Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Cody Crazy Zoo
sponzorované odkazy

Cody Crazy Zoo

Hrajete online hru Cody Crazy Zoo

Perfektní herní záležitost s detektivem Cody Jonesem. Případ, který v této hře budete řešit, se odehrává v zoo. Tam kdosi nabádá zvířata ke krádežím. V cestě za úspěšným řešením sbírejte předměty a dobře je používejte.

ovládání hry Cody Crazy Zoo

myší, viz instrukce ve hře • 3.88 MB • 1470x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Turbo Puzzle
Logické hry - 40x
Zkuste tuhle pěknou gamesku, ve které bude vaším úkolem doplňovat dílky do obrázku. Celá hra je na motivy kresleného filmu Turbo. Obrázky jsou velmi zdařilé, hratelnost parádní a výsledný oddech od práce maximální ;).
Home Sheep Home
Logické hry - 2768x
Výtečná logická online hra se zvířaty, konkrétně s partou sympatických oveček. Home Sheep Home vypráví příběh o ovečkách známých ze seriálu Shaun the Sheep. Váš úkol v této hře je jediný, ovšem nikterak jednoduchý - musíte dostat všechny ovečjy domů do bezpečí.
Mancala
Logické hry - 47x
Rozhodně zajímavá logická online hra, ve které budete přesouvat barevné kameny. Nejprve klikněte na kalíšek, aby se kameny po jednom přesunuly po vašem hracím poli až k soupeřovu místu. Porazit počítač v této hře nebude snadné, ale můžete vyzvat i druhého hráče u pc.
Všední den
Logické hry - 8x
Každý z nás občas zažije špatné a nepovedené ráno. Z jedním mladíkem, který takové ráno prožívá, se v této hře setkáte. Pokuste se na něj dohlédnout a zabránit raním nehodám, které mu hrozí.
Mario Tetris 3
Logické hry - 2068x
Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.
hra v Unity3D
Super Stems
Logické hry - 31x
Další povedená logická hra v Unity3D. Tentokrát jde o deskovou hru, ve které máte dílky s třemi čísly. Ty umisťujete na hrací pole. Pokud svůj dílek umístíte vedle protivníkova dílku, tak dojde k bitvě - vyšší číslo vyhrává.
Spider Solitaire
Logické hry - 1403x
Kdo by neznal karetní hru Solitaire (známá i jako Spider Soliter). Nyní si jednu z jejích variací můžete zahrát i na těchto stránkách. Spider Solitaire je sice o něco těžší než windowsovský, ale o to víc skýtá zábavy...
Tetris
Logické hry - 776x
Tetris, zřejmě nejznámější hra na světě, nemůže chybět ani na tomto webu. Pravidla této jednoduché ale chytlavé minihry jsou jasná - skládejte padající obrazce do sebe až utvoří řadu. Hra Tetris se ovládá šipkama, otočení je šipka nahoru. Příjemnou zábavu!
Sheepish
Logické hry - 31x
V této hře dostanete do opatrování ovečku,kterou budete muset vždy dopravit do chlíva. Klaďte jí na cestu různé překážky, které ovečku nasměrují na tu správnou cestu domů. Podaří se vám vyhrát?
Eunaborb
Logické hry - 28x
Velmi pěkná logická postřehová gamesa. Ve hře Eunaborb bude vaším úkolem navést kuličku do jamky. Samozřejmě to nebude vůbec snadné, budete se potýkat s řadou překážek. Ideální online hra pro polední pauzu :).
Farm Girl
Logické hry - 34x
S touto farmářskou dívkou se budete muset dostat do východu. Klikejte na ni a zmenšujte ji. Tak samo když klikáte na různé objekty, tak je také zmenšujete. Tímto způsobem se musíte dostat do východu.
Feed the Panda
Logické hry - 13x
Tato roztomilá a přátelská panda je aktuálně neskutečně hladová. Vyřešte všechny úlohy tak, aby se jídlo dostalo až k pandě. Poměrně pěkná a chytlavá super hra.
Combine Ultra
Logické hry - 37x
Užijte si pěknou mini hru na téma spoj tři stejné symboly. Ve hře Combine Ultra budete hledat bublinky stejné barvy. Za každou kombinaci dostanete body, dosáhnete na nejvyšší skore?
Disaster Will Strike 3
Logické hry - 42x
V této oblíbené herní sérii, která vychází v již třetím díle, máte možnost převzít kontrolu nad přírodními živly a spustit něco málo katastrof. A to vše jen kvůli tomu, abyste v 50 levelech zničili všechna vejce.
Isora 2
Logické hry - 8x
Vašim úkolem v této nelehké hře je zaplnit všechny kostičky a vrátit se zpátky odkud jste vyjeli. V zaplňování se nemůžete vracet, takže si rozmyslete, kterou kostičku zaplníte jako první. Nudit se určitě nebudete.