Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Ball Of Death

Hrajete online hru The Ball Of Death

Další online hra s tématem seriálu Simpsonovi. Tentokrát bude v hlavní roli taťka Homer, který zkouší štěstí v jízdě smrti na motorce. Úkolem je posbírat jídlo, pivo a další bonusové předměty.

ovládání hry The Ball Of Death

myší, viz instrukce ve hře • 8.11 MB • 860x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Ducks Match
Postřehové hry - 68x
Zajímavá logická online hra, která se drží klasického herního principu spojování stejných symbolů. Tentokrát budete tvořit trojice stejně barevných kachniček. Abyste postoupili do další úrovně, tak je nutné obarvit celé pole.
Jungle Shooter
Postřehové hry - 55x
Džungle je poměrně nebezpečné místo, ale v následující hře si v ní užijeme hodně zábavy. V každé z úrovní dostaneme za úkol nasbírat dostatečný počet ovoce. K dispozici máte i zvířátko, na které můžete kliknout ve chvíli, kdy má naplněný stav energie. Pro pomoc s růstem zvířete ho klidně můžete nakrmit ovocem.
Traffic Cash
Postřehové hry - 31x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.
Agent Turnright
Postřehové hry - 36x
Agent Turnright se snaží navázat na tradici starých počítačových her, které se daly hrát v automatech. Pokaždé dostanete jiný úkol a musíte se s tajným agentem pokusit o splnění rozmanitých operací. Celkově se jedná o poměrně zajímavý kousek, kde se pokusíte přeskákat propasti, zlikvidujete nepřátele nebo najdete správnou cestu pryč.
Piano Bar
Postřehové hry - 13x
Jako pianista v jednom baru se budete snažit okouzlit mladou slečnu. Zahrajte jí romantickou písničku. Nedělejte chybí ve hraní, to by slečnu zajisté odradilo a ztratili by jste šanci jí pozvat na rande.
Gravibounce
Postřehové hry - 28x
Odrážejte se od všudypřítomných plošin, využívejte řadu vychytávek a snažte se v každém levelu posbírat všechny hvězdy. Postupem hry to bude čím dál tím zrádnější a obtížnější. Zvládnete se proskákat až do konce
Smiley Showdown 2
Postřehové hry - 23x
Smajlíky se pohybují po herní obrazovce a potřebujete je zlikvidovat v určitém množství. Dostaňte smajlíka do správné pozice a klikněte na něj, aby explodoval. Pokuste se zároveň vytvořit co největší možnou řetězovou reakci. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní se zvyšující se obtížností.
Retroshoot
Postřehové hry - 35x
Zničte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran. Za každé zničení se můžete pokochat krásnými barvami, které připomínají ohňostroj. Sbírejte různé bonusy a vylepšujte si svou vesmírnou loď. Nudit se určitě nebudete.
Top that deux
Postřehové hry - 20x
Další z her, ve které budete vyrábět občerstvení pro zákazníky. Bude to chtít velkou rychlost, protože oni na vás moc dlouho čekat jistě nebudou. Pokud vám to bude trvat tak se naštvou a to pro vás není dobré.
Rat Shot - vystřelte myšáka
Postřehové hry - 24x
RatShot je výborná "odpálkovávací" flash hra. Vaším úkolem je vystřelit myšáka z lahve tak, aby pomocí vašeho klikání doplachtil co nejdále. Cestou je samozřejmě dobré potkat pár bonusů (balonek, svíčku, mušku, žárovku, pastičku). Důležité je třísknout kladivem co nejrychleji a ve správný moment.
Feed Us 5
Postřehové hry - 50x
Hra Feed Us se opět objevuje a její autoři si pro hráčskou obec přichystali již čtvrté pokračování. Opět se musíte postarat o nenasytnou rybu, která se snaží sníst všechno, co jí přijde do vody. Při hledání potravy se samozřejmě musíte vyhýbat veškerým nebezpečím, které by na vás na cestě mohly číhat.
Hooks Dart Camp
Postřehové hry - 44x
Zahrajte si tuto báječnou gamesku, ve které půjde o zvláštní turnaj v šipkách na pirátské lodi. Nebudete však házet na terč, ale na válející se sud. Jakmile toto zvládnete, čeká vás další těžší úroveň přímo na moři.
The Red Dwarf Game
Postřehové hry - 30x
Červený trpaslík patří mezi nejlepší komediální seriály se sci-fi tematikou. Díky tomu se můžete těšit i na hru The Red Dwarf Game, kde si vyzkoušíte řízení malé vesmírné lodi Kosmik, se kterou se potřebujete vyhýbat všemu nebezpečnému. Pokoušejte se posbírat palivo, jinak se příliš daleko nedostanete.
Space Ball
Postřehové hry - 144x
Zajímavá minihra, ve které bude vaším úkolem ovládat míček a dostat se ke všem čtverečkům na hrací ploše. Ke splnění celé hry je zapotřebí, aby měl míček stejnou barvu jako čtverečky. Docela příjemná chytlavá gamesa.
16
Postřehové hry - 13x
Jednoduchý název, celkem jednoduchá grafika, ovšem naprosto skvělá hratelnost a chytlavost. Jde o jakousi skákačku, která nabízí nespočet levelů. Musíte se dostat k zelené ploše a vyplnit ji svou kostkou.