Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Zoo Park

Hrajete online hru Zoo Park

Máte rádi hry, ve kterých se staráte o nejrůznější zvířátka? V této hře Zoo Park si můžete zkusit roli pečovatele v zoo. Celkem si zkusíte týdenní misi v zoologické zahradě, kde na vás čeká řada rozmanitých úkolů.

ovládání hry Zoo Park

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 1380x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Colouring 9
Hry pro dívky - 2x
Krásná slečinka a celkově i hezký obrázek. Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Pretty Dressup 6
Hry pro dívky - 3x
Tak tohle je opravdu velice rozomile vypadající slečinka. Můžeš si s ní dělat, co jen chceš. Smíš jí dát jinou paruku. Pak jí udělej krásný outfit, aby zapůsobila na nového klučinu, který přišel k ní do třídy!
Garden decor
Hry pro dívky - 2x
Dalčí z nesčetné řady dívčích her, která se tentokrát bude odehrávat na zahradě. Právě uplynula zimní sezóna a tak se musíte zařídit svoji zahrádku za domem tak, abyste se nestyděli tam pozvat návštěvu.
Hamburger Girl
Hry pro dívky - 3x
Pěkná online hra rpo opravové labužníky!!! Opravdu se pobavíš. Jsi jako prodavačka hamburgerů a máš opravdu náročné zákazníky! Takové hamburgery jsi jistě neviděla ani ve filmu. Obsluž zákazníky hamburgery a colou.
Model Dressup 16
Hry pro dívky - 4x
Tak tahle slečinka je pěkně ostrá jako chili paprička. Je to slavná motorkářka, ale dokáže být v soukromí i rozomile nevýrazná. je to jen na tobě v jakém stylu se ti více líbí. Halvní je začít. Příjemnou zábavu.
Lovelicious
Hry pro dívky - 8x
V této suprové dívčí hře najdete mnoho dortíků a čokolády, která vypadá opravdu k nakousnutí. Budete rychle obsluhovat hosty a vydělávat tak hromady peněz, za které si vylepšíte obchůdek s dortíky.
Dwarfs Menu
Hry pro dívky - 8x
Objevte tajemný svět trpaslíků, a ne jen ledajakých trpaslíků. Tito mrňousové jsou totiž pěkně hladoví. Od vás čekají, že je obsloužíte a splníte jejich labužnická přání.
Star Dressup 5
Hry pro dívky - 3x
Tato kráska je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvým úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké rande:) Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Selena Gomez 2
Hry pro dívky - 4x
Selena Gomez je opravdová celebrita. A potrpí si na to být krásná a naprosto perfektní. Tentorkrát máte možnost stát se jejím stajlistou. Vyberte pěkný účes a nezapomeňte na makeup a líčení.
Model Dressup 89
Hry pro dívky - 4x
Tato slečna se možná tváří trošku namyšleně, avšak povězme si na rovinu, nemá snad k tomu důvod? Je krásná štíhlá a když nahlédneme do jejího šatníku také musíme uznat, že se nemá za co stydět, tak se dej do oblékání:)
Colouring Easter
Hry pro dívky - 2x
Miluješ velikonoce a tak stejně máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 25
Hry pro dívky - 2x
Tahle slečna dostala práci v místním lahůdkářství a je velice šťastná. Byl to její sen. A chce zapůsobit na své zákazníky i zjevem. Tak je to na tobě, jak se jí bude prodávat a vařit! Příjemnou zábavu.
Amateur Surgeon Christmas Edition
Hry pro dívky - 2x
Zahrajte si na amatérského chirurga v této pěkné online hře. Tentokrát jde o vánoční edici, ve které máte na operačním stole vánočního skřeta. Ten je raněný a vy máte za úkol ho dostat zpět do života a do nejlepší kondice.
Model Dressup 116
Hry pro dívky - 5x
Oblékni si sportovně vyhlížející nevinnou nevýraznou krasavici. Pěkná online hra pro dívky. Oblékni ji a k tomu slaď veškeré potřebnosti, jako jsou botky, kabelky, účes, brýle atd. Příjemnou zábavu! Vše je jen a jen na tobě!
Beauty Maker 41
Hry pro dívky - 4x
Známý fotogram, který fotí nejslavnější lidi na světě si vybral právě tuto dívku ale za podmínky, že bude vypadat skvěle i po stránce vzhledu. Je to jen na tobě. Krásně ji oblékni, namaluj, dej jí doplňky.