Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Scooty Racing Match 3
sponzorované odkazy

Scooty Racing Match 3

Hrajete online hru Scooty Racing Match 3

Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.

ovládání hry Scooty Racing Match 3

myší, viz instrukce ve hře • 1.05 MB • 273x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 1x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
Jewel Quest - trénujte postřeh a myšlení
Logické hry - 6x
Flashová hra Jewel Quest otestuje nejen vaše logické myšlení, ale také rychlost vašeho uvažování. Úkolem je spojit do trojice stejné symboly a postupně obarvit celé hrací pole.
Snail Bob 8 Island Story
Logické hry - 42x
Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.
Clix
Logické hry - 3x
Zastavějte celé pole pomocí kamenů tak, aby Vám nezůstalo ani jedno políčko prázdné. Budete muset použít hlavičku a kombinovat různé varianty. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
DRAWFENDER
Logické hry - 0x
Po čertech mazaná a návyková online hra. V čem spočívá její smysl? Kreslete objekty tak, abyste zablokovali útoky dvou amatérských zabijáků. Cílem je také ochrana slavného světového filantropa. Velmi podařená super hra.
Fairway Solitaire
Logické hry - 54x
Fairway Solitaire vypadá jako velice solidně zpracovaná karetní hra. Nejedná se úplně o typický solitaire, ale musíte na sebe umisťovat karty s hodnotou o jedna vyšší, nebo nižší, než je aktuální karta. Tímto způsobem se musíte pokusit odstranit úplně všechny karty, které dostanete na starost. Vypadá to sice jednoduše, ale hra vás jistě přesvědčí o opaku.
Fancy Diver
Logické hry - 1x
Další parádní gameska s herním principem spojování tří stejných symbolů. V této hře bude vaším úkolem zachránit potápěče a to právě díky hledání kombinací stejných korálů. Snažte se vytvořit co největší kombinaci, abyste získali velké bonusy. A pokud se vám hra líbí, určitě ji dejte na Facebook.
Isora
Logické hry - 1x
Isora je pěkná logická superhra s jednoduchým námětem. Vaším úkolem je projít všechna políčka na hrací ploše tak, abyste se opět vrátili na výchozí pozici. Hra se ovládá šipkama. První úrovně jsou jednoduché, ale později začne přituhovat...
Little Wheel
Logické hry - 0x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.
Ultimate Ninja
Logické hry - 2x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Pirate Chains
Logické hry - 187x
Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.
Princess Date Dinner
Logické hry - 1x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.
Battleship The Beginning
Logické hry - 1x
Máte v oblibě klasickou hru Lodě? Pokud ano a chcete si vyzkoušet počítačové zpracování, pak neváhejte. Tato hra funguje na velice zajímavém principu a se skvělou grafikou. Nejprve musíte umístit svoje lodě takovým způsobem, aby je protivník neodhalil a následně se snažíte sestřelit oponentovy skryté lodě.
Block Painter
Logické hry - 152x
Staňte se mistrem barevných výzev ve hře Block Painter – definitivní dobrodružství v budování mostů! Ve hře Block Painter ovládáte roztomilou postavičku, která se pohybuje skrze živě barevné krajiny. Vaším úkolem? Stavět mosty přesně správné délky tím, že budete držet tlačítko pro jejich roztažení a pustíte ho v pravý okamžik. Pokud je váš most příliš dlouhý nebo krátký, hra končí! Zatímco vaše postava kráčí po mostě, klepněte pro skok a sbírejte bubliny s barvou, které přidají vaší cestě nádech dynamiky. Každá platforma přináší novou výzvu s různými velikostmi a vzdálenostmi, což vyžaduje váš bystrý úsudek a rychlé reflexy. Jste připraveni odhadovat, stavět a malovat si cestu touto poutavou hrou? Vezměte si svůj virtuální štětec a začněte tvořit cesty ve hře Block Painter, kde každý postavený most maluje vaši cestu k úspěchu!
Jungle Mafia
Logické hry - 0x
V této džungli budete muset sestřelit veškeré dřevorubce. Zaměřte a vypalte. Snažte se je sestřelit na co nejméně vypálených kulek. Tak se do toho dejte a pokračujte všemi úrovněmi v této hře.