Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Cody Crazy Zoo
sponzorované odkazy

Cody Crazy Zoo

Hrajete online hru Cody Crazy Zoo

Perfektní herní záležitost s detektivem Cody Jonesem. Případ, který v této hře budete řešit, se odehrává v zoo. Tam kdosi nabádá zvířata ke krádežím. V cestě za úspěšným řešením sbírejte předměty a dobře je používejte.

ovládání hry Cody Crazy Zoo

myší, viz instrukce ve hře • 3.88 MB • 418x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Fit Position
Logické hry - 3x
Tato logická hra je o tom dostat do předurčených políček, na kterých jsou zobrazeny určité symboly dostat stejnotvárné symboly.Kliknete li na symbol v ohraničení vpustí vám jeden symbol.Hra je časově omezená proto reagujte rychle a přesně.
Little soldiers
Logické hry - 1x
Logická hra, která vás zaujme na dlouhou dobu. Má spoustu levelů a představuje velkou výzvu pro vaše mozky. Musíte dovést všechny malé vojáčky skrz celý level až na konec - přitom překonávejte všechny překážky cestou.
Pegatron
Logické hry - 4x
Perfektní flashová online hra, která vás donutí velmi rychle přemýšlet a vyhýbat se nebezpečí. Budete mít za úkol dovést hlavní postavu až na konec bludiště. Cestou posbírejte všechny mince a dbejte na to, aby se hrdina nezranil o ostny.
Ramps
Logické hry - 3x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Donutosaur
Logické hry - 1x
Graficky i hratelně velmi povedené online hra. Vaším úkolem je pomoci Donutosaurovi v cestě za jeho pamlsky, krásně voňavými donuty. Budete muset řešit pěkně zapeklité problémy. Ale hráči, kteří mají v oblibě fyzikální logické hry, si určitě poradí.
Gravi Jello
Logické hry - 2x
Zajímavá a rozhodně originální online hra tak trochu na téma spojování tří stejných objektů. V této verzi hry navíc můžete herní plochou otáčet. Jediné omezení je v počtu tahů na jedno kolo. Dobře se u hry bavte.
Aequilibrium 2
Logické hry - 1x
Povedená super hra na přemýšlení. Cílem je dostat se do stavu, kdy na ploše stále zůstávají zelené dílky a zároveň jsou pryč všechny oranžové dílky. Není to tak snadné, protože musíte neustále udržovat rovnováhu.
Raving Rabbids Travel in Time
Logické hry - 1x
Maličcí roztomilí králíčci se dostali do přístroje, který je přenesl v čase. Najednou se ocitli v pravěku, kde asistují pračlověku s rozděláváním ohně. To se dlouho nedaří, ale naštěstí mají s sebou králíci zapalovač. Po videu už se ocitnete v přímé akci a musíte zlikvidovat veškeré lidi, které uvidíte.
Castle of card
Logické hry - 3x
Zajímavá logická hra s kartami. Vašim zajisté nelehkým úkolem je postavit věž z karet. Ale pozor aby se vám nesesypala. Stavba má totiž svoje pravidla - spojit můžete pouze stejnou barvu nebo hodnotu a karta nad nimi musí též odpovídat.
Match Craft
Logické hry - 0x
Velmi zajímavá a chytlavá online hra, která prověří vaše schopnosti. Cílem ve hře je spojovat objekty a vytvořit co nejdelší řetěz. Jakmile máte dostatek bodů, jdete do další úrovně, která samozřejmě lehce přidá na obtížnosti.
hra v Unity3D
Meteor Mash
Logické hry - 23x
Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.
Super Stacker 2
Logické hry - 1x
Vašim úkolem v této skvělé hře je poskládat různé předměty na sebe tak, aby vydržely po celý časový limit. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete muset zapojit mozkové závity. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Cubox
Logické hry - 4x
Vašim úkolem je poskládat kostičky do obrazce, který máte v předloze. Není to tak jednoduché, jak se Vám bude ze začátku zdát. Nebojte se a pusťte se do hry. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Monsters Mash 3
Logické hry - 1x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.
The Bank Robber
Logické hry - 2x
Někdy může být zábava hrát i za druhou stranu zákona, o čemž vás dnes jistě přesvědčím. Se svými parťáky plánujete provést velkou bankovní loupež, která se neobejde bez obrovské přípravy. Prozkoumejte plány a hurá do akce.