Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Naruto Monster Car 2
sponzorované odkazy

Naruto Monster Car 2

Hrajete online hru Naruto Monster Car 2

Naruto a auta? Jde to dohromady? V této suprové online hře naprosto stoprocentně. V roli Naruta budete řídit auto a snažit se překonat všechny překážky, které vám stojí v cestě.

ovládání hry Naruto Monster Car 2

myší, viz instrukce ve hře • 4.22 MB • 127x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Goki dash
Postřehové hry - 12x
Tohle je příklad hry s geniálním nápadem, která tu ještě nebyla. Hrajete za malého švábíka, který se musí pohybovat po podlaze a sbírat zelené tečky. Nebude to mít ale moc lehké, protože ho ještěrka chce sníst.
Monkey Treasure
Postřehové hry - 2x
V této hře máte za úkol v každém ševelu vysbírat všechny poklady, které jsou rozprostřeny pod mořskou hladinou dříve, než Vás dostanou piráti. Během každého kola sbírejte bonusy a bomby, které Vám pomohou při boji s nepřítelem.
Dwarf Toss
Postřehové hry - 23x
Sympatická oddechovka, ve které budete v roli siláka házet jednoho nebohého trpaslíka co nejdál. Nejprve zvolte vhodný směr letu a také rychlost. Postupem času získáte peníze, za které si koupíte vylepšení.
Sewer Escape 2
Postřehové hry - 68x
Druhý díl příjemné oddechovky, ve které je hlavním hrdinou trochu pomatený křeček. Ten se chce dostat do co možná nejvyšší výšky. Takže ho nabijte do děla, vystřelte, a pomocí myši posouvejte výš. Nezapomeňte sbírat zlaté mince.
Tap Tap Dunk
Postřehové hry - 63x
Ve hře Tap Tap Dunk si proklepejte cestu přes hrací pole! Přimějte míč, aby poskakoval, když na něj klepnete, abyste ho co nejvícekrát potopili a zvýšili tak počet svých kombinací. Snažte se však vyhýbat zadní desce, protože dotyk s ní vaše kombo přeruší. Jakmile získáte násobič 8x, váš míč začne hořet a vy získáte ještě více bodů! Mějte však na paměti, že čím více smečí provedete, tím se obtížnost zvyšuje. Takže překonejte časovač a získejte co nejvíce Skóre!
hra v Unity3D
2048 Endless Saga
Postřehové hry - 23x
Kdo by neznal velký herní hit 2048, který oslovil miliony hráčů nejen na mobilních telefonech. V této verzi vás čeká nekonečný zážitek ze hry. Pokud jste znuděni originální hrou, kdy jste museli využívat stále stejnou strategii a doufat ve velkou dávku štěstí, tak u této hry se zabavíte o dost víc.
Piano Bar
Postřehové hry - 5x
Jako pianista v jednom baru se budete snažit okouzlit mladou slečnu. Zahrajte jí romantickou písničku. Nedělejte chybí ve hraní, to by slečnu zajisté odradilo a ztratili by jste šanci jí pozvat na rande.
Psychic Arrow
Postřehové hry - 20x
Prohlédněte si úvodní animaci a nechte se vtáhnout do děje. Pomozte hlavnímu hrdinovi s jeho psychickými schopnostmi a vyšlete duševní šipku, se kterou se pokuste doletět co nejdále. Po získání dostatečného počtu bodů na vylepšení lze dostat hodně dobré novinky. Snažte se dokončit hru až do samého závěru.
Eye See Things
Postřehové hry - 35x
Velmi příjemná oddechovka, ve které ovšem musíte předvést váš dokonalý postřeh. V levém panelu se vám budou zobrazovat symboly, které musíte najít v pravé herní části. Hledejte opravdu rychle, protože čas plyne velmi rychle.
Gravity Pearl
Postřehové hry - 28x
Pěkná postřehovka, ve které budete klikat jako diví. Označte stejně barevné kuličky a postupně tak čistěte herní plochu. K postupu do další úrovně nemusíte odstranit úplně všechny kuličky. Dobrá online hra na odreagování.
Easter Bubbles
Postřehové hry - 69x
Další ze série her s barevnou kuličkou... Bubbleshooter hry má rád snad každý. Nejinak tomu bude i u této verze. Vystřelujete velikonoční vajíčka a snažíte se tvořit minimálně trojice stejně barevných vajec.
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 44x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
Poke Bubbles
Postřehové hry - 31x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Algar
Postřehové hry - 26x
Ti otravní sobi už zase nechtějí dát pokoj a pořád ruší neustálým pobíháním okolo. Vaší jedinou municí je sníh, tak začněte vyrábět koule a ukažte jim, zač je toho váš loket. Trefte co nejvíce sobů.
Dino Blitz
Postřehové hry - 30x
Vašim úkolem v této hře bude pomoci malému dinosaurovi zničit cihly, které jsou rozmístěny různě ve vzduchu. K tomu dinosaurus využívá svá vejce, které vystřeluje s kanónu. Dokážete vyhrát všech 40 kol?