Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mass Attack

Hrajete online hru Mass Attack

Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.

ovládání hry Mass Attack

myší, viz instrukce ve hře • 0.33 MB • 849x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ancient Jewels: Lion Temple
Logické hry - 0x
Jestli máte rádi hry ve stylu bejeweled, tak vás tato online hra bude nepochybně bavit. Zeshora se postupně objevují barevné krystaly, které musíte po trojicích odstraňovat. Nedopusťte, aby se dostaly až dolů.
La Talpa
Logické hry - 3x
Staňte se nezbedným hlodavcem a sesbírejte všechny prémie, které potkáte při vašem útěku před nestvůrami, které se na Vás ženou. V každém kole musíte sesbírat všechny body, jinak se nedostanete do dalšího kola. Takže se pusťte do hry a hurá na obludy.
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 1x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.
Sticky Blocks Mania
Logické hry - 1x
Luxusní logická záležitost, která velmi důkladně prověří vaše mozkové schopnosti. Hýbejte kostičkami na hrací ploše tak, abyste nakonec spojili kostičky stejné barvy. Návykovka, chytlavka a super hra jak se patří.
A Good Hunch
Logické hry - 0x
Zahrejte si tuto logickou hru, kde hrajete za dvě horské kozy, ty se postupně snažíte dostat co nejrychleji do cíle. Přitom musíte všemožně skákat a promýšlet trasu i přes to není tak jednoduché jak to vypadá..
Rome Puzzle - vybudujte město a dostaňte se na Olymp
Logické hry - 4x
Rome Puzzle není jen obyčejná logická hra, ve které hledáte tři stejné symboly. Navíc totiž získáváte suroviny a peníze, za které stavíte městečko. Vyzkoušejte.
Hide Caesar 2
Logické hry - 0x
Zlatá mince s hlavou římského vládce Caesara se ocitla v nebezpečí. Všude padá nebezpečné kamení, takže potřebujete Caesara uchránit. Za tímto účelem dostanete různé předměty, pod něž se dá mince uschovat. Kromě kamenů se setkáte i s dalšími nebezpečnými nástrahami, ale všechno má logické řešení, takže stačí přemýšlet.
Electric Joint
Logické hry - 0x
Pokuste se propojit tyto ionty. Dávejte si pozor, abyste nespojovali stejné póly, to by totiž trošku nefungovalo. Musíte propojit všechny tyto ionty v této hře. Dávejte si na ty póly pozor!
Gun Zombie Gun
Logické hry - 1x
Máte-li rádi fyzické hry a hry, ve kterých hrají roli nepřátel krvelačné zombie, tak vás tato hra bude bavit. Cílem je trefit všechny zombíky. Budete muset pečlivě mířit, aby se střely odrazily až k cíli.
Ramps
Logické hry - 3x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Algerian Patience
Logické hry - 58x
Jedna z těch lepších verzí hry pasians, kterou fanoušci online her znají pod názvem solitaire (v Česku časko jako solitér). Pravidla hry jsou jednoduchá - skládáte karty postupně do čtyř balíčků podle barev od esa po krále.
Trigger Path
Logické hry - 1x
Pokuste se v této hře dostat bonbónek k tomuto tvorovi. Umístěte různé objekty do prostoru a poté spusťte hru, až budete moct. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Snažte se vše umístit logicky.
Vehicles 2
Logické hry - 0x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
hra v Unity3D
Janies Sketchbook
Logické hry - 0x
Tato hra byla inspirována skutečným poměrně smutným příběhem Jennie Ann Crecente. Když jí bylo 18 let, tak byla střelena jejím expřítelem. Posléze vznikla organizace, která má za cíl potírat násilí u mládeže. Také stojí za touto zajímavou online hrou, ve které budete řešit problémy s přítelem.
Jewel Quest - trénujte postřeh a myšlení
Logické hry - 5x
Flashová hra Jewel Quest otestuje nejen vaše logické myšlení, ale také rychlost vašeho uvažování. Úkolem je spojit do trojice stejné symboly a postupně obarvit celé hrací pole.