Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Factory Balls

Hrajete online hru Factory Balls

Factory Balls je zajímavá logická online hra, která vás náležitě potrápí. Vaším úkolem je obarvit kuličku přesně tak, jak je obarvena kulička na krabici.

ovládání hry Factory Balls

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 209x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ramps
Logické hry - 29x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Maganic Wars
Logické hry - 24x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Patchworkz!
Logické hry - 29x
Ve hře Patchworkz! musíte dávat dohromady obrázek, aby na něm nezůstalo žádné prázdné místo. Používejte různé barvy a dílky umisťujte s naprostou přesností, protože pokud je dáte na špatné místo, tak se nezacvaknou. Máte vždy přesně předem určené tvary, které zapadají na danou pozici. Zahrát si můžete více úrovní.
Ninja Cannon
Logické hry - 14x
Démon se rozhodl vzít útokem celý širý svět. Nacházím se ve starověkém Japonsku, kde v tu dobu patřili mezi důležité osoby válečníci ninja. Vezměte si na starost obranu před démonovými přisluhovači a za pomoci kanónu vystřelujícího ninja bojovníky se pokuste zlikvidovat všechny ošklivé démony ohrožující svět.
Super Stacker 2
Logické hry - 26x
Vašim úkolem v této skvělé hře je poskládat různé předměty na sebe tak, aby vydržely po celý časový limit. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete muset zapojit mozkové závity. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Fjong
Logické hry - 31x
Hlavním hrdinou hry Fjong je podivuhodně vypadající tvor, se kterým si užijete poměrně dost legrace. Potřebujete tvora dostat ke krmení, které se pokaždé nachází někde jinde. Malou příšerku ovládáte myší a musíte určovat, jakým směrem vyskočí. Kromě směru také nastavujete sílu výskoku, aby potvůrka dorazila na správné místo.
Black Knight - Černý jezdec
Logické hry - 193x
Black Knight, neboli šachová figurka černý jezdec je výborná logická online hra. Vypadá to jednoduše - stačí koníkem doskákat do vyznačeného políčka. Jelikož ale šachový koník skáče do L, tak to nebude tak snadné. Snažte se na políčko dostat s co nejmenším počtem tahů. Skvělá hra nejen pro šachisty.
Gem Rush
Logické hry - 20x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Diamond Islands
Logické hry - 29x
Tato hra vás zavede na ostrov, který je plný diamantů. Vašim úkolem bude všechny diamanty posbírat za pomoci totemu. Totem musíte doválet do místa určení a při tom sbírat i diamanty. Podaří se vám zbohatnout?
Squidy 2
Logické hry - 46x
Squidy je chobotnice, se kterou si užijete velkou porci zábavy. Squidyho babička právě slaví narozeniny, a proto se Squidy rozhodne ji překvapit. Aby mohl za babičkou dorazit, potřebuje se nějak přepravit. Pěšky by to bylo příliš pomalé, a proto se rozhodne, že využije výbušninu, s níž trochu poposkočí.
Monkey GO Happy - Xmas Time!
Logické hry - 204x
Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?
SeppuKuties
Logické hry - 13x
V této hře povede zvířátka k jejich potravě. Pro otevření překážek sbírejte klíče a pro postup do dalšího kola musíte získat vždy zlatý ořech. Vaše cesta se neobejde bez ztráty na životech. Kolik zvířátek dovedete do konce?
Mahjong Classic
Logické hry - 215x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 33x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Christmas Solitaire
Logické hry - 28x
Vánoční doba se přibližuje každým dnem a s ní se vyrojila celá řada her, které se tématicky zařazují do stejné kategorie. Nejinak tomu je i s hrou Christmas Solitaire, kde se snažíte zbavit veškerých karet a zařazujete je na předem určená místa takovým způsobem, aby na sebe navazovaly. Hra se řadí k zajímavým karetním hrám.