Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Parking Superskills 2

Hrajete online hru Parking Superskills 2

Pokud máte již řidičák, tak víte, že parkování může někdy přerůst v horor. Nejdůležitější je vždy trénink, kterým můžete parkování zdokonalit. Stejně jako v této parkovací super hře, která vás možná bude stát několik nervů :).

ovládání hry Parking Superskills 2

myší, viz instrukce ve hře • 5.71 MB • 204x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Jewel Jungle
Postřehové hry - 42x
Pro fanoušky spojovaček tu máme další klon klasické hry Bejeweled. Opět bude vaším úkolem hledat kombinace minimálně tří stejných symbolů. Pokud objevíte vyšší kombinace, získáte bonusy. Čeká na vás neuvěřitelných 150 úrovní.
Feed Us: Xmas Xpansion
Postřehové hry - 11x
Další pokračování brutální rybí akce Feed Us. Pojídejte vše, co vám přijde pod váš mlsný rybí rypáček. V roli nenažrané piraně se můžete neohroženě pohybovat v prostředí, kde na vás čekají nebozí lidičkové a celá řada bonusů.
Crop Busters
Postřehové hry - 18x
Povedená super hra s tématem spoj tři stejné symboly. Máte-li rádi postřehově logické online hry typu Rise of Atlantis nebo Bubble Shooter, pak si jistě přijdete na své i v této online hře.
Pick A Lock
Postřehové hry - 27x
Velice jednoduchá, ale neskutečně chytlavá online hra, která dokonale otestuje váš postřeh. Po spuštění musíte kliknout v okamžik, kdy se červená čára dotkne oranžového bodu. Je to těžké hned v prvních levelech.
hra v Unity3D
3D School Bus Parking
Postřehové hry - 34x
Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?
Advancing Bubble
Postřehové hry - 56x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Element Blocks
Postřehové hry - 104x
Příjemná oddychová online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat barevné objekty a snažit se sestavit kompletní řadu. Hra spojuje herní principy tetrisu a klasických spojovaček stejných symbolů. Hodně návyková gamesa.
Crazy Go Nuts 2
Postřehové hry - 44x
V tomto pokračování úspěšné hry máte za úkol vystřelit malou veverku tak, aby během letu posbírala co nejvíce oříšků. Důležité je veverku vystřelit tak, aby se mohla odrážet od dalších objektů a nespadla na zem.
Brilliant Blocks
Postřehové hry - 103x
Hra Brilliant Blocks nabízí poměrně netradiční model, jak odstraňovat trojice kostiček z hrací plochy. Můžete totiž postupovat hned několika způsoby. Vyřazovat tedy lze trojice se stejným číslem či barvou a nezáleží, jestli se nachází vodorovně nebo svisle. Pokuste se vyčistit celý herní prostor, dokud to ještě půjde.
Fruita Swipe 2
Postřehové hry - 30x
Perfektní gameska pro oddych nejen v kanceláři. Druhý díl vydařené hry přináší několik novinek. Jinak je cíl hry jasný - myší označujte stejné objekty a snažte se vytvořit co nejdelší skupinku. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Hungry Pirana
Postřehové hry - 19x
Pěkná malá rybička má dneska špatný den - všichni kolem se ji snaží sníst. Jde jenom o to, vydržet co nejdéle živý a předejít dotykům s ostatními rybami. Plavat můžete kamkoli, ale do nekonečna utíkat nemůžete.
Diamond Mine
Postřehové hry - 51x
Další z nekonečné záplavy klonů hry Bejeweled. Vaším úkolem je najít stejné krystaly a pokud jsou v řadě nebo diagonále alespoň tři, tak je kliknutím odstranit. Cílem je samozřejmě nahrát maximum bodů a neustále mít volné trojice. Pokud není dostupný tah, hra končí.
Face Attack!
Postřehové hry - 20x
Následující hra je velice dobrá pro všechny, kdo by si chtěli procvičit svůj postřeh a vynikající pozorovací schopnosti. Uvidíte před sebou několik zvířecích hlav, přičemž to vypadá, že jsou všechny totožné, což ovšem není pravda a jedna z hlav je odlišná. Tuto hlavu musíte objevit a co nejrychleji na ni kliknout pro zisk bodů.
Fishing Game - zahrajte si na rybáře
Postřehové hry - 16x
Chodíte rádi na ryby? Pokud ano, tak běžte :). Pokud vám ale stačí chytání virtuální, pak zkuste tuto webovou hru Fishing Game. Během neúprosného časového limitu máte za úkol nachytat co nejvíce ryb. Na jeden nához můžete chytit i několik ryb najednou. Hra se ovládá šipkama.
Fish eat fish
Postřehové hry - 21x
Hra s velmi vysokou náročností která jistě nesedne svátečnímu hráči na baterky. Uvidíte spoustu barevných rybek a jak jistě víte, větší ryba žere menší. Vy musíte pospojovat rybky se stejnou barvou, abyste vytvořili jednu velkou.