Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Ball Of Death

Hrajete online hru The Ball Of Death

Další online hra s tématem seriálu Simpsonovi. Tentokrát bude v hlavní roli taťka Homer, který zkouší štěstí v jízdě smrti na motorce. Úkolem je posbírat jídlo, pivo a další bonusové předměty.

ovládání hry The Ball Of Death

myší, viz instrukce ve hře • 8.11 MB • 190x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Missile Game 3D HS
Postřehové hry - 4x
Bezvadná 3D hra. Proleťte tunelem jak nejrychleji to půjde. Ovládání je jednoduché, ale musíte si dávat velký pozor, aby jste nenarazili. V této hře je na Vás nachystáno mnoho překážek. Dokážete je všechny zvládnout? Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
hra v Unity3D
Octagon
Postřehové hry - 43x
Otestujte si váš postřeh v této zbrusu nové hře v Unity3D. Dokážete se prokoulet s osmiúhelníkem přes všechny překážky a stále se udržet na trati? Je to docela chytlavá hra, ikdyž poměrně graficky jednoduchá.
Jewelish
Postřehové hry - 37x
Klasická předělávka legendy Bejeweled. Budete hledat kombinace alespoň tří stejných krystalů - čím více, tím vyšší počet bodů dostanete. Snažte se během časového limitu nahrát co největší skóre.
Orbital
Postřehové hry - 2x
Tahle hra je velice originální svým nápadem i zpracováním. Létáte po vesmíru a sbíráte barevné tečky. Vy sám měníte barvu podle toho, jaké barvy kuličky máte sbírat. Pokud ale omylem vezmete jinou barvu, hra končí.
Moss
Postřehové hry - 34x
V této hře se pokusíte s malým zeleným balonkem, který má chování přísavky, překonat všechny překážky, které se ve hře vyskytují. Cílem hry je vše zvládnout správně v co nejkratším čase.
Whaa
Postřehové hry - 40x
Chytlavá postřehová minihra s velice jednoduchým herním principem. Ve hře "pouze" sestřelujete barevné kruhy, avšak je to velice zábavné. Samozřejmostí je sbírání bonusů, dále například použití speciální zbraně atd.
Sewer Escape
Postřehové hry - 23x
V této skvělé hře ovládáte rozkošného křečka. Vašim úkolem je vystřelit křečka do vzduchu a klikáním na něj ho dostat co nejvýše. Křečkův letecký pokus o útěk ze stoky začíná. Záleží jen na Vás, jestli to dokážete. Pusťte se do hry.
Sproing - geniálně jednoduchá úletovka
Postřehové hry - 6x
Málo platné, v jednoduchosti je zkrátka síla a genialita. To platí o minihře Sproing!, ve které budete chytat zelená kolečka. Nestačí se jich pouze dotknout, musíte je sestřelit s trochou švihu. Vyhýbejte se žlutým, oranžovým a růžovým symbolům. Snažte se zničit co nejvíce zelených koleček v co nejkratším čase, získáte tak combo bonus. Je to fakt návykovka.
Oroboros
Postřehové hry - 22x
Jakýmsi speciálním vesmírným hadem sbíráte nebezpečné poletující hvězdy. Seberete je tak, že kolem nich obtočíte smyčku svým dlouhým ocasem. Pokud jich zneškodníte dostatečný počet, dostanete se dále.
Tilt
Postřehové hry - 28x
Dopravte kuličky do cíle postupným nakláněním hrací plochy. Plochu nakláníte pomocí myšky. Není to tak jednoduché, jak se Vám může ze začátku zdát. Určitě se u této hry nudit nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hraní.
MazeFrenzy
Postřehové hry - 27x
Pěkná postřehovka, kterou si zamilujete, ovšem patrně ne už vaše nervy. Snažte se bludištěm projít v co nejlepším čase, ovšem dávejte pozor, aby vaše snažení neskončilo předčasně. Dokážete nasbírat maximum bodů?
Addup - super chytlavá hra
Postřehové hry - 19x
Addup si určitě oblíbíte. Vaším úkolem je vybrat balónky s čísly tak, aby konečný součet byl vždy 10. Během hry můžete využít i několik bonusových balónků. Pokud některý z balónků doplachtí až k zemi, hra pro vás končí...
Paper Planes
Postřehové hry - 25x
V této bezvadné a velice jednoduché hře se ocitáte v roli papírové vlaštovky. Váš úkol je velice prostý, musíte se svou vlaštovkou letět stále dolů a vyhýbat se při tom všem překážkám, které jsou na Vás nastraženy. Čím větší úhel letu, tím větší rychlost vlaštovky.
Cocktail Fruit Frenzy
Postřehové hry - 26x
Další klon nesmírně oblíbené hry ve stylu Bejeweled. Tentokrát jsou místo krystalů obrázky ovoce. A jaký je v této hře úkol? Hledejte stejné symboly a pokud jsou alespoň tři v řadě nebo diagonále, tak je odstraňte.
Death Dice Overdose
Postřehové hry - 12x
V této hře na vás z nebe budou padat kostky. Vyhýbejte se jim a aby jste nezešíleli, ještě pilulky. Ale pozor, nepředávkujte se s nimi, jinak zažijete halucinogenní výlet do dálek neboli trip, ale ani jich neberte málo.