Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Artic Expedition
sponzorované odkazy

Artic Expedition

Hrajete online hru Artic Expedition

Chytlavá online hra v Unity3D. Lego tým se vydal na misi na severní pól, kde s vaší pomocí bude sbírat mince a vyhýbat se zvířatům.

ovládání hry Artic Expedition

myší, viz instrukce ve hře • 38.21 MB • 509x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Weirdville
Arkády - 34x
Už název napovídá, že půjde o velice divnou záležitost. A opravdu, tahle hra se vymyká klasickému pojetí skákačky. Levely jsou velice rozsáhlé, všechno je minimalistické a vy si budete lámat hlavu jak se skrz ty místnosti dostat.
Icy Tower
Arkády - 53x
S hlavním hrdinou této hry se nacházíte v podivně vyhlížející věži, kde se snažíte dostat do co nejvyššího možného patra. Skákejte a dávejte pozor, aby hlavní hrdina nespadl zase dolů. Poskakujete po plošinkách, které se po chvíli rozpadnou, takže musíte zároveň postupovat v poměrně velké rychlosti.
Rainbow Spider - hra pro nejmenší
Arkády - 49x
Pěkná online hra vhodná především pro nejmenší děti. Ovládáte malého pavoučka, který sbírá postupně všechny barvy duhy. Hra se ovládá levým tlačítkem myši.
Vertical Drop Heroes
Arkády - 31x
Zlotřilí goblini unesli princeznu a aby toho nebylo málo, tak se jim podařilo zároveň uvěznit všechny slavné hrdiny do ocelových klecí, takže teoreticky nemá princeznu kdo osvobodit. Jediný, kdo by se mohl pokusit o záchranu princezny, je hlavní hrdina hry s názvem Vertical Drop Heroes. Když osvobodíte hrdinu, můžete ho využívat.
Cute Monster Jump Game
Arkády - 31x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.
Lasagna from Heaven
Arkády - 32x
kdo by neznal stále po jídle dychtícího kocoura Garfielda. I v této zvířecí online hře bude bažit po jídle, které padá z nebe přímo do tlamky. Vaším úkolem je Garfieldovi pomoci s chytáním jídla.
Mad Truckers
Arkády - 22x
Zahrajte si na drsného řidiče silného kamionu a snažte se dovézt zásilky včas do místa určení. Na cestě musíte překonat řadu překážek a dávat pozor na srážky s ostatními auty.
Harvest Ranch
Arkády - 21x
Harvest Ranch je jednoduchá ale zábavná fyzikální online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem je zajistit, aby byla všechna zvířata nakrmená. Toho dosáhnete vystřelováním jídla z vašeho jídelního kanónu.
Bus Parking 3D
Arkády - 67x
Prokažte své schopnosti a staňte se králem autobusů! Zaparkujte autobus na určených parkovacích místech. Zní to jednodušeji, než to je. Nezapomeňte cestou posbírat všechny mince! Čeká na tebe spousta skvělých skinů! Proč si to nevyzkoušíte sami? Máš na to, abys prošel všech 100 úrovní?
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Cairo
Arkády - 12x
Naštvaná babka je zpět a hned s dalším dílem svého dobrodružství. Tentokrát se s ní vydáme do Káhiry v Egyptě. Veďte babku přes ulice a držte ji dál od doktorů. Cestou samozřejmě sbírejte lesklé zlaťáky.
Star Ball
Arkády - 64x
Tato hra je velice dobře propracovaná a prošpikovaná efekty a různými vychytávkami.Jakožto pilot plošiny od které se odráží koule se budete snažit zničit ostatní objekty nad vámi.Dostanete se dále až na konec samotného vesmíru ?
Santa Comming
Arkády - 71x
Jednoduchá online hra, ve které oceníte váš rychlý postřeh. Cílem je pomoci Santovi proskákat se přes překážky až na konec. Podaří se vám v bezpečí zdolat pohybující se plošinky a dopravit Santu dolů?
Never Lose Rope
Arkády - 25x
S hlavním hrdinou hry Never Lose Rope se podíváte do zvláštně vypadajícího světa. Postavička se pohybuje a má k dispozici lano, se kterým se dokážete dostat na určité typy povrchů. Cestou potřebujete posbírat hvězdičky, za které následně získáte určitý počet bodů. Na cestě do cíle se nachází celá řada překážek.
My Undead Neighbors 3
Arkády - 23x
Hráčská obec už si dvakrát mohla vyzkoušet hry s názvem My Undead Neighbors a nyní autoři přichází s třetím pokračováním, kde se vydáte po stopách bájného Eldoráda. Hlavním hrdinou je odvážný cestovatel, který se vydal najít zlaté město. Cestou narazíte na různé překážky, nástrahy a nepřátele, takže dávejte dobrý pozor.
Smurfs Battle
Arkády - 43x
Velmi pěkná online hra na odstřelování pomocí kanonu. Velte skupince šmoulů, kteří se rozhodli ovládnout Antarktidu. Vaším úkolem je zničit nepřátelské šmoulíky v každém z několika náročných levelů. Při hře budete muset dobře odhadnout sílu a dráhu střely.