Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Plop Art Sudoku
sponzorované odkazy

Plop Art Sudoku

Hrajete online hru Plop Art Sudoku

Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.

ovládání hry Plop Art Sudoku

myší, viz instrukce ve hře • 0.31 MB • 641x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Algidis - jednoduchý online tetris
Logické hry - 20x
Tetris je jednou z nejstarších a nejznámějších počítačových her. Ten od Algidy je sice velmi jednoduchý, ale i přesto (nebo možná právě proto) vám jistě zpříjemní den v práci.
Ramps
Logické hry - 29x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Mahjong Classic
Logické hry - 230x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
Demolition City
Logické hry - 28x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
All That Matters
Logické hry - 17x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.
Penquin Pass
Logické hry - 22x
Dostaňte tučňáka na druhou stranu vody tím, že mu postavíte ledovou cestičku z různých tvarů. Pěkná logická superhra jak má být, rozhodně se budete skvěle bavit.
Animals Connect
Logické hry - 33x
Zábavná verze logické online hry mahjong - tentokrát budete z hrací plochy odstraňovat kameny s obrázky zvířat. Máte-li rádi hry jako je např. Kuchařovo nádobí, tak si jistě přijdete na své. Dokážete postupně odebrat všechny dílky?
Accurate Boy
Logické hry - 23x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Botiada
Logické hry - 30x
Vaším úkolem v této logické superhře je posouvat a nakonec propojit všechny robůtky na ploše. Každá úroveň má několik řešení, záleží na počtu energetických buněk, na kterých budou robůtci umístěni. Velmi pěkná hra na přemýšlení.
Fodder
Logické hry - 42x
Zvířátka v džungli jsou hladová, protože potrava se příliš nikde nedá najít. Naštěstí se na místě ocitnete vy a pokusíte se nakrmit všechna zvířata. Logicky musíte vymyslet, jak potravu dostat k hladovým krkům. Navíc každé zvíře má v oblibě jiný druh potravy, takže se musíte soustředit. Hra obsahuje slušný počet úrovní.
Bricks Match
Logické hry - 34x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.
Birds Defenders
Logické hry - 66x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
Sliding Cubes
Logické hry - 51x
Pěkně zapeklitá logická hříčka, ve které budete umisťovat kostky do vyznačených polí. Nebude to vůbec snadné, protože s kostkami nelze otáčet a uzpůsobit jejich tvar vyznačenému místu na hrací ploše.
Green and Blue Rob Bank
Logické hry - 42x
Zelená a modrá příšerka se stanou hlavními hrdiny této hry. Obě příšerky zůstaly bez práce a nezbývá jim žádný jiný způsob, jak získat finance, než že se musí vydat na loupežnou výpravu. Pomozte jim vykrást banku. Vyberte trezor za pomoci směrových šipek a vraťte se ke svému kolegovi, abyste mohli zmizet.
Tea Mahjong
Logické hry - 34x
Čajový mahjong. Je to možné? Ano! V této hře na klasický mahjong se místo tradičních čínských znaků setkáte s obrázky s čajovou tématikou. Pozadí hry přímo svádí k tomu, uvařit si šálek chutného čaje.