Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Ball Of Death

Hrajete online hru The Ball Of Death

Další online hra s tématem seriálu Simpsonovi. Tentokrát bude v hlavní roli taťka Homer, který zkouší štěstí v jízdě smrti na motorce. Úkolem je posbírat jídlo, pivo a další bonusové předměty.

ovládání hry The Ball Of Death

myší, viz instrukce ve hře • 8.11 MB • 502x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
The professionals
Postřehové hry - 25x
Je na vás ukázat svoje odstřelovačské schopnosti. Pravý Sniper má mít pevnou ruku a ještě pevnější nervy, pokud má přesně a s citem sestřelit cíl i na tu největší vzdálenost. Máte na to, zbabělci?
Element Blocks
Postřehové hry - 223x
Příjemná oddychová online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat barevné objekty a snažit se sestavit kompletní řadu. Hra spojuje herní principy tetrisu a klasických spojovaček stejných symbolů. Hodně návyková gamesa.
Angry Cat
Postřehové hry - 23x
Pěkná postřehovka, ve které hrajete za kočku. Ta je trochu rozmrzelý a tak hází barevné objekty. Jinak je to klasická hra na tvoření alespoň tří stejných symbolů ve stylu hry Zuma. Dobře se bavte, je to dobrá hra.
Crazy guitar
Postřehové hry - 6x
Hra, která je svým principem ne nepodobná světoznámé hvězdě Guitar Hero. Postupně k vám letí šipky, a vy musíte mačkat správné klávesy, abyste zahráli písničku dobře a bez chyb. Ze začátku zívačka, ale počkejte si.
Starship eleven
Postřehové hry - 39x
Zahrajte si tuto skvělou hru a užijte si plno zábavy. Na výběr máte ze dnou kosmických lodí, které musíte umět dobře ovládat. Vašim úkolem je posbírat různé věci, které potkáte po cestě. Dávejte si pozor, aby Vaše loď nespadla nebo nenabourala do nějaké překážky.
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 30x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Breakit 4
Postřehové hry - 25x
Vynikající postřehovka tak trochu ve stylu staré automatové hry Arkanoid. Plošinkou budete odrážet míček a snažit se odstranit všechny barevné bloky z hrací plochy. Zvláštností je, že plošinka se naklání. Hra obsahuje celkem dost levelů, takže si hru užjete do sytosti.
Rio Cup
Postřehové hry - 76x
Pěkná postřehovka, ve které je vaším úkolem sestřelovat ostatní hráče a krom toho také sbírat mince. Vaší skázou mohou být rozhodčí, kterým se vyhýbejte. Udělením červené karty byste museli začínat od začátku.
Tadpole
Postřehové hry - 35x
Tapdole je kombinace různých stylů her. Nacházíte se v lidském těle a potřebujete se s buňkou dostat na místo určení, přičemž cestou bude potřeba posbírat určité věci. Dejte se do práce a snažte se logicky zapřemýšlet, kudy by se nejlépe dalo dostat k buňce. Cesta někdy není na první pohled jasně viditelná.
Even More Bloons
Postřehové hry - 83x
Další pokračování populární gamesnické ságy Bloons. Tentokrát s ještě více balónky. Hra nabízí neskutečné množství úrovní, ve kterých můžete mít nekonečný počet šipek, takže hrajete jen a jen na co nejvyšší skóre.
Easter Bunny
Postřehové hry - 26x
Najděte si svých pět rozdílů a dostaňte se tak do dalšího kola. V této hře máte Velikonoční motivy, na kterých se stalo pět chyb a vy ty chyby musíte najít. Chce to trpělivost a dobré očka. Hra je vhodná i pro děti.
Feed Us III.
Postřehové hry - 76x
Herní série Feed Us pokračuje již třetím dílem, který si právě nyní můžete vyzkoušet. Dostanete opět za úkol plnit jednoduchý cíl. Nakrmit rybičku, která si pluje ve vodě a hledá lahodnou krev. Za získanou krev si později můžete vylepšovat schopnosti. Veliké nebezpečí pro vaši piraňu ovšem představují žraloci, kterým se vyhýbejte.
Monkeys Attack
Postřehové hry - 38x
Opičky mají odjakživa rády banány. V této superhře je však vaším cílem ochránit banány před mlsnou opicí. Sestřelte opičky a uchraňte co nejvíce banánů.
Algar
Postřehové hry - 33x
Ti otravní sobi už zase nechtějí dát pokoj a pořád ruší neustálým pobíháním okolo. Vaší jedinou municí je sníh, tak začněte vyrábět koule a ukažte jim, zač je toho váš loket. Trefte co nejvíce sobů.
Kings Guard - A Trio of Heroes
Postřehové hry - 29x
Královská stráž staletí ochraňovala oblast před temnými silami, ale nyní nadchází chvíle, kdy se boj stane opravdu tvrdým. Musíte uchránit město před nepřátelskými útoky, takže je nesmíte pustit na určité místo. Obranu zadané kóty provedete pomocí spojování trojic stejných symbolů. Jedná se o poměrně zajímavé zpracování.