Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Artic Expedition
sponzorované odkazy

Artic Expedition

Hrajete online hru Artic Expedition

Chytlavá online hra v Unity3D. Lego tým se vydal na misi na severní pól, kde s vaší pomocí bude sbírat mince a vyhýbat se zvířatům.

ovládání hry Artic Expedition

myší, viz instrukce ve hře • 38.21 MB • 304x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Pac-Xon - legenda trochu jinak
Arkády - 17x
Klasickou arkádovou hru Pac Man tu již v několika provedeních máme. V superhře Pac Xon se opět setkáme se starými známými - Pacmanem a duchy Pinky, Inky, Blinky a Clyde. V každé úrovni musíte ukrojit požadovaný díl z plochy. Nesmíte se však nechat chytit duchy. Hra se ovládá šipkama.
Angry Birds Halloween Boxes
Arkády - 176x
Kdo by neznal Angry Birds. Hra, která se hraje jak na mobilech, počítačích tak i na herních konzolích. Princip je jednoduchý - stačí vystřelit ptáčka a snažit se sestřelit všechny halloweenské duchy a strašidla. Jak se vám hra líbí? Pokud líbí, tak ji určitě sdílejte na Facebooku :).
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Christmas Village
Arkády - 376x
Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?
Wacky Balls
Arkády - 7x
Ovládněte hopíka a proskákejte všechny kola, která jsou na Vás nachystána. Po cestě sbírejte hvězdičky a také penízky. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás, takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Soap Bubble - luxusní návykovka
Arkády - 30x
Soap Bubble je hodně chytlavá superhra. Nejde o nic převratného. Vlastně jen provázíte mýdlovou bublinu bludištěm. Potíž je v tom, že se nesmíte dotknout žádných překážek, jinak... ano, správně, jinak bublina praskne :). Hra se ovládá šipkama. Chce to pevné nervy a trpělivost.
Woman on Top
Arkády - 30x
Hlavní hrdina se bláznivě zamiloval a žena jeho snů mu slíbila, že pokud vyšplhá na vršek velmi vysoké budovy, dostane od ní polibek. Pomozte hlavnímu hrdinovi v lezení, ale dávejte dobrý pozor, aby se mu nic vážného nestalo. Cestou narazíte na různé překážky, které se budou zhoršovat, čím výše se budete nacházet.
Fruit Slasher 3D Extended
Arkády - 57x
Rozšířená verze populární online hry Fruit Slasher přináší ještě více bonusů, více sekanců a rozhodně i více zábavy. Vaším úkolem je krájet ovoce na malé dílky. Zní to jednoduše, také to jednudoché je, ovšem stejně tak i zábavné a chytlavé.
Bomb It 5
Arkády - 27x
Pátý díl dnes již klasické bombové gamesky Bomb it, která se nese v duchu retro gamesy Bomberman. Tento díl přináší celou řadu novinek, systém hry však zůstává stejný. Je to tedy pořád chytlavé a docela návykové.
Koala lander
Arkády - 2x
Koala Lander je příjemná hříčka laděná v roztomilé dětské grafice, která jenom umocňuje pohodovou atmosféru dýchající z téhle hry. Ovládáte koalu, jejímž úkolem je posbírat všechny kraby a bezpečně přistát na rampě.
Braineaters from Mars
Arkády - 16x
V této skvělé hře se ocitáte v roli návštěvníka z Marsu. Na zemi zrovna probíhá pouť a Vašim úkolem je zničit všechny lidi, kteří se na pouti objeví. Sbírejte pití a předměty, které se Vám objeví, jakmile někoho zabijete.
Hopy Go Go!
Arkády - 29x
Dračí mládě jménem Hopy se vydává na dobrodružnou výpravu, na které můžeme být přítomni. Na začátku se dozvíte něco k příběhu a uvidíte, jak zlý černokněžník připravil Hopyho o královský trůn. Poté už se můžete vydat do první oblasti, kde musíte překonávat připravené překážky a dávat pozor na nepřátele.
One Screen Hero
Arkády - 26x
Pěkná dobrodružná skákačka, ve které budete sbírat zlaté mince a snažit se prokousat bludištěm až k východu. Po cestě potkáte i několik monster, které bez milosti likvidujte. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Angry Birds Golden Eggs
Arkády - 14x
Super skákačka ve stylu Angry Birds. Pomozte ptáčkům dokončit všechny úrovně a sebrat všechna vajíčka v této příjemně oddechové plošinovce. Ideální hra nejen pro menší děti, ale i jako relax v kanclu.
Verge
Arkády - 29x
Hlavní hrdina hry si za žádnou cenu nemůže vzpomenout, jak se vlastně dostal na místo, na němž se právě nachází. Pomozte mu bloudit po podivném světě a hledejte pokračování. Jediné, co pořádně umíte, je poskakování, takže se toho pokuste využít ve svůj prospěch. Nepřátelská stvoření lze zadupat do země.
Stonelegs 2
Arkády - 36x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.