Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Eye Blaster
sponzorované odkazy

Eye Blaster

Hrajete online hru Eye Blaster

Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.

ovládání hry Eye Blaster

myší, viz instrukce ve hře • 2.44 MB • 738x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Devils Leap
Logické hry - 30x
Dobře hratelná chytlavá online hra Devils Leap má zajímavé akční prvky. V roli ďáblíka máte za úkol zničit všechny nevinné andělíčky. Hra je to zábavná a zdolání všech herních úrovní vám zabere dost času.
My Life Is Yours
Logické hry - 18x
Snažte se v této hře převtělovat za jiné bytosti a stále se dostávat přes veškeré překážky, které vám tato super hra připravila. Do míst, kde je nakreslená ruka, tak tam se většinou posunete. Musíte se dostat do dveří.
Enchantix or Believix 2 Mix-Up
Logické hry - 44x
Již samotný název hry Enchantix or Believix 2 Mix-Up napovídá, že se setkáváme s hrou typu puzzle, kde se pokusíme sestavit dohromady obrázek, aby vypadal podle představ. Musíte jednoduše přesouvat jednotlivé kostičky na správné místo, aby bylo možno dokončit úroveň, kterých se ve hře nachází několik.
Gridlock
Logické hry - 2x
Gridlock je zřejmě jedna z nejlepších logických her, kterou si můžete zahrát. Princip vychází ze hry Rush Hour. Vaším úkolem je posunovat šedé obdélníky tak, abyste dostali ven modrý obdélník. Je to jednoduché, ale pekelně chytlavé.
Cubrius
Logické hry - 40x
Cubrius je zajímavá logická hra, která si vás získá skvělou hratelností a pěknou grafikou. Úkolem je posunovat krabice tak, aby byly u sebe vždy krabice stejné barvy. Hra obsahuje několik záludných typů krabic a mnoho úrovní.
Jumping Box
Logické hry - 30x
Maličký čtvereček poskakuje ze strany na stranu a dokáže se přemisťovat přesně podle toho, jakým způsobem ho nasměrujete. Abyste splnili se čtvercem cíl, musíte se dostat na vyznačenou pozici. Čím méně skoků na postup potřebujete, tím více bodů obdržíte na konci úrovně. Autoři připravili slušný počet misí.
Little soldiers
Logické hry - 33x
Logická hra, která vás zaujme na dlouhou dobu. Má spoustu levelů a představuje velkou výzvu pro vaše mozky. Musíte dovést všechny malé vojáčky skrz celý level až na konec - přitom překonávejte všechny překážky cestou.
The Hearts
Logické hry - 50x
Jednoduchá minihra, která má jednoduchá pravidla. Stiskněte levé tlačítko myši a postupně spojte barevná srdíčka na hrací ploše. Čím delší zřetězení vytvoříte, tím více dostanete bodů.
Sprocket Rocket
Logické hry - 49x
Sprocket Rocket je velice zajímavá hra, kde si pořádně procvičíte logické uvažování. Dostanete totiž na starost obyčejnou létající loď, kterou ovšem postupem času můžete vylepšovat a přidávat na ní věci podle potřeby. Občas je totiž nevyhnutelně nutné upravit svojí loď, aby se dala splnit některá úroveň.
Potion Panic
Logické hry - 28x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Critter Cubes
Logické hry - 18x
Zoologická zahrada na Antarktidě? Ano, zní to zvláštně a zavání to pěkným průšvihem. Přesně to se také stalo. Nyní je vaším úkolem dostat co nejvíce zvířat do člunu a vrátit je zpět do hřejivého domova.
Cake Swap
Logické hry - 34x
Hodně dobrá hra, která vás nenechá v klidu. Nejen, že se jedná o populární herní žánr bejeweled a spoj tři, ale hra má jako obrazce nejrůznější sladkosti. Takže to bude boj a někomu by se mohly sbíhat sliny :). Hledejte trojice stejných sladkostí a postupně zdolávejte všechny úrovně.
Porolith
Logické hry - 1159x
Další originální zpracování hry Tetris. Tentokrát ale není nutné snažit se stavět plné řady, cílem je totiž seskupit bloky stejné barvy. Hra Porolith se ovládá šipkama, bloky se neotáčejí.
Folds
Logické hry - 30x
V Japonsku vytvořili ze skládání ubrousků skoro umění, kterému se říká Origami. Vznikají tak nejrůznější tvary a právě jejich skládání si můžete vyzkoušet v rámci hry s názvem Folds. Hra automaticky počítá, na kolik procent se hráčovi podařilo splnit zadání. Celkově se můžete těšit na slušnou porci úrovní.
Iq marathon 2
Logické hry - 531x
Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.