Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Zoo Park

Hrajete online hru Zoo Park

Máte rádi hry, ve kterých se staráte o nejrůznější zvířátka? V této hře Zoo Park si můžete zkusit roli pečovatele v zoo. Celkem si zkusíte týdenní misi v zoologické zahradě, kde na vás čeká řada rozmanitých úkolů.

ovládání hry Zoo Park

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 248x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Mini Hair Dresser 2
Hry pro dívky - 1x
A máme tu další online kadeřnictví:) Vlevo najdeš tři oblíbené vlasové styly své zákaznice. Jenden si vyber a dej se do práce slečna chce vypadat úplně stejně jako na obrázku, který ti bude napomáhat po celou dobu hraní. Stříhej, barvi, žehli, vlň, nakonec dostaneš ohodnocení, jak moc se ti povedlo tvoje dílo v porovnání s požadavkem:)
Cody Dressup 28
Hry pro dívky - 0x
A je tu opět malá CODY, ketrá se chce za každou cenu líbit jako máma:) Co se týká jejího šatníku, není špatný, ba naopak:) Tak se dej do toho a krásně ji obleč, jak nejlépe dovedeš:) Pak klikni na mráček vpravo.
Pamela Anderson
Hry pro dívky - 6x
Prímová dívčí oblíkačka pro všechny milovníky oblékacích her s celebritami. Oblékni hvězdu Pobřežní hlídky krásnou Pamelu Anderson.
Beauty Maker 36
Hry pro dívky - 7x
Bláznivá slečna s bláznivým šatníkem pořebuje poradit co a jak. Přesněji řečeno, co a jak na sebe, aby se zalíbila svému idolu. Tvým úkolem je pěkně ji obléci, namalovat, učesat a dát doplňky. Nápověda viz rámeček HINT.
Chicque make up
Hry pro dívky - 4x
V téhle hře uvidíte dívku, ktará tak trochu vypadá jako známá japonská herečka. Jediným vašim úkolem je vyzdobit ji, aby měla vskutku královský vzhled. Myslíte si, že máte na to, pořádně ukázat váš vkus?
Photo Model 28
Hry pro dívky - 3x
Krásná online hra pro dívky. Nepřeberné množství možností, jak z nevýrazné puťky udělat kočku, za ketrou se každý kluk otočí! Namaluj ji, zvol účes, oblečení a šperky! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Dwarfs Menu
Hry pro dívky - 8x
Objevte tajemný svět trpaslíků, a ne jen ledajakých trpaslíků. Tito mrňousové jsou totiž pěkně hladoví. Od vás čekají, že je obsloužíte a splníte jejich labužnická přání.
Beauty Maker 51
Hry pro dívky - 7x
A je tu soutěž pro nejkrásnější letní sportovkyně. Tato dívenka se také smí zúčastnit. Tvým úkolem je o i pečovat. Krásně vhodně ji oblékni, pak jí úžasně nalič, potom jí zvol nejlepší účes a nakonec doplňky.
Oblékni modelku 142
Hry pro dívky - 2x
Oblékni si krásnou modelku v online hře pro dívky! Je to malinko zimní verze, takže v repertoáru jsou i zimní bundičkyzimní botičky a čapky. Vyber jí účes, botky, kabelku, šperky a oblečení. Příjemnou zábavu:)
Fairy Dressup 43
Hry pro dívky - 1x
Tady si FAIRY hraje na poslušnou domáckou holčičku, jen náhlédni do jejího šatníku. Ale oblečení, přesto že je trošku střídmější je velice cool a moderní. je na tobě, jaký outfit jí vymyslíš na dnešek!
Lion and Mice
Hry pro dívky - 3x
Vysvoboď krále zvířat který je uvězněm na vrcholku věže. Dej si velký pozor na ptáky co létají okolo a věž střeží. Musíš čelit jejim nastrahám co pro tebe přrpravý. Po každém vysvobození se zvedne rychlost a agresivyta ptáků.
Photo Model 17
Hry pro dívky - 302x
Další pěkná oblíkačka online pro dívky. Na této dívce můžeš změnit mnoho faktorů. Změň účes kliknutím na vlasy a tričko kliknutím na triko. Pak už ji jen dolaď různými doplňky a nalič ji. Příjemnou zábavu:)
Frozen Blackberry Lemon Chiffon Pie
Hry pro dívky - 4x
Vaším úkolem v této hře je postupovat podle instrukcí, které vám jsou sděleny. Udělejte opravdu skvĚlý dort. Pokud budete postupovat podle pokynů, tak nic nemůžete zkazit, takže se snaŽte a ukažte, co ve vás je.
Fashion and Glamour Deluxe
Hry pro dívky - 2x
Opravdu povedená online hra nejen pro všechny šikovné dívky. Ve hře Fashion & Glamour se vydáme k malé kadeřnici, která dokáže na hlavě vykouzlit fantastické účesy. Samozřejmě nesmíme zapomenout na doplňky v podobě šperků.
Style Dressup 4
Hry pro dívky - 0x
Tak tahle dívenka si jistě neláme hlavu s nějakými módními předpisy. Tahle slečinka si vezme na sebe jen to v čem se cítí dobře. Tak si prohlédni její šatník. Pak vyber to, co se nejvíce líbí tobě a obleč jí to.