Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Horse Puzzle

Hrajete online hru Horse Puzzle

Pěkné puzzle s koňmi. Pokud jste milovníky koní a rádi si oddechnete u skládaček, tak je to hra přímo pro vás. Na výběr jsou tři pěkné obrázky koní a také tři stupně obtížnosti.

ovládání hry Horse Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 2.16 MB • 12x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Party Makeup 21
Hry pro dívky - 9x
Pěkná online hra pro dívky! Koukni se na nevinně vyzerající dívku, z té musíš udělat krasavici večírku, kde budou všichni její spolužáci a hlavně její idol! Pomoz udělat z ní krasavici dle tvého mínění!
No No Kiko
Hry pro dívky - 17x
No No Kiko je hra ve stylu Winx klubu - kombinuje zábavné prvky hry Frogger a moderní RPG hry. Vaším úkolem je pomoci Kiko přejít rušnou ulici a objevit tajné uličky. Hra má 5 úrovní, 5 skrytých tajných miniher a velkou porci legrace,
Model Dressup 176
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle je opravdu online oblíkačka, která nezná mezí. Takový šatník neměla žádná před ní, ba ani žádná po ní mít nebude. Zde můžeš ze slečny vykouzlit opravdu to, co chceš. Tak neváhej a hraj! Oblékej!
Photo Model 45
Hry pro dívky - 6x
Tato mladá dívenka v nové online hře pro dívky má dnes své první velké focení, jako velká holka! Maminka však není doma a ona chce vypadat báječně, aby na fotografy zapůsobila. Pomoz jí, jistě ti bude vděčná:)
Beauty Maker 73
Hry pro dívky - 6x
A je tu soutěž o nejkrásnější zimní spotovkyni. Účast získala i tato krásná dívenky, která ti byla přidělena, aby ses o ní náležitě postarala! Dej se do toho. oblékni ji, namaluj, účes a doplňky + boty. Nápověda v kolonce HINT.
Model Dressup 138
Hry pro dívky - 4x
Tato slečinka nevypadá moc sebevědomě, tak ji prošku pomoz, aby se sebevědomě mohla cítit pomocí jejího tendy moderního oblečení. A to ještě není všechno, ne jen oblečení, ale i obuv, šperky a paruky!!!
My Little Pony Halloween
Hry pro dívky - 13x
Vyzkoušej bezvadnou halloweenskou oblíkačku pro dívky. Tuto hru ocení i nejmenší hráči, protože je opravdu jednoduchá. Tvým úkolem je vybrat parádní strašidelný oblek. Jednotlivé díly oblečení by k sobě měly ladit, ale tvořivosti se meze nekladou.
Photo Model 35
Hry pro dívky - 3x
Tak a je tu krásná online hra pro dívky! Tak pěkně popořádku. Je to hezká fotomodelka, která na dnešek na casting potřebuje skvělý make-up. Dej se do toho je to jen na tobě, jak ji upravíš, jaké dáš soplňky apod.
Model Dressup 70
Hry pro dívky - 25x
Tahle slečinka je jako vystřižená z knihy BABIČKA od BOŽENY NĚMCOVÉ:) Koukni se na její venkovské, ale i nevenkovské krásné oblečení. A teprve když jí jej oblékneš, zjistíš, jak jí krásně sekne. Tak ji obleč!
Holly Puzzle
Hry pro dívky - 7x
Vyber si jeden ze dvou obázku a klikni na ,,shuffle,, (zamíchat) a počítač ti náhodně rozhází časti obrázku, přičemž jeden odebere. Ty musíš poté klikat na části a posouvat je logicky tak dlouho, dokud se neobjeví celý obrázek:)
Fairy Dressup 35
Hry pro dívky - 13x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Mini kadeřnice 1
Hry pro dívky - 3x
Krásná online hra pro dívenky. Vber si vpravo ze tří účesů ten, který se ti zamlouvá nejvíce a vytvoř jej. Pomocí nůžek a sestřihu, žehličky na vlasy, kulmy na vlasy, hřebenu. Nakonec se dozvíš, jak se ti zadařilo:)
Model Dressup 24
Hry pro dívky - 5x
Tak tohle je pravdu moderní slečinka, která si rozhodně nemůže stěžovat na objem svého šatníku. Jen možá na to, že se ještě neanaučila moc dobře z částí šatníku udělat celek a krásný outfit. Ty to však jistě dokážeš!
Monster High Fruit Pie
Hry pro dívky - 8x
Užijte si plný hrnec herní zábavy s hrdninkami Monster High. V této hře si můžete zkusit, jaké to je připravit pravý čarodějný ovocný dort. Vyberte ingredience podle své fantazue a ozdobte tento krásně vonící dort.
Frozen Anna Save Elsa 2
Hry pro dívky - 47x
Velmi povedená skákačka, ve které se Anna bude snažit osvobodit zakletou Elsu. Cílem je na plošinkách sesbírat všechna srdce. Dostat se k nim ale nebude vůbec jednoduché. Dokážete vhodným herním postupem zdolat celou hru?