Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Cody Crazy Zoo
sponzorované odkazy

Cody Crazy Zoo

Hrajete online hru Cody Crazy Zoo

Perfektní herní záležitost s detektivem Cody Jonesem. Případ, který v této hře budete řešit, se odehrává v zoo. Tam kdosi nabádá zvířata ke krádežím. V cestě za úspěšným řešením sbírejte předměty a dobře je používejte.

ovládání hry Cody Crazy Zoo

myší, viz instrukce ve hře • 3.88 MB • 421x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Baroufa sudoku
Logické hry - 29x
Máte rádi sudoku? Tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Vašim jediným, avšak složitým úkolem je umístit čísla od jedničky po devítku na prázdná políčka na ploše tak, aby v každém sloupci, řádku a čtverci bylo číslo jen jednou.
Disaster Will Strike 2
Logické hry - 347x
Všechno probíhá naprosto hladce, když tu se náhle přírodní živly začnou bouřit a padají kusy domů. Ve druhém pokračování Disaster Will Strike se opět podíváte na zoubek stavbám a pustíte na ně přírodní pohromy. Vždy dostanete k dispozici jen určité druhy přírodních katastrof, se kterými si musíte vystačit a zlikvidovat vše živé.
Two Pipes
Logické hry - 23x
Ukažte svoje logické uvažování a najděte správnou cestu z jedné strany herní obrazovky na druhou. Potřebujete totiž vylézt z jedné trubky a najít cestu do druhé, aby se dalo pokračovat dále. Hlavním hrdinou je podivný zelený tvor, který dokáže cestovat potrubím. Autoři si připravili slušný počet úrovní.
Butterfly Kyodai
Logické hry - 52x
Perfektní online gameska plná motýlků. Vaším úkolem v této super spojovačce bude hledat dva stejné dílky s motýlky a spojit je. Ovšem pozor - pro vytvoření spojení jsou určitá pravidla. Dokážete hru dohrát do konce?
StarShine
Logické hry - 28x
Dneska se hvězdičkám na obloze nějak nechce svítit. Dokážete je k tomu přimět? Záleží jenom na vaší logické úvaze, máte totiž jenom jednu střelu na to, abyste je rozsvítili všechny - ostatní vystřelují své paprsky.
Mario Tetris 3
Logické hry - 165x
Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.
angry birds twins
Logické hry - 54x
Pěkná oddychová spojovačka, ve které budete hledat stejné obrázky s motivy Angry Birds. Je to trochu na způsob kuchařského mahjongu - spojit dílky můžete pouze, pokud je na spojnici zlom dvakrát 90 stupňů.
Red Bugs Puzzle
Logické hry - 16x
V této hře se seznámíte s malým broučkem, který sbírá maliny, aby neměl hlad. Jenže v tom mu brání různé překážky a také ostatní brouci. Pomozte mu překonávat překážky a přelstít zlé brouky.
Super Stacker 2
Logické hry - 26x
Vašim úkolem v této skvělé hře je poskládat různé předměty na sebe tak, aby vydržely po celý časový limit. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete muset zapojit mozkové závity. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Snow Storm
Logické hry - 33x
V bezvadné této hře se stáváte silničářem a Vašim úkolem je odstranit sníh z vašeho soukromého parkoviště pomocí vypůjčeného bagru. Čeká na Vás mnoho nepříjemných překážek. Nezapomeňte dávat pozor na auta.
Circlo 2 - stejné barvy k sobě
Logické hry - 29x
Cíl hry Circlo 2 je jednoduchý - na hrací ploše máte balónky různých barev, spojte vždy alespoň tři stejné barvy a postupně je dostaňte všechny ven. V každé úrovni máte časový limit 120 sekund. Kromě osmi barevných balónků jsou ve hře i bonusové, např. bomba nebo duhovka, která změní automaticky barvu. Ikdyž je Circlo 2 graficky ne zrovna přitažlivá hra, herně se jedná o velice chytlavý kousek.
Raglan Pasians
Logické hry - 35x
Ve hře Raglan Pasians se musíte postarat o všechny karty, aby se ocitly na správném místě po pravé straně. Karty na sebe musíte umisťovat podle hodnoty počínaje kartou A a konče kartou K. Najednou můžete pohybovat pouze s jedinou kartou. Hra Raglan Pasians je opravdovou výzvou, pokud máte v oblibě karetní hry.
Spellcreepers Prelude
Logické hry - 33x
Pěkná online hra, která spojuje prvky strategie a logiky. A na vás bude, abyste spojovali tři stejné symboly na hrací ploše. Jak budete postupovat ve hře, tak pomocí kouzel ničíte jednoho soupeře v každém levelu.
Space Disposal
Logické hry - 24x
Staňte se vesmírným velitelem, který stojí před splněním zadaného rozkazu. Potřebujete dopravit nebezpečnou raketu s radioaktivním odpadem na místo, kde by mohla klidně explodovat a nic se nestalo. Snažte se nenarazit do zdi, jinak by raketa explodovala předčasně, potřebujete ji dostat do speciální komory.
Fluffy Ball
Logické hry - 31x
Bezvadná logická online hra se sympatickou kuličkou. Té budete připravovat cestu, aby se hezky v klidu a míru dokutálela až do cíle. Hra vyžaduje nejen rychlé přemýšlení, ale také dobrý postřeh, protože kulička je značně neposedná.