Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Eye Blaster
sponzorované odkazy

Eye Blaster

Hrajete online hru Eye Blaster

Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.

ovládání hry Eye Blaster

myší, viz instrukce ve hře • 2.44 MB • 1272x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Diamond Rush
Logické hry - 167x
V tomto pokračování oblíbené klasiky spoj tři jde především o vaše dovednosti při hledání shody! Vyměňujte sousední drahokamy tak, abyste vytvořili řady alespoň 3 stejnobarevných drahokamů, a odstraňte je z pole. Buďte co nejrychlejší, abyste získali bonus za rychlost a neustále zvyšovali násobitel! Větší kombinace vám přinesou speciální drahokamy a další bonusové body. Diamond Rush nabízí okouzlující grafiku a spoustu akce s drahokamy! Podaří se vám dosáhnout vysokého skóre dříve, než vyprší čas?
Dribble king
Logické hry - 38x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Interactive Puzzle
Logické hry - 50x
Velmi originální logická hra, která vás donutí přemýšlet na samé hranici vašich schopností. Hra se hraje skoro jako obyčejné posouvací puzzle - jediné co musíte udělat, je přesouvat bloky tak, abyste vytvořili správný obrazec. Máte 10 nápověd. Hra obsahuje docela dost obrazců různé úrovně.
Paths
Logické hry - 26x
Výborná hříčka s pohybem kuličky po dráze. Cestu lemuje spousta různých nástrah a překážek - překonat je ale vám určitě nebude dělat potíže. Stačí většinou posunout či otočit a kulička se dostane do cíle.
Isora
Logické hry - 42x
Isora je pěkná logická superhra s jednoduchým námětem. Vaším úkolem je projít všechna políčka na hrací ploše tak, abyste se opět vrátili na výchozí pozici. Hra se ovládá šipkama. První úrovně jsou jednoduché, ale později začne přituhovat...
StarShine
Logické hry - 39x
Dneska se hvězdičkám na obloze nějak nechce svítit. Dokážete je k tomu přimět? Záleží jenom na vaší logické úvaze, máte totiž jenom jednu střelu na to, abyste je rozsvítili všechny - ostatní vystřelují své paprsky.
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 69x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
Sly Fox
Logické hry - 57x
Povedená zábavná online hra, která si vás nepochybně získá svou hratelností. Cílem je odebírat kamenné bloky, ale přitom dávat pozor na to, aby se nerozbilo cenné vajíčko. Zdolat všechny levely bude úkol pro skutečné herní mistry.
Trap o matic
Logické hry - 1762x
Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.
Tube Crisis
Logické hry - 45x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
Nodes
Logické hry - 23x
Nodes je hodně chytlavá logická hra. Vaším úkolem je umístit zdroje laseru tak, aby paprsek procházel všemi body. V těžší obtížnosti vám přemýšlení znepříjemní časový limit pro vyřešení úrovně. Doporučuji vypnout hudbu, zbytečně to ruší ;).
Harry Potter Puzzle
Logické hry - 1630x
Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).
Assembler 3
Logické hry - 27x
V této hře máte za úkol dostat zelené bedny různých tvarů do předurčených míst v každém kole. Na začátku na Vás čekají jednoduchá kola a postupně se bude obtížnost zvětšovat. Takže neváhejte a pusťte se do této hry.
Maze-a-Pix
Logické hry - 43x
Logických her není nikdy dost, protože perfektně procvičují hráčův mozek. Jednou z těchto poměrně zajímavých logických her je i bludiště Maze-a-Pix. Musíte se z výchozího bodu dostat napříč bludištěm na druhou stranu. Nejedná se však o úplně jednoduchý úkol, na jehož konci však čeká zajímavá odměna v podobě odkrytého obrázku.
Gem Fusion
Logické hry - 34x
Dejte v této super hře veškeré kamínky k sobě. Vaším úkolem je poskládat tyto kameny k sobě, abyste získali jeden velký. Tak se snažte a nasbírejte si tak nějaké to skóre. Dávejte si pozor, abyste nezaplnili místo zbytečnostmi.