Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Parking Superskills 2

Hrajete online hru Parking Superskills 2

Pokud máte již řidičák, tak víte, že parkování může někdy přerůst v horor. Nejdůležitější je vždy trénink, kterým můžete parkování zdokonalit. Stejně jako v této parkovací super hře, která vás možná bude stát několik nervů :).

ovládání hry Parking Superskills 2

myší, viz instrukce ve hře • 5.71 MB • 498x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Umbrellaman
Postřehové hry - 29x
V této odpočinkové hře se setkáte se starším pánem, který se vydá na let do nebe za pomoci svého deštníku. Vy mu budete při tom pomáhat a hlavně na něj dávat pozor, aby se mu nic nestalo.
New Year Night
Postřehové hry - 33x
Zahrajte si za čínského draka v této skvělé postřehové hře. Vašim úkolem je ničit lampióny, které létají kolem Vás. Ze začátku se Vám bude hra zdát jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Feed Us II.
Postřehové hry - 50x
Známá hra s názvem Feed Us již přichází s druhým pokračováním a opět se vžijete do kůže vodního živočicha, který je velice krvežíznivý. Pomozte piraně a konzumujte hektolitry lahodné lidské krve. Za nasbíranou krev si později můžete nakupovat i různá vylepšení, čímž si jistě pomůžete. Vycvičte malou piraňu ve smrtícího zabijáka.
Swish
Postřehové hry - 8x
Máte dobrý postřeh a reakce? Pokud ano, pak je superhra Swish určená právě pro vás. Cílem je ochránit tmavěmodrou kuličku před útoky ostatních kuliček, které odrážíte vaší bílou kuličkou. Jasné, ne? :)
Juwel Swap Deluxe
Postřehové hry - 478x
Ve hře Juwel Swap Deluxe se stanete zlodějem, který se snaží získat pro sebe cenné předměty, ale musí si dávat dobrý pozor, aby se na jeho krádeže nepřišlo. Vyměňujte pozice cenností a pokud se podaří seskupit dohromady více stejných předmětů, získáte body. Jestliže se vám podaří naplnit ukazatel, postupujete do další úrovně.
Amusix: Flute
Postřehové hry - 18x
Pro všechny hudební nadšence je tady hra s názvem Amusix: Flute. Vyzkoušíte si v ní hraní na flétnu. Potřebujete přesně mačkat jednotlivá zobrazená písmena na klávesnici, přičemž je potřebujete podržet dostatečně dlouhou dobu, aby se naplnil ukazatel. Snažte se nedělat chyby. Vyslechnete si zajímavé tóny.
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 43x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
Dino Blitz
Postřehové hry - 37x
Vašim úkolem v této hře bude pomoci malému dinosaurovi zničit cihly, které jsou rozmístěny různě ve vzduchu. K tomu dinosaurus využívá svá vejce, které vystřeluje s kanónu. Dokážete vyhrát všech 40 kol?
Zoo Boom
Postřehové hry - 57x
Hledejte dvojice čtverečků s obrázky zvířat a skvěle se bavte u této oddychové spojovačky. V každém levelu musíte najít určitý počet hracích destiček. Ve hře nechybějí různé kombinace, bonusy a skryté výhody. Rozhodně doporučujeme, pokud máte v oblibě hry typu spoj tři.
Advancing Bubble
Postřehové hry - 56x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Hanger 2
Postřehové hry - 15x
Hanger 2 je online hra, ve které budete ovládat chlapíka s lanem. Vaším úkolem je proskákat všechny úrovně a hlavně neztratit příliš mnoho tělesných částí. Je to trochu brutálnější online hra :).
Robot Dinosaurs
Postřehové hry - 26x
Pěkná gameska na odreagování - nejprve si vyberte jednoho ze dvou dinosaurů a poté už jen ničte naprosto vše, co se vám připlete do cesty. Cílem hry je zachránit vesmír před útokem zla z jiné dimenze, ovšem my víme, že hlavní je se dobře pobavit.
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 44x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.
My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt
Postřehové hry - 16x
Pokud máte rádi hledání čísel v obrázcích, pak si jistě na své přijdete v rámci hry s dlouhým názvem My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt. Hledaná čísla se nachází ve spodní liště a přehledně tedy vidíte, kolik toho ještě chybí objevit. Zahrát si můžete hned několik velice pěkně připravených úrovní.
Invention Suspension
Postřehové hry - 27x
Přemisťujte různé předměty a házejte je do připraveného potrubí. V této hře ovládáte vrtulník, díky kterého musíte předmět najít a poté ho připevnit. Nakonec ho musíte odvézt k potrubí a tam ho vhodit. V každém kole přemisťujete jiný předmět.