Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Scooty Racing Match 3
sponzorované odkazy

Scooty Racing Match 3

Hrajete online hru Scooty Racing Match 3

Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.

ovládání hry Scooty Racing Match 3

myší, viz instrukce ve hře • 1.05 MB • 550x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Blockoban
Logické hry - 4x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.
Quick Brick
Logické hry - 2x
Oddechová logická hra, ve které je vaším úkolem odklikat vždy alespoň tři stejné kosticky z hrací plochy. Můžete si vybrat ze tří variant hry. Výborný je mód "Puzzle", kdy musíte kameny vyklikat tak, aby vám žádný nezbyl.
Mouse Chain
Logické hry - 11x
Mouse Chain je postřehová super hra, která stylem připomíná oblíbenou cool hru Zuma. Cílem je ochránit zásoby jídla před invazí hladových myší. Za žádných okolností nedopusťte, aby se myši dostali až k vašemu sýru.
Putt Base
Logické hry - 5x
V této hře se vám pořádně prohřejí mozkové závity. Budete muset odpálit míček tak, aby jste ho dostali do jamky. K tomu si můžete po dráze rozmístit různé překážky, které vám budou řídit let míčku.
Rob-Rob
Logické hry - 2x
Hlavním hrdinou hry Rob-Rob je robot. Tento robot se vypravuje do světa a potřebuje se vždy dostat na vhodné místo. Cestou sbírejte baterie, které jsou pro každého robota velice užitečným zdrojem záložní energie. V každé úrovni se pokuste zahrát co nejmenší možný počet tahů, takže u hraní logicky přemýšlejte.
Escape from Jay is Games
Logické hry - 8x
Povedená úniková online hra s pěknou grafikou. Pokud jste si oblíbili přemýšlení u escape her, ve kterých máte za úkol najít cestu ven z uzavřené místnosti, tak si tuto hru zamilujete. Hledejte skryté předměty a způsob, jak se dostat na svobodu.
Tri Peak Solitaire
Logické hry - 7x
Klasická karetní online hra v trochu jiném kabátě. Tentokrát nepůjde jen o srovnávání karet na sebe podle hodnoty, ale zároveň je budete odkládat na balíček, kam můžete přidat kartu o stupeň nižší nebo vyšší. Velmi zapeklitá logická online hra s kartami.
Ninja Dogs
Logické hry - 3x
Zlotřilá kočka se rozhodla unést mistra ninjovských psů. Ninjové se tedy vydávají do světa, aby zachránili svého oblíbeného vůdce. Psí ninjové dokážou zvláštní věci. Můžete je nacpat do děla a posléze je vystřelit, aniž by se jim něco stalo, čehož se dává využívat. Po vypuštění se pokuste zlikvidovat nepřátele.
Civiballs 2
Logické hry - 4x
Snažte se rozřezat veškeré řetězy na kterých visí kuličky. Snažte se udělat vše proto, aby se vám podařilo dostat kuličku stejné barvy na do nádoby. Hra má několik úrovní na třech území Země.
Dynamite Blast 3
Logické hry - 6x
Pěkně zpracovaný třetí díl vskutku explodující hry. Vaším úkolem bude umístit nálože tak, abyste vyhodili do vzduchu všechny dopravní prostředky. Ničte mosty a komunikace, a hlavně dobře načasujte všechny bomby.
Goldburger to go
Logické hry - 2x
Zajímavá logická minihra Goldburger to go před vás staví nelehký úkol. Musíte dostat kuličku přes celé bludiště. Po několika pokusech se vám určitě podaří nastavit různé překážky tak, aby kulička dospěla k cíli.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 4x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Fold
Logické hry - 6x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.
Revenge of the Stick
Logické hry - 4x
V této propracované hře budete stavět do boje různé kancelářské potřeby proti panáčkům, kteří vylezají z monitoru a snaží se dostat na svobodu.Postupně z monitoru budou vylézat těžší a těžší postavičky proto musíte být pořádně vyzbrojeni.Dokážete všem zabránit v úniku ?
The Rise of Atlantis
Logické hry - 28x
Vašim úkolem v této hře je odstraňovat stejné symboly, které leží u sebe. Odstraníte je tím, že spojíte vždy tři stejné symboly. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.