Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Eye Blaster
sponzorované odkazy

Eye Blaster

Hrajete online hru Eye Blaster

Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.

ovládání hry Eye Blaster

myší, viz instrukce ve hře • 2.44 MB • 1470x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Doctor Acorn
Logické hry - 19x
Doktor Žalud se zabývá zubním lékařstvím a chodí k němu zvířátka z celého lesa. Jednoho dne se ovšem stala nepříjemná nehoda a veverka doktorovi odfoukla hlavu. Pomozte mu dostat se z nepříjemné situace! Před sebou máte sérii logických hádanek a úkolů, přičemž si projdete řadou úrovní. Snažte se přijít na nejlepší řešení.
Cucaracha
Logické hry - 19x
Chytlavá logická hra s klasickým principem skládání tří stejných symbolů do řady. Cucaracha se oproti jiným hrám liší v tom, že na pole umisťujete symboly najednou ze dvou stran. To hru činí poměrně těžkou, ale i tak zábavnou.
MasterMind extended
Logické hry - 36x
Pamatujete si na starou hru jménem Logik? Princip hry je zdánlivě jednoduchý - jeden z hráčů si vybere několik barevných kamenů a vy musíte uhádnout barvy i přesné pořadí kamenů. Ve hře MasterMind si můžete hru zkusit virtuálně na počítači. Uhodnete všechny míčky?
La Talpa
Logické hry - 17x
Staňte se nezbedným hlodavcem a sesbírejte všechny prémie, které potkáte při vašem útěku před nestvůrami, které se na Vás ženou. V každém kole musíte sesbírat všechny body, jinak se nedostanete do dalšího kola. Takže se pusťte do hry a hurá na obludy.
Paintwars
Logické hry - 43x
Pod názvem Paintwars se skrývá vynikající logická superhra, ve které budete ničit ostatní smajlíkové figurky. Podaří se vám v každém kole sebrat všechny hvězdičky, zničit postavičky a nahrát nejvyšší skóre?
Timebot
Logické hry - 2x
Výborná logická online hra. V bludišti ovládáte robota, se kterým se musíte dostat přes překážky až k východu. Během řešení logických pastí využíváte "druhého" robota, což je vlastně sekvence předchozích vašich kroků.
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 51x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.
Mahjong Connect 2
Logické hry - 318x
Nejrůznějších mahjongů tu máme opravdu dost. Některé jsou hratelností horší, jiné lepší. K těm druhým patří i tahle logická super hra. Pravidla jsou stále stejná - odebírejte dva stejné hrací kameny, které však nejsou blokovány jinými kameny.
Kinetikz
Logické hry - 18x
Chytrá logická superhra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je dostat míček s modrou hvězdou do místa, kde je žlutá hvězda. V každé úrovni máte pouze omezený počet míčků, které můžete vystřelit. Dobře přemýšlejte a využívejte překážky jako svou výhodu :).
Green and Blue Rob Bank
Logické hry - 45x
Zelená a modrá příšerka se stanou hlavními hrdiny této hry. Obě příšerky zůstaly bez práce a nezbývá jim žádný jiný způsob, jak získat finance, než že se musí vydat na loupežnou výpravu. Pomozte jim vykrást banku. Vyberte trezor za pomoci směrových šipek a vraťte se ke svému kolegovi, abyste mohli zmizet.
Isora
Logické hry - 42x
Isora je pěkná logická superhra s jednoduchým námětem. Vaším úkolem je projít všechna políčka na hrací ploše tak, abyste se opět vrátili na výchozí pozici. Hra se ovládá šipkama. První úrovně jsou jednoduché, ale později začne přituhovat...
Sprocket Rocket
Logické hry - 50x
Sprocket Rocket je velice zajímavá hra, kde si pořádně procvičíte logické uvažování. Dostanete totiž na starost obyčejnou létající loď, kterou ovšem postupem času můžete vylepšovat a přidávat na ní věci podle potřeby. Občas je totiž nevyhnutelně nutné upravit svojí loď, aby se dala splnit některá úroveň.
Ant Hill Trap
Logické hry - 249x
Perfektní logická superhra, ve které se budete snažit utéci z podzemního úkrytu. Ten je nezadržitelně zaplavován vodou a vám nezbývá příliš mnoho času. Vyřešte všechny logické úkoly a dostaňte se ven.
Jolly Jong Journey
Logické hry - 47x
V případě této bezvadné super hry se jedná o klasický mahjong. Tedy, pokud chcete vyhrát, tak musíte z hrací plochy postupně odebrat všechny kameny. Hledejte dvojice stejných kamenů a odebírejte je. Ovšem pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny.
Murphys Gesetz 2
Logické hry - 18x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte Santa Klause, a to přímo při nadělování dárků dětem.