Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Horse Puzzle

Hrajete online hru Horse Puzzle

Pěkné puzzle s koňmi. Pokud jste milovníky koní a rádi si oddechnete u skládaček, tak je to hra přímo pro vás. Na výběr jsou tři pěkné obrázky koní a také tři stupně obtížnosti.

ovládání hry Horse Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 2.16 MB • 1260x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 75
Hry pro dívky - 22x
Vzhled je půlka úspěchu, není to pravda? A změna vlasů změní celého člověka? Koukni se na to. Měn slečnu, převlékej ji měň doplňky, účesy, botky kabelky, šperky. Je to na tobě. Příjemnou zábavu a neboj se experimentovat.
Cody Dressup 39
Hry pro dívky - 22x
Cody má ve svém šatníku nepřeberné množství šatiček a různých kombinací spíše svátečního oblečení. Když se dáš do oblékání, tak zjistíš, že tímto nic nezkazí a spíše naopak, že jí to převelice sluší:)
Kathy Makeup
Hry pro dívky - 29x
Krásná online hra pro dívky. Krasavice Kathy jde večer na večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Její stylistka totiž onemocněla. Namaluj ji, Kliknutím na tělo změníš tričko a kliknutím na vlasy změň účes. Příjemnou zábavu:)
Funky clothing
Hry pro dívky - 22x
Tahle slečna se chystá na nějaký večírek nebo bál, tak jí zkuste objektivně poradit, které šaty jí budou slušet nejvíce. Dneska se chce totiž všem líbit, takže jí na tom správném výběru velice záleží.
Cutie Makeover 55
Hry pro dívky - 6x
Pěkná slečinka se chystá vyrazit na nákupy a jak jistě sama víš, v obchodech se nemihotají jenom ženy, ale občas se tam i nějaký chlap (i kdyby náhodou) nachomítne:) Tak ji krásně uprav, co kdyby náhodou :)
Style Dressup 1
Hry pro dívky - 27x
Každá slečna se chce líbit a to i takhle mladičká Kačenka. Chtěla by od tebe pomoci trochu naučit chodit v módě:) Ty jí jistě vyhovíš, tak se dej do toho a krásně ji oblékni, jak nejlépe uznáš za vhodné:)
Model Dressup 159
Hry pro dívky - 9x
Tak tahle šestnáctiletá slečinka má romantickou dušičku, což se odráží v jejím módním stylu. Má ráda sukničky a růžovou a červenou barvičku. Co ale miluje jsou květiny. Řiď se podle toho a krásně ji uprav.
Beauty Maker 32
Hry pro dívky - 29x
Pěkná online hra pro dívky, při které se opravdu nebudeš nudit! Dej se do toho a udělej z nevýrazné dívenky úžasnou sexy krasavici. Nápověda v kolonce HINT. Hra není časaově omezena. Příjemnou zábavu.
BBQ Academy
Hry pro dívky - 39x
Tak tohle není vůbec jednoduchá online hra pro dívky. Zahraješ si na pána prodávajícího ve stánku na pláži. Opravdu je to velmi složité. lidé si vymýšlí všelijaké kombinace:) Ale ty to jistě zvládneš.
Angel Dressup 3
Hry pro dívky - 10x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Anna Dressup
Hry pro dívky - 27x
Krásná roztomilá Annička má šatník gigantických rozměrů, avšak neví moc co k čemu, co a jak! Staň se na chvíli její poradkyní a pomoz jí vybrat ten spravný outfit na dnešni randěcí odpoledne! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Mini kadeřnice 1
Hry pro dívky - 8x
Krásná online hra pro dívenky. Vber si vpravo ze tří účesů ten, který se ti zamlouvá nejvíce a vytvoř jej. Pomocí nůžek a sestřihu, žehličky na vlasy, kulmy na vlasy, hřebenu. Nakonec se dozvíš, jak se ti zadařilo:)
Model Dressup 32
Hry pro dívky - 16x
Tahle roztomilá slečinka s velkýma modrýma očima se se svými kamarádkami dohodla, že si budou hrát dnes na princezny. Tak jí krásně obleč a doplňky neopomeň i ty jsou velmi důležité a nakonec jí nazuj botky.
Cody Dressup 45
Hry pro dívky - 262x
Krásná Cody se jde dnes představit svému nápadníkovi. A tak chce samozřejmě vypdat báječně, tedy co nejlépe. Tak jí oblékni, jak se tobě nejlépe bude líbit a také jí můžeš změnit účes. Příjemnou zábavu.
My Imaginary Friend
Hry pro dívky - 40x
Jednoduchá dívčí oblíkačka, kterou si zamilují hlavně holky a nejmenší hráči. Tentokrát budeme navrhovat styl oblékání pro naši kámošku. Na výběr je skutečně pestrá paleta oblečení a doplňků.