane na pevninu, kde se pokusí sebrat lahodné ovoce a poté se s tvorem musíte dostat ještě k zářivému světelnému bodu.
Civiballs
Logické hry - 15x
Vašim úkolem v této hře je dostat barevné kuličky do stejně barevných kalíšků. Pomocí myšky odstraňujte různé řetězy a uvolňujte ostatní kuličky, aby Vám barevné kuličky dojely až do cíle. Chce to přemýšlet, než se rozhodnete, jaký tah zvolíte.
Water Werks
Logické hry - 30x
Snažte se za pomoci vody dostat jednotlivé míčky do koše ve hře Water Werks. Máte k dispozici hasičskou hadici, ze které stříkají proudy vody, s nimiž můžete zatlačit na určité předměty, aby se koule mohly dostat na místo určení. Celkově si zahrajete poměrně slušný počet na sebe navazujících úrovní se slušnou hratelností.
Binga
Logické hry - 55x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
Maganic Wars
Logické hry - 24x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Bubble Shooter
Logické hry - 2664x
Bubble Shooter je jedna z nejoblíbenějších miniher, které si můžete na internetu zahrát. Na hracím poli máte barevné balónky, ke kterým vystřelujete vždy po jednom balónku. Cílem je seskupit alespoň tři balónky stejné barvy. Dobře a rychle přemýšlejte, kam balónek umístíte, neboť celá řada postupně klesá...
Bathroom
Logické hry - 30x
Všem příznivcům logických her můžeme nabídnout online hru Bathroom. Jste uvězněni v koupelně a vašim úkolem je z ní utéct. K tomu, aby se vám to podařilo, musíte najít spoustu věcí a chytře je využít.