Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Twisted Racers

Hrajete online hru Twisted Racers

Suprová závodní online hra pro všechny příznivce rychlých onlajnovek plných adrenalinu. Podaří se vám vyhrát závody na okruhu a tím otevřít další tratě? Hra je opravdu návyková a nedivili bysme se, pokud by vás zabavila na dlouhé hodiny.

ovládání hry Twisted Racers

myší, viz instrukce ve hře • 2.28 MB • 200x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Crazy Skates
Závodní hry - 30x
Je čas nasadit si brusle a vyrazit s popularni rodinkou Flinstoneových na zmrzlou plochu.Budete bruslit mezi různými překážkami jako jsou například jámy v ledu nebo kameny.Nesmí vám dojít energie a také můžete zrychlit tím, že seberete raketu.
Monkey Kart
Závodní hry - 389x
Tohle je hra, která sedne jak malým dětem, tak i jejich větším rodičům. Kombinuje roztomilou grafiku s povedenou hratelností, a tak ji můžete hrát i ve skupinách. S malou opičkou závodíte speciální buginou proti ostatním.
Drift Rush 3D
Závodní hry - 28x
Skvělá online hra s auty, ve které budete driftovat jako největší borci. Nejprve si vytuňte auto a poté se vydejte na jednu z tratí. Hra nabízí 4 tratě a 4 různé herní módy. Podaří se vám postupně odemknout všechna auta?
Mud Rally
Závodní hry - 0x
Jste soutěživý žabák, který se zúčastní závodu v kaluži. Osedlejte váš závodní lopuchový list a vydejte se na trať. Snažte se chytat mouchy, které vám dodají bonus body. Naopak se vyhýbejte včelám. Hra Mud Rally se ovládá šipkama. List jede vždy ve směru, který ukazuje malá bílá šipka.
Robo Racing
Závodní hry - 27x
Nasedněte do auta a vrhněte se na trať, která vede skrz trosky. Vyzvěte bláznivé řidiče v této bláznivé strhující závodní gamesce. Předtím než zdoláte všech 20 misí, tak si vyberte svého oblíbeného transformera.
Monster Truck 3D
Závodní hry - 35x
Vyberte si svůj vlastní monster truck v této skvělé 3D hře. Užijte si skvělé extrémní skoky! Snažte se nasbírat co největší možné skóre. Víte, co všechno obnáší řízení monster trucka?
hra v Unity3D
Car Drive AT
Závodní hry - 31x
Výborná online hra, ve které se stanete řidičem parádního vozu. Vaším úkolem bude projet trať plnou překážek co nejrychleji a bez sebemenší chyby. Podaří se vám dojet bez poražení jediné překážky?
Gotham race
Závodní hry - 15x
Návyková gameska s Batmanem. Tentokrát se opět utkáte s Jokerem, který našeho hrdinu vyzval na souboj v rychlosti. Dokážete ovládat motorku lépe než Joker a porazit ho? Není to vůbec lehké, protože Joker je fakt třída.
Ambulance Truck Driver
Závodní hry - 57x
Řídit sanitku není zrovna nic lehkého. Musíte jet rychle, ale zároveň dávat velký pozor. Vžijte se do role řidiče a snažte se dovézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Přes náročný terén to bude samozřejmě náročné.
High Hills
Závodní hry - 41x
Jak daleko dokážete dojet? Jste dobří řidiči? Otestujte své schopnosti v této bezvadné závodní hře, ve které vás čeká, rychlost, hory, nebezpečné překážky a další nástrahy na trati. Sbírejte bonusy, vylepšujte auto a pokuste se nahrát nejvyšší skore.
FMX Team
Závodní hry - 14x
Užijte si nepřekonatelných 15 levelů freestylového motocrossu v této online hře. Váš tým se skládá ze tří motorkářů. Pokuste se předvádět naučené triky a při tom se pokusit naučit i nové, které vám přinesou více bodů.
Monster Truck Jungle Challenge
Závodní hry - 41x
Pěkná klučičí online hra, ve které budete překonávat náročný terén plný překážek. Nejen že budete ovládat silné auto, ale k pomoci vám bude i dělo, kterým si můžete prostřílet cestu.
hra v Unity3D
BUGGY RUSH 3D
Závodní hry - 44x
Vyberte si bugynu a projeďte se na pěkně zpracovaných tratích. Pokuste se zvítězit nad svými protivníky a postupně získejte další tratě a bugyny. Ve hře nechybí zrychlovač nitro, který aktivujete mezerníkem.
Zombie Express
Závodní hry - 67x
Zajímavá závodní online hra, ve které se stanete řidičem rozvážejícím pochytané zombíky. Nejprve musíte náklad nemrtvých monster naložit a poté projet poměrně náročným terénem až do místa určení.
hra v Unity3D
Motor Toons
Závodní hry - 28x
Perfektní onlinovka v enginu Unity, takže očekávejte super 3d grafiku. Vyberte si svého oblíbeného komiksového hrdinu a vydejte se na závodní trať. Podaří se vám porazit další hráče z celého světa?