Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Scooty Racing Match 3
sponzorované odkazy

Scooty Racing Match 3

Hrajete online hru Scooty Racing Match 3

Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.

ovládání hry Scooty Racing Match 3

myší, viz instrukce ve hře • 1.05 MB • 2835x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Dungeon Stone
Logické hry - 10x
Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.
Spellblazer
Logické hry - 3x
V této hře se stáváte zdatným bojovníkem a Vašim úkolem je vydat se na strastiplnou cestu, kde na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě budete muset bojovat s různými nepřáteli a čelit mnoha nástrahám. Není to ani trošku jednoduchý úkol. Pusťte se tedy do hry.
Ninja Miner 2
Logické hry - 1014x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Sieger LP
Logické hry - 6x
Jedna ze série tzv. bouracích her, kdy budete mít za úkol zničit budovu a v ní ukryté vojáky. Máte pouze omezený počet střel a navíc mohou být v budovách civilisté, které nesmíte zranit. Podaří se vám dohrát všechny levely?
Copy Cat
Logické hry - 1x
Copy Cat se řadí mezi netradiční malířské hry. Dostanete za úkol překopírovat obrázek z pravé strany na stranu levou. Máte k dispozici různé tvary, z nichž si některý vyberete a umístíte na levou stranu, aby se výsledný obrazec alespoň trochu podobal originálu, který se nachází v pravé části herní obrazovky.
Snoring
Logické hry - 1x
Velcí sloni spí poměrně tvrdě, o čemž se přesvědčíte v pěkné hře Snoring. Jedná se o hru se zvířátky, která se snaží spících slonů zbavit. Potřebujete najít nějaké možnosti, jak trefit spícího slona jiným zvířetem. V prvních úrovních se to naučíte a v dalších misích už to využijete. Autoři si připravili více než tři desítky misí.
Truck Loader 4
Logické hry - 2x
Tvým úkolem je překládat tyto bedny do náklaďáků. Ovládání je velice jednoduché a to pomocí šipek a pohybem myší. V některých úlohách budeš muset přijít na to, jak se dostat přes překážky.
Car Ferry
Logické hry - 3x
Pokládejte veškeré bedny, klády, kruhy do trasy, kde musí přejet automobil. Vaším úkolem je přejet na druhou stranu. Snažte se, abyste zaparkovali na tomto trajektu a s autem nespadli do vody.
Collapse It
Logické hry - 2x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
Monster Basement
Logické hry - 3x
Náhle se ocitnete v temném a studeném sklepu. Za boha si nemůžete vzpomenout, jak jste se do tohoto tajemného místa dostali. Jediná myšlenka je dostat se ven, a to za jakoukoli cenu. Vyřešíte tuhle záhadu?
GO Virus
Logické hry - 195x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Feed the Panda
Logické hry - 3x
Tato roztomilá a přátelská panda je aktuálně neskutečně hladová. Vyřešte všechny úlohy tak, aby se jídlo dostalo až k pandě. Poměrně pěkná a chytlavá super hra.
Tricky Rick
Logické hry - 2x
Rick je jméno robota, který ztroskotal a nedostává se mu paliva na cestu domů. Pomozte mu posbírat palivo, které je roztroušené různě po planetě, aby mohl nastartovat svoje vesmírné plavidlo. Cestou narazíte na různé nepříjemné překážky, ale také nepřátele, které potřebujete překonat, aby se Rick mohl šťastně vrátit.
Critter Cubes
Logické hry - 4x
Zoologická zahrada na Antarktidě? Ano, zní to zvláštně a zavání to pěkným průšvihem. Přesně to se také stalo. Nyní je vaším úkolem dostat co nejvíce zvířat do člunu a vrátit je zpět do hřejivého domova.
Industry
Logické hry - 11x
V této logické hře musíte vypomoct panáčkovi v jeho nelehkých úkolech, které sám nezvládne.Klikejte na různé objekty v různých kombinacích a sledujte co se děje.Nezničí li se nic uspěli jste.