Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Horse Puzzle

Hrajete online hru Horse Puzzle

Pěkné puzzle s koňmi. Pokud jste milovníky koní a rádi si oddechnete u skládaček, tak je to hra přímo pro vás. Na výběr jsou tři pěkné obrázky koní a také tři stupně obtížnosti.

ovládání hry Horse Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 2.16 MB • 265x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Angel Dressup 6
Hry pro dívky - 5x
Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Photo Model 32
Hry pro dívky - 29x
Krásná online hra pro dívky. Velmi dobře pochopitelná a dobře se ovládá. Pouze myší. Vše je na tobě a tvém vkusu. Udělej jí nejlepší make-up, jaký umíš a pak ji krásně obleč a nakonec zvlo doplňky a účes:)
Model Dressup 157
Hry pro dívky - 18x
Tahle slečna si potrpí na praktičnost a pohodlí, ale zároveň se chce ve svém oblečení cítit dobře, což je pochopitelné. Teď je tvým úkolem, aby jsi tuto slečnu oblékla, dala jí vhodný účes, dopňky a obuv:)
Sue Rithym
Hry pro dívky - 0x
Tak na tuhle super online hru pro dívky si připrav oči na postřeh a rychlé prsty. SUE se vydala na sólovou dráhu zpěvačky, ale chybí jí bubeník. A tím se od této chvíle stáváš ty! klikej na šipky a mezerník, podle toho jak ona chce.
Cutie Makeover 8
Hry pro dívky - 0x
Hezká usměvavá slečinka se dnes chystá na rande a chce vypadat skvěle. Je to pěkná online hra rpro dívky, kde se naučíš, jak to chcodí ve světě make-upu. Dej se do toho a krásně ji nalič. Příjemnou zábavu.
Monster High Sorority House
Hry pro dívky - 49x
Oddychová dekorační online hra s našimi známými hrdinkami ze seriálu Monster High. Jejich dům je v pěkném nepořádku, takže bude na vás, abyste ho uklidili a řádně opravili. Vytvořte luxusní dům pro malé čarodějky.
The Indian Restaurant - indická restaurace
Hry pro dívky - 29x
Klasická a velmi vydařená online hra, kde budete řídit restauraci, tentokrát indickou. Cílem je rychle obsloužit návštěvníky dřív než se naštvou a odejdou. Rozhodně hra vyžaduje rychlé klikání.
Model Dressup 158
Hry pro dívky - 0x
Slečna Lucie byla pozvána na dnešní konkurs o novou fotomodelku do slavného dívčího časopisu v sekci móda. Proto je jasné, že co se oblečení a stylu týče chce vypadat báječně. Pomoz jí a slaď její outfit:)
Beauty Maker 38
Hry pro dívky - 12x
Tak, teď tě čeká převelice těžký úkol. Tato slečna se chystá na průmyslově textilní školu a musí vypadat báječně, aby zapůsobila tím, že má vkus na oblečení. Nápovědu najdeš v kolonce HINT! příjemnou zábavu.
Model Dressup 26
Hry pro dívky - 2x
Krásná onlline oblíkačka pro Mladé slečny. Tato dívenka je pilná školačka, ale na vzhledu jí záleží stejně jako každé z nás. Ve svém šatníku má pěkné školní i ,, neškolní ,, obleění. Snaž se ji pěkně obléci:)
Ice Cream Maker
Hry pro dívky - 24x
Staň se mistriní zmrzlinářkou v nové online hře :) Nejprve si vyber s kým budeš hrát. Se stylovou kráskou nebo moderním chlapcem. Hra je omezena časovým limitem. Pak už jen podle předlohy udělej zmzku. Pozor, po čase se ti předloha bude objevovat na kratší čas.
Cody Dressup 48
Hry pro dívky - 20x
První dojem je nejdůležitější a v této hře hnedka dvakrát. Tato slečna má rande na slepo a chce zapůsobit prvním dojmem. Ty se řiď také heslem dej na první dojem a vyber jí šaty, které tě zaujmou na první dojem.
Fashion and Glamour Deluxe
Hry pro dívky - 23x
Opravdu povedená online hra nejen pro všechny šikovné dívky. Ve hře Fashion & Glamour se vydáme k malé kadeřnici, která dokáže na hlavě vykouzlit fantastické účesy. Samozřejmě nesmíme zapomenout na doplňky v podobě šperků.
Anna Dressup
Hry pro dívky - 14x
Krásná roztomilá Annička má šatník gigantických rozměrů, avšak neví moc co k čemu, co a jak! Staň se na chvíli její poradkyní a pomoz jí vybrat ten spravný outfit na dnešni randěcí odpoledne! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Cutie Makeover 19
Hry pro dívky - 3x
Tohle je opravdu pěkná online hra pro dívky. Tahle slečna vypadá, že je trochu stydlivá, ale zdání klame. Je velmi společenská a dnes uspořádala večírek, kam pozvala i svého idola:) Chce vypadat skvěle, pomoz jí.