Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Horse Puzzle

Hrajete online hru Horse Puzzle

Pěkné puzzle s koňmi. Pokud jste milovníky koní a rádi si oddechnete u skládaček, tak je to hra přímo pro vás. Na výběr jsou tři pěkné obrázky koní a také tři stupně obtížnosti.

ovládání hry Horse Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 2.16 MB • 753x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Sushi Sue
Hry pro dívky - 65x
Myslíte si, že byste zvládli vedení oblíbeného podniku, ve kterém se servíruje především sushi? Zkuste si to v této pěkné superhře. Připravujte nejrůznější druhy sushi a starejte se o přání svých zákazníků.
Model Dressup 5
Hry pro dívky - 13x
Tato slečna se zamiloval do chlapce z jiné země a tam samozřejmě mají jiné zvyky a jiné styl oblečení:) A ona se rozhodla z veškeré lásky to akceptovat, takže se obléká takto. Dneska ji oblékni ty :)
Garret bedroom
Hry pro dívky - 23x
Dostala jste svůj vlastní pokoj v podkroví. Teď na vás ale padá zodpovědnost si ho přizpůsobit podle sebe. Vezměte v potaz každičký detail, aby výsledek vypadal dokonale. Na místě, ve kterém žijem se nešetří.
January Cover Girl
Hry pro dívky - 44x
Dívka v této příjemné holčičí hře by se chtěla stát super modelkou, která bude plnit titulní stránky nejvěhlasnějších módních časopisů. Dokáže to s vaší pomocí coby módního stajlisty?
Garden decor
Hry pro dívky - 20x
Dalčí z nesčetné řady dívčích her, která se tentokrát bude odehrávat na zahradě. Právě uplynula zimní sezóna a tak se musíte zařídit svoji zahrádku za domem tak, abyste se nestyděli tam pozvat návštěvu.
Family dollhouse 2
Hry pro dívky - 13x
Family Dollhouse je příjemně laděnou dívčí hrou. Jak to už holčičky občas mívají, v domečku pro panenky se jim udělal nepořádek, a je teď na nich, aby ho uklidily. A co vy, zvládnete urovnat všechny hračky?
Cutie Makeover 65
Hry pro dívky - 17x
Tato slečinka se dnes chystá na rozlučkový večírek se svou třídou a učitekou, se kterrými ztrávila devět let života. Jistě se bude i fotografovat a ona chce vypadat skvěle. Pomoz jí se nalíčit, hezky obléci a učesat.
Carmen Electra
Hry pro dívky - 38x
Carmen Electra je krásná herečka a ty se musí umět oblékat. Jen nahlédni do jejího šatníku a zjistíš, jak je plný krásného oblečení. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Má důležitý večer.
Cody Dressup 3
Hry pro dívky - 17x
Cody se chce dneškem od základů změnit a to, co se týká účesu, oblečení, líčení a prostě celkového vzhledu. Nechce již být obyčejná a zakřiknutá, ale chce se opravdicky líbit. Tak jí v tom pomoz, jak nejlépe dovedeš.
Beauty Maker 51
Hry pro dívky - 16x
A je tu soutěž pro nejkrásnější letní sportovkyně. Tato dívenka se také smí zúčastnit. Tvým úkolem je o i pečovat. Krásně vhodně ji oblékni, pak jí úžasně nalič, potom jí zvol nejlepší účes a nakonec doplňky.
No No Kiko
Hry pro dívky - 35x
No No Kiko je hra ve stylu Winx klubu - kombinuje zábavné prvky hry Frogger a moderní RPG hry. Vaším úkolem je pomoci Kiko přejít rušnou ulici a objevit tajné uličky. Hra má 5 úrovní, 5 skrytých tajných miniher a velkou porci legrace,
Super Model 10
Hry pro dívky - 30x
Pěkná online oblíkačka pro dívky! Nejprve zvol barvu pleti (complection)od nejsvětlejší po nejtmavší. Potom pozadí (background) a pak ji překrásně oblékni do nějakého perfektního oblečení z její kompetence:)
Cutie Makeover 55
Hry pro dívky - 6x
Pěkná slečinka se chystá vyrazit na nákupy a jak jistě sama víš, v obchodech se nemihotají jenom ženy, ale občas se tam i nějaký chlap (i kdyby náhodou) nachomítne:) Tak ji krásně uprav, co kdyby náhodou :)
Beauty Maker 19
Hry pro dívky - 24x
Tahle slečna chce získat zpět svého kluka, který začal chodit s její úhlavní nepřítelkyní. Teď je jen a jen na tobě, jak se o ni postaráš, jak ji upravíš, jak ji oblékneš, jak ji namaluješ i jak ji učešeš:)
Angel Dressup 4
Hry pro dívky - 16x
Oblékni převelice sexy anílka, tedy andělovou:) Není moc nevinná jako bílá lilie a ni jako andílek, takže v jejím šatníku najdeš oblečení pěkně sexy rázu a krásné botky, prostě se vyřádíš! Dej se do toho. Příjemnou zábavu!