Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Naruto Monster Car 2
sponzorované odkazy

Naruto Monster Car 2

Hrajete online hru Naruto Monster Car 2

Naruto a auta? Jde to dohromady? V této suprové online hře naprosto stoprocentně. V roli Naruta budete řídit auto a snažit se překonat všechny překážky, které vám stojí v cestě.

ovládání hry Naruto Monster Car 2

myší, viz instrukce ve hře • 4.22 MB • 630x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Parachute Jumping
Postřehové hry - 34x
Zdánlivě jednoduchá online hra, ve které si procvičíte svůj odhad a postřeh. Cílem je navést parašutistu na cíl. Je to poměrně těžké. Nejprve vyskočíte z letadla, poté je nutné načasovat otevření padáku podle síly a směru větru...
Spider Invasion
Postřehové hry - 10x
Ve vrchní části uvidíte vždy různě barevnou kostičku, kterou vložíte do pole tak, aby vzniknul obrazec. Jaké obrazce máte tvořit uvidíte na začátku hry. Ve hře musíte dostat různé zbraně až na spodní část a tím ničit pavouky. Poté klikněte na zbraň, která je v dolní části hrací pole a použijte ji.
Mili and Tary
Postřehové hry - 14x
Hra Mili and Tary je podobná například prvnímu dílu Yetisports, ve kterém jste měli za úkol odpálit tučňáka co nejdále. Stejný cíl máte i v této online hře. Vše záleží jen na vašem postřehu a schopnosti odhadnout správný okamžik odpalu.
Najdi 5 rozdílů
Postřehové hry - 814x
Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?
Ice Cream Memory Game
Postřehové hry - 44x
Pěkně zpracované pexeso s motivy zmrzlin. Nenechte se vykolejit pohledy na lákavé obrázky zmrzlin a dobře promýšlejte, které obrázky otočíte. Chcete-li si cvičit paměť, je to ideální gameska pro tento případ.
Remote Control
Postřehové hry - 50x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?
Distraction
Postřehové hry - 35x
Distraction je naprosto úžasná a neskutečně návyková minihra. Hrdinou je malý ptáček, který si letí za štěstím. Cestou zobe rajčata, třešně a další bonusy. Musí si ovšem dát pozor na bomby a také na postavičky, které si s ním zlomyslně hrají - změnšují plochu, lezou vám do výhledu, naklápějí obraz...
Monster-mash
Postřehové hry - 359x
Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.
Taxi Parking
Postřehové hry - 11x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.
Nanotube
Postřehové hry - 659x
V této postřehové hře se setkáte s kolem, které má po svém obvodu určitou barvu. Se středu kola vám vylétávají kuličky a vy je musíte zachytávat stejně barevným obvodem kola. Dokážete je všechny chytit?
Save Me 2
Postřehové hry - 6x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).
Birdy
Postřehové hry - 4x
Chtěli jste být někdy krásným Fénixem? V této hře si to můžete zkusit. V těle mazaného Fénixe je Vašim úkolem lovit ostatní opeřence. Dávejte si velký pozor na velikost ostatních opeřenců. Nesmí být větší než Vy, jinak pro Vás hra končí.
Ducks Match
Postřehové hry - 64x
Zajímavá logická online hra, která se drží klasického herního principu spojování stejných symbolů. Tentokrát budete tvořit trojice stejně barevných kachniček. Abyste postoupili do další úrovně, tak je nutné obarvit celé pole.
Knife throwing
Postřehové hry - 1x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 17x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.