Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Scooty Racing Match 3
sponzorované odkazy

Scooty Racing Match 3

Hrajete online hru Scooty Racing Match 3

Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.

ovládání hry Scooty Racing Match 3

myší, viz instrukce ve hře • 1.05 MB • 1497x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rolling Ghosts
Logické hry - 1x
Dějí se špatné věci a hodní tvorové jsou zlou magií přeměňováni na duchy. To musí přestat, a proto se do toho musí někdo vložit. Přiveďte všechny duchy v každé úrovni k životu. Najděte je a klikněte na ně. Musíte dbát na to, aby se duchové přeměňující se na živé organismy někde nerozprskli, pokud by pod sebou neměli vhodné místo k životu.
Golden Squirrel 2
Logické hry - 6x
Další oddechová super hra ve stylu Zuma. Pokud dosud hru Zuma neznáte, tak vězte, že jde o hodně chytlavou záležitost. Vaším úkolem je odstranit všechny kuličky dříve, než se dostanou až k vám. Vždy se snažte spojit alespoň tři stejné kuličky.
Tinysasters
Logické hry - 5x
Vytvořte si tady vlastní Zemi a začněte těžit veškeré suroviny. Znepříjemňovat vám budou tuto hru různá zemětřesení. Hlídejte si je, protože vám budou rozhazovat veškeré budovy. Tak se do toho dejte.
Meowra
Logické hry - 1x
Zahrajte si tuto spojovačku tří a více stejných objektů. Hra obsahuje i pěkný příběh, kdy v roli Meowry musíte zachránit uvězněnou kočičku, kterou unesl zlý vládce Nazgul. Přemýšlejte a rychle spojujte dílky.
Snail and Sokoban 3
Logické hry - 1x
Skvělá logická online hra, ve které budete přesouvat krabice k hvězdicím tak, aby žádná krabice nezůstala zablokovaná u zdi (nepůjde s ní pohnout žádným směrem). Pokud máte rádi klasické hry Sokoban nebo Boulder Dash, tak si přijdete na své.
Murphys Gesetz 4
Logické hry - 9x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána v kadeřnictví.
Collapse It
Logické hry - 2x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
The Bank Robber
Logické hry - 3x
Někdy může být zábava hrát i za druhou stranu zákona, o čemž vás dnes jistě přesvědčím. Se svými parťáky plánujete provést velkou bankovní loupež, která se neobejde bez obrovské přípravy. Prozkoumejte plány a hurá do akce.
Dangerous Treasures
Logické hry - 16x
Zdařilá webová gameska, která pěkně prověří vaše dovednosti a schopnost rychlého přemýšlení. V jednotlivých úrovních máte za úkol sebrat všechny mince, které jsou důmyslně rozesety po celém hracím poli.
10 Mahjong
Logické hry - 36x
Další ze snad nekonečné řady nejrůznějších mahjong her. Tentokrát má tato hra jedno vylepšení. Nehledáte stejné symboly, ale hrací kameny, jejichž součet bude činit 10. Docela makačka, co myslíte?
Bloons Player Pack 1
Logické hry - 6x
Kdo někdy nehrál alespoň jeden skvělý počin ze série Bloons jako by nebyl. Svoje balonky sestřelujete šípem, na který působí přitažlivost, takže musíte vychytat přesnou dráhu, abyste sundali co nejvíce balonků.
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 1x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Květinová země
Logické hry - 7x
Vydejte se do květinové země, která kdysi byla světoznámá pro svou krásu. Země byla ale zakleta a nyní v ní nejsou žádné květiny. Pokuste se kletbu prolomit tím, že budete spojovat květinové stonky.
Double Maze
Logické hry - 5x
V této hře je Vašim jediným, avšak složitým úkolem dopravit dvě kuličky do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Kuličky ovládáte najednou, takže budete muset přijít na to, jak je dostanete do cíle současně.
Fold
Logické hry - 6x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.