Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Angry Birds Ice Cream
sponzorované odkazy

Angry Birds Ice Cream

Hrajete online hru Angry Birds Ice Cream

Další z plejády Angry Birds her pro všechny hráče. Pokud Angry Birds dosud neznáte, tak jste zřejmě poslední roky žili na jiné planetě :). Vaším úkolem v této hře je sestřelovat zmrzlinu, která je na obloze.

ovládání hry Angry Birds Ice Cream

myší, viz instrukce ve hře • 0.96 MB • 48x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Sonic Crazy World
Arkády - 0x
A je tu další superhra s hrdinou Sonicem. Pomozte Sonicovi sbírat mince a zároveň se vyhýbat překážkám na zemi i ve vzduchu. Samozřejmě nezapomeňte sbírat i bonusy, které padají na zem.
Super Mario Remix 3
Arkády - 0x
Zahrajte si buď jako Mario, Luigi nebo Toad v této skvělé plošinovce ve stylu Super Mario her. Sbírejte penízky, překonávejte překážky a ničte potvůrky, které vám stojí v cestě.
Monster Craft
Arkády - 0x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Crazy Monster Rider
Arkády - 3x
Pěkná postřehová skákačka s dinosaurem. Na jeho hřbetu budete překonávat množství rozličných překážek. A nemusíte všechny jen přeskakovat, na řadu dojde i podlézání a dokonce i rozbíjení. Dobře se u hry bavte.
Jumping Bananas
Arkády - 0x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).
Flappy Little Pony
Arkády - 0x
Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 1x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Gizmo Christmas Rush
Arkády - 1x
Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.
Epic Charlie
Arkády - 0x
Mistr vás naučil mnohému a považuje vás za vyvoleného. Jednoho dne jste se ho rozhodli navštívit a našli jste pouze obrovskou spoušť a mistra uvázaného u kůlu. Vesničané ovšem předpokládají, že jste to udělali a vydají se na pronásledování. Dostanete od nich patnáct dnů na prokázání nevinny, takže se vydejte hledat důkazy.
Jim Loves Mary 2
Arkády - 4x
Pokračování skvěle zpracované logické skákačky. Jim miluje Mary, ale ta je schovaná kdesi za překážkami. Vaším cílem je proskákat přes různé zádrhele a dostat se k Mary. Levely jsou poměrně důmyslně udělané a není to nic lehkého,
hra v Unity3D
Parachute Bird
Arkády - 0x
Pěkná skákačka s tučňákem. V zásadě jde o jednoduchou hru s jednoduchým úkolem; doskákat v bezpečí až na konec cesty. Jak ale už na začátku uvidíte, nebude to vůbec lehké. Hra je v Unity3D.
Papa Louie 2
Arkády - 1x
Zlí kumpání Sarge a Radley Madish unesli všechny tvé zákazníky. Ovšem hrdinové Marty a Rita se vydali najít všechny unesené zákazníky a zachránit tak nezdolného Papa Louie. Zkrátka pokračování Papa Louie - When Pizzas Attack je tady. Pusťte se do hraní a zkuste i další Papa hry. Jakmile po cestě zachráníte človíčka, tak se z něj stane váš pomocník s unikátními vlastnostmi - využijte toho.
Batman - Gotham Dark Night
Arkády - 50x
V této náročné online hře hraje hlavní roli nikdo jiný než samotný Batman. Zlý Joker se opět rozhodl dělat potíže městu Gotham. Má totiž v plánu vyhodit do povětří městskou elektrárnu. Bomby jsou již rozmístěny a odjištěny. Vaším úkolem je v každé úrovni zneškodnit všechny bomby.
Toucan in the Jungle
Arkády - 2x
Pěkná oddychová arkáda s logickými prvky. Pomozte hladovému tukanovi a dopřejte mu sladké ovoce. Není to vůbec snadné, protože mezi tukanem a ovocem je řada překážek, které musíte nějak obelstít.
DilloHills
Arkády - 1x
Tento roztomilý malý pásovec má velký sen vzlétnout do oblak jako pták. Bez křídel je to však prakticky nemožné, je tedy nutné improvizovat. Naberte na kopci rychlost a pokuste se vzletět k nebi.