Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Zoo Park

Hrajete online hru Zoo Park

Máte rádi hry, ve kterých se staráte o nejrůznější zvířátka? V této hře Zoo Park si můžete zkusit roli pečovatele v zoo. Celkem si zkusíte týdenní misi v zoologické zahradě, kde na vás čeká řada rozmanitých úkolů.

ovládání hry Zoo Park

myší, viz instrukce ve hře • 0.18 MB • 78x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 28
Hry pro dívky - 1x
Koukni na tuhle slečinku§ nezdá se ti nějak zaražená? Nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)tak neváhej a dej se do toho!! Krásně tuto slečinku obleč:)
Beauty Maker 11
Hry pro dívky - 22x
Krasavice, která chce na dnešek vypadat ještě lépe než obvykle a potřebuje s tím pomoct? Ano, tak to jsi tu správně. Oblečení není málo, háček je v tom, že není kdo by ho zkonbinoval. Dej se do toho a udělej z ní krásku:)
Washing Hell
Hry pro dívky - 14x
Ďábelské praní prádla zažívá každý den tato mladá vietnamská slečinka. Teď si to zažiješ místo ní:) Nelekej se není to tak složité stačí rovnat práslo do řádku sloupků či na úhlopříčku. Jako ve hře BINGO!
Movie Dressup 7
Hry pro dívky - 12x
Tak tahle slečna je pořádné kvítko. Co se oblečení a módy týče, tak vůbec neřeší, co říká na její vkus okolí. A to je správné! Tvým úkolem je bez časového limitu krásně dle svého výběru obléci a ošperkovat tuhle tvrdou slečnu!
Model Dressup 138
Hry pro dívky - 7x
Tato slečinka nevypadá moc sebevědomě, tak ji prošku pomoz, aby se sebevědomě mohla cítit pomocí jejího tendy moderního oblečení. A to ještě není všechno, ne jen oblečení, ale i obuv, šperky a paruky!!!
Model Dressup 96
Hry pro dívky - 47x
Tahle slečinka jde večer na rande a chce vypadat perfektně. je to její první rande a potřebuje ještě trošku popostrčit. Budeš tak hodná a pomůžeš jí? Obleč ji, zvol účes i botky, kabelky. Je to na tobě:)
Girl make up 4
Hry pro dívky - 10x
Vžijte se do role nějakého úspěšného profesionálního maskéra a zapracujte na vzhledu téhle dívenky. Svěří svoji tvář do vašich rukou, takže si s ní budete moci opravdu vybrat. Samozřejmě máte spousty odstínů a různých barev.
Beauty Maker 65
Hry pro dívky - 1x
Dej se do nesnadného úkolu. Porazit svou sokyni ve školní soutěži o královnu krásy. Souboj začíná! Nejprve ji krásně oblékni, jak nejlépe umíš, pak ji krásně nalič a zvol barvu očí, pak vlasy a nakonec doplňky.
Model Dressup 133
Hry pro dívky - 24x
Tahle slečinka si velmi oblíbila styl WESTERN. Ví, že jí sluší a hlavně se chce odlišovat:) Jenže moc neví, co a jak zkombinovat. Tebe jistě bude bavit ji oblékat, převlékat, než zjistíš, který model je nejlepší:)
Angelina Jolie
Hry pro dívky - 19x
Naličte Angelinu Jolie jako profesionální maskérka aby vypadala před kameramy krásně a sebevědomně. Pevně věřím že se vám to určite povede. Tak s chutí zapněte tuto hru a perfektně Angelinu Jolie naličte.
Cutie Makeover 38
Hry pro dívky - 11x
To je ale moderní slečna. Koukni se, kolik možností zde můžeš využít, jak ji můžeš upravit. Nalič ji, jak nelépe umíš, pak se dej do šperků a doplňků a nakonec tě čeká účes a oblečení (kliknutím na vlasy a triko).
Spring Around The World
Hry pro dívky - 64x
Příjemná oddychovka pro naše nejmenší dětské hráče a hlavně pro dívky. Hra se skládá z několika mini úkolů, například z milé oblíkačky a nebo z postřehovky, kdy budete sbírat tulipány. Příjemné na relax.
Photo Model 36
Hry pro dívky - 12x
Pěkná online hra pro dívky. Ne jen tak obyčejná oblíkačka! Tato slečna jde večer na party a bude tam její idol a její úhlavní sokyně. Musí tedy logicky vypadat perfektně. Dej se do toho. Udělej jí pěkný účes, kliknutím na vlasy. Změň jí oblečení kliknutím na tričko. A pak už je to na tobě, nalič ji a dej jí krásné šperky:)
Shiny Dressup
Hry pro dívky - 24x
Krásná rozomilá online oblíkačka pro dívky. Tato mladá krasavice potřebuje poradit ,,co a jak,,. Budeš tak hodná a poradíš jí? Jestli ano, dej se do toho. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i všelijaké doplňky.
Model Dressup 85
Hry pro dívky - 23x
Slečna v této pěkné online hře jde dnes na rodinnou sešlost a z šatníku vybrala nejelegantnější a nejvhodnější oblečení. teď už je jen a jen na tobě, jak se s tím vypořádáš a upravíš ji. Příjemnou zábavu.