Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Factory Balls

Hrajete online hru Factory Balls

Factory Balls je zajímavá logická online hra, která vás náležitě potrápí. Vaším úkolem je obarvit kuličku přesně tak, jak je obarvena kulička na krabici.

ovládání hry Factory Balls

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 595x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Monkey Go Happy Marathon 2
Logické hry - 31x
Monkey Go Happy je tu s dalším dílem herní legendy, tentokrát jde o druhý díl serie Marathon. Opět vás čeká 30 záludných úrovní, ve kterých musíte pořešit důmyslné logické hříčky, které prověří vaše schopnosti. Zahrajte si i první díl.
Music Box of Life: Part 4
Logické hry - 19x
Přinášíme již čtvrté pokračování oblíbené logické hry s názvem Music Box of Life. Opět se podíváme na zajímavý příběh. Aby se dalo pokračovat přes jednotlivé komiksové obrázky, potřebujete najít všechny rozdíly, které autoři vložili. Za každý správně objevený rozdíl si navíc připíšete body, zatímco za špatné kliknutí se body odečítají.
Flow Free
Logické hry - 35x
Pokud jste v případě online her vyznavači náročných logických hříček, tak si u této gamesky přijdete na své a hru si náramně užijete. Úkol ve hře je jednoduchý, tedy zdánlivě - musíte jen spojit stejně barevné tečky. Je to ovšem pěkná makačka.
Click Battle
Logické hry - 37x
Perfektní gameska, která spojuje obrannou strategickou akci s hrou na spojování tří stejných objektů. Vaším úkolem bude obrana malé osady před útokem vikingů. Umístěte obranné věže a odražte útoky. Navíc musíte skládat kombinace v pravé části plochy.
Spiters Annihilation Level Pack
Logické hry - 28x
Odstraňujte v této hře objekty a pokuste se je spustit k bombám, které se odpálí a zabijí ostatní monstra. Používejte myš a hlavně váš mozek, abyste věděli, který objekt máte odstranit.
Double Maze
Logické hry - 37x
V této hře je Vašim jediným, avšak složitým úkolem dopravit dvě kuličky do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Kuličky ovládáte najednou, takže budete muset přijít na to, jak je dostanete do cíle současně.
Meeblings
Logické hry - 10x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.
Ball Revamped
Logické hry - 5x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dopravit míček do dalšího kola. Pomocí šipek koordinujte jeho pohyb a dostaňte ho do bílého čtverečku. Dokážete se prokousat všemi levely? Pusťte se do této hry a ukažte, co ve Vás je.
Tetris Sprint
Logické hry - 19x
A máme tady tetris a to jak pro kluky, tak i pro holky. Máme tady superhru, která zabaví opravdu každého. Tetris je hra, kterou zná snad každý, protože je na světě už velmi dlouho a stále se zdokonaluje.
Gem Match Deluxe
Logické hry - 27x
Jste-li fanoušky klasického bejeweled, tak si v této hře přijdete dozajista na své. Hra je to jednoduchá, ale velmi zábavná a skvěle hratelná. Na hrací ploše hledejte stejné symboly. Do dalšího levelu postoupíte, pokud odstraníte všechna červená pole.
Magic Blaster
Logické hry - 37x
Alespoň na krátkou dobu se můžete stát čarodějem, který dokáže vyvolávat mocná kouzla. K dispozici máte pokaždé různou zásobu kouzel, ze kterých můžete vybírat ty nejvhodnější. Některé kouzlo dokáže odstranit nepříjemnou překážku, zatímco s jiným kouzlem dokážou předměty levitovat ve vzduchu, čehož se dá vhodně využívat.
Head Games
Logické hry - 13x
Občas se i těm největším kliďasům a flegmatikům stane, že prostě ztratí hlavu. Alespoň obrazně. V této hře budete jednomu takovému pánovi najít jeho hlavu, protože přeci jenom chodit bez hlavy není dnes v módě.
Square Team
Logické hry - 185x
Posouvejte v této skvělé online hře kostky tak, aby jste aspoň jednu dostali do cíle. Cesta je plná překážek a nástrah, které musíte nějakým způsobem obejít a zvládnout. Dokážete vyhrát celou hru?
Santas Cube
Logické hry - 33x
Logická hra, určená všem skalním příznivcům barevných kostiček a jejich odstraňování z hrací plochy. Jako vždycky budete mít za úkol pospojovat stejné barvy dohromady a tím je nechat zmizet, za což dostanete body.
Mahjong Amusing Mexico
Logické hry - 49x
Tak schválně, jak jste bystří. Dokážete v této mahjong hře během pár minut odebrat všechny hrací kameny? Jak na to? Hledejte vždy dva stejné kameny, které však nejsou zablokované jiným kamenem. Zkrátka klasický majong.