Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
2048 Fuzzy Monsters
sponzorované odkazy

2048 Fuzzy Monsters

Hrajete online hru 2048 Fuzzy Monsters

Určitě znáte oblíbenou mobilní hru 2048. Tento nový klon hru trochu vylepšuje. Cílem je pomocí součtu hracích čtverečků nabrat požadované číslo. Vše má svá pravidla, a proto není hra tak snadná.

ovládání hry 2048 Fuzzy Monsters

myší, viz instrukce ve hře • 2.93 MB • 95x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sprocket Rocket
Logické hry - 17x
Sprocket Rocket je velice zajímavá hra, kde si pořádně procvičíte logické uvažování. Dostanete totiž na starost obyčejnou létající loď, kterou ovšem postupem času můžete vylepšovat a přidávat na ní věci podle potřeby. Občas je totiž nevyhnutelně nutné upravit svojí loď, aby se dala splnit některá úroveň.
Bound Bear
Logické hry - 10x
Online hra Bound Bear patří bezpochyby k těm, které se vás chytnou a nepustí, dokud je nedohrajete. (Nebo v zlosti nerozbijete klávesnici ;)). Úkol a zpracování hry je geniální - dostaňte malé medvídě k jeho mámě. Je důležité promyslet dráhu, odrazy a samozřejmě sílu vymrštění. Opravdu výborná hra.
Timebot
Logické hry - 17x
Výborná logická online hra. V bludišti ovládáte robota, se kterým se musíte dostat přes překážky až k východu. Během řešení logických pastí využíváte "druhého" robota, což je vlastně sekvence předchozích vašich kroků.
Freezyy Mammothh
Logické hry - 22x
Venku je opravdu chladno a všichni ti mamuti se chtějí dostat do svých iglů, kde je přeci jenom o kousek tepleji. V tom jim pomůžete vy v této velmi pěkně zpracované logické online hře,
Turbo Puzzle
Logické hry - 58x
Zkuste tuhle pěknou gamesku, ve které bude vaším úkolem doplňovat dílky do obrázku. Celá hra je na motivy kresleného filmu Turbo. Obrázky jsou velmi zdařilé, hratelnost parádní a výsledný oddech od práce maximální ;).
Mahjong Connect 2
Logické hry - 328x
Nejrůznějších mahjongů tu máme opravdu dost. Některé jsou hratelností horší, jiné lepší. K těm druhým patří i tahle logická super hra. Pravidla jsou stále stejná - odebírejte dva stejné hrací kameny, které však nejsou blokovány jinými kameny.
Blow Things Up
Logické hry - 32x
Rozmístěte bomby mezi smajlíky a pokuste se je vyhodit do vzduchu. Až si budete jistí, tak mezerníkem odpálite bomby. V této super hře naleznete hned několik úrovní, takže se zabavíte na nějakou tu dobu.
Bola
Logické hry - 47x
Bola je logická hra s obvyklým námětem - seskupit vždy tři stejné symboly. Od podobných logických her se však Bola odlišuje tím, že jste omezeni počtem tahů a také časovým limitem. Dostat se do vyšších levelů není zrovna jednoduché...
Scoregamites
Logické hry - 9x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Escape 2 - The Closet
Logické hry - 24x
jste uvěznění v kabince a dveře jsou bohužel zamčené. Pokuste se najít způsob, jak se dostat ven. Klikejte na vše co vás napadne, kombinujte některé předměty a přemýšlejte.
Boom Ballon
Logické hry - 20x
Snažte se odstřihnout veškeré balónky z řetězů. Musíte veškeré tyto balónky popraskat. Hra má hned několik úrovní. A je zapotřebí, abyste u této hry trošku uvažovali. Čím větší úroveň, tím to pro vás bude v této super hře těžší.
North Pole Slide
Logické hry - 37x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
Ninja Dogs
Logické hry - 95x
Zlotřilá kočka se rozhodla unést mistra ninjovských psů. Ninjové se tedy vydávají do světa, aby zachránili svého oblíbeného vůdce. Psí ninjové dokážou zvláštní věci. Můžete je nacpat do děla a posléze je vystřelit, aniž by se jim něco stalo, čehož se dává využívat. Po vypuštění se pokuste zlikvidovat nepřátele.
Sleep the Dog
Logické hry - 30x
Divocí psi zaútočili na lidi! To samozřejmě jako ochránce spravedlnosti nemůžete dopustit, a proto se vydáte na výpravu, kde se pokusíte všechny psy zneškodnit. Samozřejmě, že je nebezpečné, se k takovému rozzuřenému psovi jen přiblížit, a proto musíte vystřelit na psa z větší dálky uspávací injekcí.
Music Box of Life: Part 4
Logické hry - 68x
Přinášíme již čtvrté pokračování oblíbené logické hry s názvem Music Box of Life. Opět se podíváme na zajímavý příběh. Aby se dalo pokračovat přes jednotlivé komiksové obrázky, potřebujete najít všechny rozdíly, které autoři vložili. Za každý správně objevený rozdíl si navíc připíšete body, zatímco za špatné kliknutí se body odečítají.