Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Twisted Racers

Hrajete online hru Twisted Racers

Suprová závodní online hra pro všechny příznivce rychlých onlajnovek plných adrenalinu. Podaří se vám vyhrát závody na okruhu a tím otevřít další tratě? Hra je opravdu návyková a nedivili bysme se, pokud by vás zabavila na dlouhé hodiny.

ovládání hry Twisted Racers

myší, viz instrukce ve hře • 2.28 MB • 384x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
hra v Unity3D
3D Racing Turbo 2015
Závodní hry - 46x
Vyzkoušejte si závody na okruzích a poražte všechny své soupeře a hlavně se utkejte s neúprosným časem. Pokud se nebojíte výzev, tak se vrhněte na trať, ukořistěte první místo a odemkněte další auta a tratě.
hra v Unity3D
Awesome Drive
Závodní hry - 42x
Chopte se volantu a vydejte se na dobrodružství v této pěkné oddechové závodní hře s auty. Hra má jednoduché zadání - jeďte v rušném provozu co nejrychleji a hlavně bez sebemenší nehody.
Box10 ATV 5
Závodní hry - 203x
Jeďte přes tento sněžný terén s vaší čtyřkolkou. Pokuste se dojet do cíle za co nejlepší čas. Nevybourejte se. Nepřetočte se. A dojeďte bez poškození do cíle. Tak se do toho dejte.
Bike Challenge
Závodní hry - 35x
Snažte se dostat na konec úrovně a sbírejte po cestě různé zlaté medajle. Asi se vám žádným způsobem nepodaří udělat různé triky, protože se jednoduše překlopíte. Máte celkem tři životy, takže tři pokusy.
Monster Truck Jungle Challenge
Závodní hry - 49x
Pěkná klučičí online hra, ve které budete překonávat náročný terén plný překážek. Nejen že budete ovládat silné auto, ale k pomoci vám bude i dělo, kterým si můžete prostřílet cestu.
Bike Champ 2
Závodní hry - 31x
Luxusní herní záležitost v podobě šíleného jezdce na velmi rychlé motorce. Podaří se vám dostat až do cíle přes celou řadu překážek a v co nejlepším čase? Hra nabízí neuvěřitelných 40 úrovní, takže se zabavíte opravdu na dlouhý čas.
Kart Fighter World Tour
Závodní hry - 35x
Důmyslěn zpracovaná závodní online hra, ve které se projedete ve čtyřkolce. Na výběr je několik různých okruhů, které dokonale prověří vaše závodnické nadání a postřeh. Samozřejmostí je možnost vylepšovat svůj stroj.
Uphill Rush 4
Závodní hry - 26x
Vítejte v nejbláznivější závodní hře na internetu. Uphill Rush 4 nabízí motorky, ATV a dokonce i závody na vodě. Pokud jste si oblíbili překonávání terénu v předchozích dílech, bude se vám líbit i toto pokračování.
Crash n Smash Derby
Závodní hry - 28x
Myslíte si, že jste natolik zdatní, abyste přežili tuto bouračkovou mánii? Usedněte do vratkého vozu a staňte se vítězem v nelítostném souboji aut. Snažte se zničit soupeře a zůstat naživu. Docela masox :)
Bump Battle Royale
Závodní hry - 27x
Suprová závodní gameska v retro stylu a pixelové grafice. Nasedněte do pouťového vozítka a zkuste vyhrát v závodě. Můžete hrát single nebo hru pro více hráčů. Samozřejmě nechybí možnost koupit lepší autíčko a vylepšovat jej.
hra v Unity3D
Diablo Valley Rally
Závodní hry - 285x
Vydejte se do Údolí smrti a zúčastněte se náročného závodu. Dobře promyslete taktitu a snažte se dojet do cíle jako vítěz. Nebude to snadné, protože budete závodit s reálnými hráči z celého světa. Dokončením tratí se vám odemknou další auta.
English Bus Racing
Závodní hry - 37x
Pěkná závodní online hra, ve které se stanete řidičem zběsilého anglického autobusu. Ničeho se nebojte, šlápněte zprudka na plyn a snažte se dorazit do cíle jako první. Hra má pěkně udělanou 3D flashovou grafiku.
Insurance Hunter
Závodní hry - 1x
V této závodní hře máte za úkol vyčistit silnici od neukázněných řidičů. Auto řídíte šipkama, mezerníkem pak aktivujete zbraň (v každém kole jinou). Dejte pozor na olejové skvrny a kaluže. V každém kole máte určeného soupeře, kterého musíte zničit. Proto se pečlivě vyhýbejte ostatním autům.
Car Can Racing - závody plechovek
Závodní hry - 12x
Závodní hra Car Can Racing má sice pouze 5 úrovní, ale zato velice těžkých úrovní. Cílem je dopravit závodní plechovku co nejrychleji do dalšího checkpointu. Časový limit je velmi neúprosný, na každý checkpoint máte pouze půl minuty. Hra se ovládá šipkama.
Sonic Truck Ride
Závodní hry - 31x
Ježek Sonic je tu s dalším dobrodružstvím. Tentokrát usedl do auta a čeká ho jízda náročným terénem. Ovládejte auto a snažte se překonat všechny terénní nerovnosti a různé překážky. Zvládnete všechny tratě bez nehody?