Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Tesla Defense 2

Hrajete online hru Tesla Defense 2

Legendární vynálezce Tesla se dostal do potíží. Na jeho věž útočí horda nepřátelských jednotek. Pomozte mu v obraně a v přežití. Ve hře nechybí akčnost, napětí, bonusy, upgrady a hlavně solidní porce herní zábavy.

ovládání hry Tesla Defense 2

myší, viz instrukce ve hře • 5.31 MB • 277x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Zombie Mart
Strategie - 18x
Planeta Země se z životem kypícího ráje proměnila ve svět plný zombíků, kteří jsou náramně hladoví. Ikdyž je na světě 99,9% všech bytostí zombie, tak zábava nekončí. Právě naopak. Postarejte se o zombíky v této příjemné super hře.
Apple Defender
Strategie - 9x
Hru začínáte s jedním stromem plodícím jablka. PO nějakém čase se ze zeleného jablka stane pěkné uzrálé jablko, za které dostanete peníze (kliknutím na jabko). Vaším úkolem je pěstovat jablka a hlavně odrážet útoky nenasytných červů. Důležité je správně kombinovat obranné věže a jejich vlastnosti.
Artillery - souboj dělostřelectva
Strategie - 19x
V zajímavé online hře Artillery je vaším úkolem perfektně odhadnout balistickou dráhu střely a zasáhnout protivníka. Vždy proti sobě stojí dvě jednotky artilerie. Pro pohodlné hraní této strategické hry doporučuji ji spustit ve větším okně.
Strategy Defense
Strategie - 27x
První díl oblíbené strategické online hry Strategy Defense. Úkolem není nic menšího než zničit všechny nepřátelské jednotky na mapě. Hra je založena na tahové strategii, proto je důležité si své tahy dopředu pečlivě promyslet.
Battle Gear 2.5
Strategie - 67x
Herní série Battle Gear se dočkala dalšího zajímavého pokračování a jistě ještě bude pokračovat. Jedná se o poměrně pěkně udělanou strategickou hru, ve které si vyberete jednu z nabízených aliancí a vydáte se bojovat o nadvládu nad světem. Volit také můžete hned z několika různých úrovní obtížnosti, což napomáhá hratelnosti.
Faction Wars
Strategie - 12x
Vyberte si své spojence a vykoste nepřátelské jednotky. Vaším cílem je nalézt ztracené kusy tajemné relikvie. U této strategické online hry určitě strávíte dost času. Je super.
Guard of the Kingdom
Strategie - 15x
Zajímavá logicko strategická online hra, ve které se budete snažit ubránit nepřátelským jednotkám. Vaším úkolem je zabránit vojáčkům v postupu a tím ochránit vašeho krále.
Zacks Hardware
Strategie - 45x
Originální strategická tower defense hra, ve které vám jako zbraně budou sloužit krámy z železářství. Rozestavte dobře obranné prvky a snažte se porazit nepřátelské jednotky, které s každou vlnou zesilují.
Heroes of Mangara
Strategie - 70x
Luxusní strategická záležitost, ve které se stanete vládcem a ochráncem země Mangara. Vaším úkolem bude postavit systém obranných věží a odrazit útočné vlny nepřátelských jednotek. Vylepšujte věže, postavu hrdiny a snažte se vyhrát.
Coffee Tycoon - provoz kavárny
Strategie - 20x
Zahrajte si na manažera začínající kavárny a pokuste se vybudovat prosperující podnik. Je nutné pečlivě vybrat nabídku nápojů, starat se nejen o zákazníky, ale i o své zaměstnance. Hru doporučujeme spustit ve větším okně.
Strategy Defense 3
Strategie - 30x
Strategy Defense 3 už jak název napoví je třetí díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle budete mít ale pouze jedno opevnění. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
GemCraft
Strategie - 10x
V této obranné hře se setkáte se svými nepřáteli. Budete je muset zastavit, když budou procházet po příjezdových cestách. K tomu využívejte obranné věže, které aktivujete za pomoci krystalu.
The Utans - Defender of Mavas
Strategie - 38x
Utanové jsou tajuplná rasa, která se ovšem řítí do záhuby kvůli útoku od neznámých vetřelců, kteří se je chystají smést z povrchu planety. V okolí cest můžete vybudovat obranu z vlastních jednotek, takže nikdo z nepřátel neprojde hladce až k hlavní budově. Na každém stanovišti budou bojovat Utanové až do posledního válečníka.
Civilizations Wars
Strategie - 39x
Luxusní strategická pecka, která nabízí opravdu vysoký stupeň hratelnosti. Ve hře musíte rychle přemýšlet a taktizovat. Hra obsahuje 99 levelů (33 pro každou rasu), 11 druhů budov, 8 herních módů, 100 úkolů a mnoho dalšího. Doporučujeme.
Noodle Shop
Strategie - 39x
V této super hře si otestujete své kuchařské schopnosti. Počkejte na prvního hladového zákazníka, poté přijměte objednávku. Nyní je na vás, jak rychle objednávku vyřídíte. Musíte připravit jídlo přesně podle přání.