Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Artic Expedition
sponzorované odkazy

Artic Expedition

Hrajete online hru Artic Expedition

Chytlavá online hra v Unity3D. Lego tým se vydal na misi na severní pól, kde s vaší pomocí bude sbírat mince a vyhýbat se zvířatům.

ovládání hry Artic Expedition

myší, viz instrukce ve hře • 38.21 MB • 979x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Bodiless
Arkády - 35x
Autoři této hry se pokusili o vytvoření opravdu netradiční hry, protože dostanete na starost postavičku bez těla. Hlavu, ruce a nohy má, ale tělo jaksi chybí. Toho se dá patřičně využít při plnění jednotlivých misí. První úkol je poměrně jednoduchý, nicméně obtížnost se postupně navyšuje, takže musíte více přemýšlet.
King of the Sky
Arkády - 7x
Skákačka vhodná hlavně pro menší děti. S opičkou se pokuste sebrat všechny bonusy, které jsou na obrazovce. Vyhýbejte se pastím. V pozdějších úrovních budete muset bojovat s nebezpečnými gorilami, to zvládnete díky zbraním. Hra King of the Sky se ovládá šipkama, útok je mezerníkem.
Dragon Warrior
Arkády - 31x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.
Woman on Top
Arkády - 32x
Hlavní hrdina se bláznivě zamiloval a žena jeho snů mu slíbila, že pokud vyšplhá na vršek velmi vysoké budovy, dostane od ní polibek. Pomozte hlavnímu hrdinovi v lezení, ale dávejte dobrý pozor, aby se mu nic vážného nestalo. Cestou narazíte na různé překážky, které se budou zhoršovat, čím výše se budete nacházet.
Police Monster Truck
Arkády - 58x
Pokuste se přejet přes všechny překážky a dojeďte s policejním teréňákem až k policejní stanici. Cesta ke stanici je samozřejmě dlážděna bonusy a mincemi. Vyzkoušejte také nějaké triky, které vám přidají body či život navíc.
Steam Droid
Arkády - 55x
Steam Droid se odehrává v daleké budoucnosti, kde se na planetě nachází pouze roboti. Jednoho droida si vezmete na starost a vydáte se osvobodit svoje kolegy, kteří byli uvězněni. Cestou narazíte na mnoho nebezpečných nepřátel, které můžete klidně zlikvidovat a získávat za to body. Po skončení mise se můžete za získané body vylepšit.
Bomb It 7
Arkády - 26x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 21x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.
Super Mario Rampage
Arkády - 23x
Super Mario Rampage patří mezi klasické arkády stvořené čistě pro odreagování. Pokud se například zrovna nudíte v práci, rozhodně Maria zkuste. Smysl hry je jednoduchý - sestřelte vše, co se hýbe.
Bird Hunting
Arkády - 62x
Jednoduchá minihra Bird Hunting nepatří sice mezi herní trháky, ale i přesto může celkem dobře otestovat váš odhad. Musíte sestřelit všechny poletující ptáky dřív než vás zlomyslně pokálejí. Jediný pták, kterého nesmíte trefit, je vrabčák. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Crash Bandicoot
Arkády - 50x
Hlavním hrdinou hry s názvem Crash Bandicoot je zástupce zvířecí říše, který se dokáže pohybovat vzpřímeně a na dvou nohách. Kromě toho ovládá i další užitečné schopnosti, jichž jistě dosyta využijete. Vydejte se s ním do podivného světa, kde se pokuste posbírat všechny bonusy, ale dávejte pozor, abyste neskončili špatně.
Jungle Run
Arkády - 40x
Z již několika her oblíbené duo opic Kiba a Kumba je tu v další pěkné chytlavé hře. Vaším úkolem je proběhnout přes džungli a přitom se samozřejmě vyhnout všem nástrahám. Ve hře nechybějí různé bonusy ve formě energie či banánů. Je to pohodová gamesa, která vydrží na dlouhé hodiny.
Ivan Drago - neohrožený Dolph Lundgren
Arkády - 16x
Ivan Drago je legendární postava z filmu Rocky 4, ve kterém ho hraje švédský akční hrdina Dolph Lundgren. V této online hře je vaším úkolem porazit v roli Ivana Draga bandu zločinců, kteří mají prsty v naprostém chaosu a anarchii, která vládne v Americe. Nebo za to může někdo jiný...? Hra má typickou grafiku, jakou jsme mohli vídat na počítačích Amiga a na starých herních automatech.
Passage of Time
Arkády - 37x
Postupujte s jednou postavičkou v jejím zvláštním světě a objevujte taje stárnutí. Při pohybu ve světě kostek lego si musíte pořádně pospíšit a cestou sbírat všechny dostupné bonusy. Nesmíte se nikde na příliš dlouhou dobu zaseknout, protože jinak byste museli začínat zase hezky od úplné nuly, což jistě není dobré.
Lars Adventure
Arkády - 34x
V téhle jednoduché hříčce budete procházet spoustou levelů, sbírat mince a vyhýbat se různým nepřátelům. Pro postup je třeba najít klíč, ale ten nebývá moc dobře ukryt, takže to pro vás bude jistě hračka.