Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Artic Expedition
sponzorované odkazy

Artic Expedition

Hrajete online hru Artic Expedition

Chytlavá online hra v Unity3D. Lego tým se vydal na misi na severní pól, kde s vaší pomocí bude sbírat mince a vyhýbat se zvířatům.

ovládání hry Artic Expedition

myší, viz instrukce ve hře • 38.21 MB • 2008x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Bomb It 3
Arkády - 40x
Již třetí díl této bombové herní série. Nový díl pro vás přichystal celou řadu vylepšení. Pokud máte hry v tomto duchu rádi, tak si Bomb It 3 rozhodně zahrajte. Cílem je pokládat bomby, probourat si cestičku k soupeřům a poté je nekompromisně zničit. Vyzkoušejte i předchozí druhý a první díl Bomb It.
Ninja Showdown
Arkády - 34x
V superhře Ninja Showdown se vžijete do postavy nevyzpytatelného stínového bojovníka - ninji. Čeká vás totiž souboj na život a na smrt s dalším nebezpečným ninjou. Hra se ovládá klávesama, na výběr je několik kopů a obranných chvatů. Přímo ve hře je i názorný návod.
Ba Boing
Arkády - 32x
Pěkná lehce logická skákačka Ba-Boing! vás zavede k partičce skřítků, kteří hledají cestu k teleportu. Vaším úkole je rozmístit různé skákačky v bludišti tak, aby se skřítci dostali až k východu.
Robot Lost
Arkády - 32x
Robot jménem End-7 se jednoho dne probudil a neměl vůbec potuchy co se to děje. Jediné co ví je, že je naprogramován na misi, kde musí sbírat kousky hlavolamu a dostat se až do Terminálu. Dobrodružná skákačka pro všechny hráče.
Tastes good
Arkády - 24x
Pěkná hra na odreagování a na procvičené postřehu a logického myšlení. Panáčkem postupně umisťujete různé sladkosti. Cílem je seskupit vždy tři stejné symboly.
Super Chick Sisters
Arkády - 40x
Pěkně udělaná skákačka s příjemnou hudbou, to je hra Super Chick Sisters. Příběh hry je originální:). Plukovník Sanders a jeho nohsledové totiž unesli Pamelu Anderson za to, že světu prozradila velké tajemství. To se týkalo důkazů o krutém zacházení s kuřaty v KFC. Nyní musíte Pam zachránit dřív než bude pozdě! Je to výborná a hodně zábavná hra.
Milk And Coffee
Arkády - 43x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.
Inferno
Arkády - 24x
Hasičské povolání patří mezi nejnáročnější na celém světě. Hasiči dobrovolně riskují svoje životy, aby zachránili lidi před nebezpečím požáru. Vžijte se do role jednoho z těchto ochránců a vydejte se hasit plápolající ohně. Cestou posbírejte peníze, za které si později můžete nakoupit důležité vylepšení.
Flappy Little Pony
Arkády - 966x
Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?
Hambo
Arkády - 18x
Zahrajte si v roli roztomilého prasátka Hambo. Tentokrát je Hambo v roli vojáčka, který musí porazit všechny nepřátele. K dispozici je řada zbraní a nejrůznějších předmětů. Zábava zaručena.
Pong
Arkády - 28x
Určitě si pamatujete na stařičkou prababičku všech her - Pong. Tohle je jedna z mnoha předělávek a musím uznat že velice povedená. Odpalujete čtvereček na soupeřovu polovinu aby ho nestihl odrazit.
Papa Louie 2
Arkády - 52x
Zlí kumpání Sarge a Radley Madish unesli všechny tvé zákazníky. Ovšem hrdinové Marty a Rita se vydali najít všechny unesené zákazníky a zachránit tak nezdolného Papa Louie. Zkrátka pokračování Papa Louie - When Pizzas Attack je tady. Pusťte se do hraní a zkuste i další Papa hry. Jakmile po cestě zachráníte človíčka, tak se z něj stane váš pomocník s unikátními vlastnostmi - využijte toho.
Tofu Ninja
Arkády - 20x
Super skákačka, ve které hrají hlavní roli hvězdičky a jeden šikovný ninja. Skákejte po plošinkách a snažte se posbírat všechyn hvězdičky, které jsou rozesety po herním poli. Příjemná hra na odreagování.
Monster Craft
Arkády - 27x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Wacky Balls
Arkády - 10x
Ovládněte hopíka a proskákejte všechny kola, která jsou na Vás nachystána. Po cestě sbírejte hvězdičky a také penízky. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás, takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.