Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rock It!

Hrajete online hru Rock It!

Další z nepřeberné řady online hra prezentující formát spoj tři a bubble shooter. Z rakety budete vystřelovat kuličky na planetku. U ní se snažte spojit alespoň tři stejně barevné kuličky. Velmi chytlavá super hra.

ovládání hry Rock It!

myší, viz instrukce ve hře • 1.82 MB • 1406x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Slice Points
Logické hry - 35x
Zajímavá online hra pro hráče, kteří u her rádi přemýšlí a trápí svůj mozek dumáním nad správným postupem. Cílem je dostat všechny obrazce mimo herní pole. To provedete několika dobře promyšlenými řezy, jejichž počet je však v každém kole omezen.
Fat Slice 2
Logické hry - 17x
Máme tady logickou hru, ve které budete muset odstřihnout co největší kousek papírů. Nemůžete odstřihnout papír, pokud jsou mezi nimi kuličky. Tak se do toho dejte a pokuste se kuličku odhodit na jinou stranu.
Super Stacker
Logické hry - 2030x
V této skvělé logické a zároveň i oddychové hře budete stavět kostky na sebe. Vašim cílem je, postavit je na sebe tak, aby kostky nespadly a vydržely na sobě aspoň 10 vteřin. V každém levelu se setkáte s větší obtížností.
Cyber mice party
Logické hry - 21x
Pěkná logická oddechovka, ve které budete moci naplno projevit svoje umění ovládat zvířata. Přemisťujte různé předměty, které najdete ve své kapse jako mince nebo sirky tak, abyste všechny myši dovedli do cíle.
Deep Diver
Logické hry - 33x
Na začátku hry se člověk potápí na dno oceánu, kde narazí na kousek papíru v láhvi. Po bližším prozkoumání zjistí, že se jedná o část mapy, ale hodily by se i další kousky, a proto se vydá hledat další díly. Pomozte s hledáním pokladů a různých dalších věcí pod mořskou hladinou. Dokážete vyřešit všechny mise?
hra v Unity3D
Ghostscape 3D
Logické hry - 31x
V této poněkud strašidelné hře okusíte opravdový pocit nebezpečí. Postavte se tváří tvář zlu a snažte se najít cestu ven z této hrůzné šlamastiky. V temném prostředí se snažte najít různé skryté předměty a uniknout pryč.
Dolphin Pop
Logické hry - 33x
Jednoduchá ale chytlavá online hra na téma Spoj tři stejné bublinky. Úkolem je dostat pryč všechny balonky dřív než se dostanou k svému hrůznému konci. Podaří se vám hru dohrát až do konce?
Guide Us Back Home
Logické hry - 1x
Pěkná oddychová logická online hra, ve které se budete snažit umístit barevné kuličky do kruhu stejné barvy. Není to úplně tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře své tahy promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně.
Cube Droid Saves the Galaxy
Logické hry - 44x
V jedné vzdálené galaxii se začaly dít podivuhodné věci, se kterými se budete muset vypořádat v kůži robota. Zachraňovat se vydáte hned několik planet, na nichž bude zapotřebí vždy splnit několik misí. Robot potřebuje v každé misi posbírat veškeré baterie, aby mohl pokračovat do dalšího plnění úkolů.
Bejeweled Blitz
Logické hry - 2027x
Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.
Woodwork Builder
Logické hry - 77x
Velmi zdařilá flash hra, která potrápí vaše mozkové závity a možná nejen je. Zadání je jasné - dostat jeden objekt na přesně vytyčené místo. Ke splnění úkolu využijete další předměty. A snad nemusíme zdůrazňovat, že nejlepší čas je oceněn nejvyššími body.
Unfreeze Me! 2
Logické hry - 37x
První díl zajímavé logické hry s názvem Unfreeze Me! měl poměrně velký úspěch, a proto se autoři rozhodli přijít s druhým pokračováním. Opět dostanete za úkol rozmrazit neopatrné ptáčky, kteří se ocitli v ledovém bloku. Naštěstí máte k dispozici vhodný přístroj, z něhož se dají ledové kostky rozmrazit.
Pacifier Warrior
Logické hry - 33x
Zajímavá chytlavá hra s dvěma sympatickými hrdiny. Jednoho ovládáte klávesami WAD, druhého šipkama. Cílem hry je posbírat všechny krabice mléka. V cestě vám však bude stát celá řada logických překážek. Dokážete všechny projít a dostat dva hrdiny zpět na jejich planetu?.
Dragon Quest
Logické hry - 42x
Před dávnými věky se odehrává příběh hry Dragon Quest. Byla dvojice nerozlučných přátel, jejichž přátelství ovšem skončilo kvůli obrovskému drakovi, který jednoho z přátel unesl a jeho kamarád se mu vydal na pomoc. Právě zde začíná jeho pátrání. Pomozte mu v jeho úkolu a dávejte pozor na nebezpečné předměty a situace.
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 65x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.