Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rock It!

Hrajete online hru Rock It!

Další z nepřeberné řady online hra prezentující formát spoj tři a bubble shooter. Z rakety budete vystřelovat kuličky na planetku. U ní se snažte spojit alespoň tři stejně barevné kuličky. Velmi chytlavá super hra.

ovládání hry Rock It!

myší, viz instrukce ve hře • 1.82 MB • 906x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Snow Storm
Logické hry - 37x
V bezvadné této hře se stáváte silničářem a Vašim úkolem je odstranit sníh z vašeho soukromého parkoviště pomocí vypůjčeného bagru. Čeká na Vás mnoho nepříjemných překážek. Nezapomeňte dávat pozor na auta.
Truck Loader 4
Logické hry - 43x
Tvým úkolem je překládat tyto bedny do náklaďáků. Ovládání je velice jednoduché a to pomocí šipek a pohybem myší. V některých úlohách budeš muset přijít na to, jak se dostat přes překážky.
Ball Revamped 2
Logické hry - 9x
Pokračování úspěšné logické hry, na které si tvůrci dali opravdu záležet, hra je totiž mnohem složitější. Snažte se dopravit míček do jeho cíle. A aby to nebylo tak lehké, míček je hodně neposedný a jen tak se nenechá ovládnout.
Farm Soccer
Logické hry - 734x
V této povedené superhře budete hrát za malého farmáře, který má rád fotbal, takže čutá celý den. Vaším úkolem bude vsítit gól do branky. Není to snadné - brána je vždy na zapeklité pozici, takže dostat do ní míč bude makačka.
Cover Orange: Players Pack 2
Logické hry - 35x
Již čtvrtého pokračování se dočkala hra Cover Orange. Opět si zahrajete s pomeranči a dalším ovocem. Ovoce musíte zachránit před nebezpečným deštěm, který přijde ve chvíli, kdy umístíte všechny předměty. S jejich pomocí jistě dokážete ochránit pomeranč a jeho kamarády před nebezpečím. Stačí se jen pokaždé důkladně zamyslet.
MasterMind extended
Logické hry - 36x
Pamatujete si na starou hru jménem Logik? Princip hry je zdánlivě jednoduchý - jeden z hráčů si vybere několik barevných kamenů a vy musíte uhádnout barvy i přesné pořadí kamenů. Ve hře MasterMind si můžete hru zkusit virtuálně na počítači. Uhodnete všechny míčky?
Castle Tales
Logické hry - 33x
Logicky odstraňujte objekty, na kterých stojí hrdina. Vaším úkolem je, abyste se dostali do takové krabice, která je pod ním. Ta vás teleportuje do další úrovně této super hry. Tak se do toho pusťte.
Future Buddy
Logické hry - 26x
A máme tady hrdinu z budoucnosti. Vaším úkolem je posbírat veškeré hvězdičky a dostat se do krabice, která vás posune dál do budoucnosti. Tento hrdina se musí zachytávat na různé body a to pomocí provazů.
Sticky Blobs
Logické hry - 22x
Mimozemská rasa se rozhodla trochu expandovat. Byl sestaven expediční tým s jasně stanoveným úkolem. Posbírat na neznámé planetě dostatečné množství cenných surovin. Tým je vysazen na planetě Zemi a porozhlédne se po zajímavých surovinách. Ropa ani zlato u nich úspěch nemají, ale zaujmou je velké maliny.
Marblelicious
Logické hry - 25x
Zajímavá online hra, která pěkně potrápí vaše přemýšlecí obvody ;). A jaké je zadání hry? Poskládejte kuličky ve správném pořadí podle barev. Nebude to snadné, protože tvůrci hry jednotlivé úrovně navrhli velmi důmyslně.
The Life Ark
Logické hry - 42x
Tato super hra vás zavede na planetu, kde budete zakládat nový život. Pokuste se z několika věcí, které máte k dispozici vytvořit nově obydlenou planetu. Musíte jen zvolit správné pořadí využití věcí.
Car Ferry
Logické hry - 36x
Pokládejte veškeré bedny, klády, kruhy do trasy, kde musí přejet automobil. Vaším úkolem je přejet na druhou stranu. Snažte se, abyste zaparkovali na tomto trajektu a s autem nespadli do vody.
9 Dragons Hexa
Logické hry - 15x
Seskupte alespoň tři stejné symboly, a celý postup opakujte, dokud hru nedohrajete do konce ;-). Tak by se v krátkosti dala charakterizovat tato logická online hra. Na každou úroveň máte pouze omezený čas, který však můžete jednou prodloužit. Hra má fixní rozměr, proto si ji pusťte ve větším okně.
Copy Cat
Logické hry - 43x
Copy Cat se řadí mezi netradiční malířské hry. Dostanete za úkol překopírovat obrázek z pravé strany na stranu levou. Máte k dispozici různé tvary, z nichž si některý vyberete a umístíte na levou stranu, aby se výsledný obrazec alespoň trochu podobal originálu, který se nachází v pravé části herní obrazovky.
Red Sofa Room Escape
Logické hry - 522x
Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.