Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Eye Blaster
sponzorované odkazy

Eye Blaster

Hrajete online hru Eye Blaster

Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.

ovládání hry Eye Blaster

myší, viz instrukce ve hře • 2.44 MB • 95x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mahjong 247 Solitaire
Logické hry - 33x
Velmi povedený mahjong, který vám nabízí až 5 různých hracích polí. Pravidla jsou celkem jednoduchá. Z hracího pole odstraňujete dva volné kameny stejných symbolů. Volné kameny jsou ty, které na sobě nemají žádné další kameny, a které mají místo vlevo nebo vpravo. Mahjong 247 Solitaire je skvěle hratelná superhra.
Wake Up Asterix and Obelix
Logické hry - 17x
Galští hrdinové Asterix a Obelix vždycky dokážou ochránit svojí vesnici před výpady proradných Římanů. Jednoho dne ovšem oba dva hrdinové usnuli velice tvrdým spánkem a vesnice zůstala nehlídaná. Pomozte probudit Asterixe s Obelixem, aby mohli čelit nepřátelským vojákům. K dispozici dostanete různé předměty a musíte je vhodně umístit.
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 12x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
StarShine
Logické hry - 8x
Dneska se hvězdičkám na obloze nějak nechce svítit. Dokážete je k tomu přimět? Záleží jenom na vaší logické úvaze, máte totiž jenom jednu střelu na to, abyste je rozsvítili všechny - ostatní vystřelují své paprsky.
Mahjong Link
Logické hry - 463x
Her na téma mahjong už bylo vytvořeno snad sto tisíc... Mezi ty zdařilejší herní kousky patří i tahle verze slavné čínské hry. Cílem je z hrací plochy postupně odstranit dvojice stejných kamenů, které ovšem nesmějí být nijak blokované.
Checkers Classic
Logické hry - 33x
Jste připraveni na jednu z nejpopulárnějších stolních her? Ano, jedná se o hru Dáma. Potrapte mozek a snažte se porazit soupeře. Musíte dobře promyslet všechny tahy, abyste vyřadili všechny soupeřovy kameny. Dokážete vyhrát na nejvyšší obtížnost?
Rainbow Dash Mix-Up
Logické hry - 31x
Další ze série logických her nese název Rainbow Dash Mix-Up a vezmete si opět na starosti sestavování obrázku. Jedná se o hru podobnou různým puzzlům, kde se musíte pokusit sestavit obrázek z přidělených dílků, aby na sebe jednotlivě navazovaly. Jakmile by se vám podařilo sestavit první obrázek s poníky, můžete pokračovat na další.
Flip It
Logické hry - 25x
Hlavním cílem této hry je potrápit vaše logické myšlení. Na hrací ploše se vám zobrazí pole, které bude tvořeno bílými a černými kostkami. Vašim úkolem bude otočit kostky tak, aby byly všechny bílé.
Journey of the Mouse
Logické hry - 21x
Bílá myška má velký hlad a nejvíce miluje lahodný sýr. Vezměte si její osudy na starost a doveďte jí k jejímu vysněnému jídlu. Po každé úspěšně dokončené úrovni se můžete přesunout k vylepšování myší. Při cestě za krmením se občas setkáte s poměrně nebezpečnými situacemi, jimž se musíte vyhýbat, aby myš nepřišla o život.
Plumber 2
Logické hry - 44x
Zahrajte si na instalatéra a poskládejte potrubí tak, aby po spuštění vody nikam nezatekla. Myslíte si, že jste na tolik schopní, abyste zvládli všech 25 náročných úrovní? Pusťte se do toho, je to makačka na bednu.
Paintwars
Logické hry - 26x
Pod názvem Paintwars se skrývá vynikající logická superhra, ve které budete ničit ostatní smajlíkové figurky. Podaří se vám v každém kole sebrat všechny hvězdičky, zničit postavičky a nahrát nejvyšší skóre?
Bricks Match
Logické hry - 18x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.
Bridge Tactics
Logické hry - 33x
Záškodnická práce přímo v týlu protivníka se počítá a má velkou hodnotu. Vezměte si na starost odpalování mostů, aby se nepřátelé nedostali tam, kam by potřebovali. Kromě zničení infrastruktury se snažte pořádně prosít i nepřátelskou armádu a vojenský materiál. Pokuste se zařídit, aby nikdo neupláchl živý.
FireBoy and WaterGirl 3: The Ice Temple
Logické hry - 31x
Vaším úkolem je dostat se přes všechny překážky, které vás v této super hře čekají. Dávejte si pozor, abyste s vaším hrdinou ať už s ohněm nebo vodou nestoupli do špatné kapaliny. Pomáhejte si s něma navzájem.
Spreading Hex
Logické hry - 19x
Zajímavá a chytlavá gameska, ve které se budete snažit rozšířit barevné šestiúhelníky po celé ploše. Na celou akci máte pouze omezený počet tahů, takže při hře velmi důkladně promýšlejte každý postup a krůček.