Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Expendables 3: TD
sponzorované odkazy

Expendables 3: TD

Hrajete online hru Expendables 3: TD

Výborná strategická online hra ve znamení filmu The Expendables 3. Vaším úkolem v této tower defense hře je ubránit se všem nepřátelským jednotkám, které se na vás valí.

ovládání hry Expendables 3: TD

myší, viz instrukce ve hře • 12.26 MB • 1340x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Garden Guardians
Strategie - 41x
Suprově zpracovaná strategická online hra ve stylu tower defense. Tentokrát nebudete stavět klasické bojové věže, ale rostliny. Pomocí nich chraňte různé sladkosti před mlsným hmyzem, který si hledá cestičku, jak sladkosti zničit.
Age of War - super strategie
Strategie - 20x
Výborná strategická hra Age of War vás zavede do boje, kde hlavním cílem je pomocí svých jednotek zničit nepřátelskou základnu. Hra je rozdělena do pěti časových období, od pravěku po budoucnost, přičemž každé období nabízí unikátní jednotky a technologie. Postup do dalších období si vybojujete získáváním zkušeností během bitev. Během hry nejenže budete trénovat rozmanité typy vojáků, ale také budete mít možnost stavět obranné věže, které výrazně posílí vaši obranu proti nepřátelským útokům. Kromě toho můžete využít devastující speciální útoky, které mohou v kritických momentech rozhodnout o výsledku střetnutí. Přestože vaši základnu nelze během hry opravovat, každý přechod do nového věku ji částečně vylepší a poskytne nové možnosti pro vaši obranu a útok. Taktické plánování a správné načasování jsou klíčem k vítězství v této napínavé hře plné historických i futuristických prvků.
Robots Initiate
Strategie - 38x
Tato strategická hra je plná robotů a rozvoje jejich společnosti. Vaším úkolem je rozvinout jejich říši a postupem času je skvěle řídit. Od zajištění energie až po ekonomickou stránku.
Bubble Tanks Tower Defense 2
Strategie - 45x
Skvělá strategická super hra, ve které musíte rozestavit své věže po celém bloku, kde nepřátelské tanky vycházejí. Snažte se jim zabránit v průchodu na druhou stranu. Ubraňte se před nimi.
Zombie Empire
Strategie - 28x
Ubraňte si svůj zombie tábor a pokuste se dobýt ten soupeřuv. Dávejte si pozor, aby vás nezničili a proto si veškerou armádu vylepšujte. Nenechejte se zabít a ničte je. Posunujte se do dalších úrovní v této super hře.
Minecraft Tower Defense
Strategie - 22x
Prvky z herní pecky Minecraft se dostaly už i mezi tower defense hry. Tedy hry, ve kterých musíte postavit obranné věže a zabránit postupu nepřátelských jednotek. Zabraňte příšerkám, aby se dostaly k vašemu domku.
Stormy Castle
Strategie - 42x
Graficky úžasná strategie, ve které budete bránit svou základnu a trénovat vojenské jednotky. Pokuste se vycvičit silnou armádu a zaútočit na nepřátelský hrad. Ve hře nechybí ani celá řada vylepšení. Opravdová herní pecka pro všechny hráče,
Tinysasters 2 Rise Of The Nexus
Strategie - 33x
Poměrně promakaná strategická super hra, ve které budete budovat svou říši a objevovat nová území. Nejprve postavte malé městečko. V něm nesmí chybět pila na zpracování dřeva a farma na pěstování plodin. Postupem času a vylepšováním stavte nové budovy.
Bloons Tower Defense
Strategie - 54x
V online hře Bloons Tower Defense budete čelit útoku neposedných balónků. Postavte opičky, vrhače špendlíků, ledové a bombardovací věže tak, aby ani jeden balonek neprošel bludištěm. Hra má celkem 50 úrovní, není těžké ji dohrát na první pokus. Hned jak to bude možné, tak si pořiďte Super Monkey - vítězství je pak hračkou.
Infectonator : Survivors
Strategie - 22x
Zajímavá originální strategická super hra, která spojuje herní prvky z RTS straregií, tower defense her a management her. Vaším úkolem je vést udatnou skupinu přeživších a zůstat na živu. Snažte se ubránit útočícím zombíkům a najít záchranu.
Fish Tank
Strategie - 44x
Kupte si akvárium a vybavte si ho různými kameny a vodními rostlinami. Vyberte si ryby, které by jste chtěli v akvárium chovat. O své rybičky se musíte pečlivě starat. Pravidelně je krmte a vyměňujte jim vodu.
Imperium 2
Strategie - 27x
Hodně dobrá a propracovaná strategická online hra plná taktiky a bitev. Vybudujte své silné impérium, ovládejte své občany a řiďte útoky svých vojenských jednotek. Tato hra vydrží na hodiny a hodiny hraní.
Master of the secret sea
Strategie - 2x
V této online hře se setkáte s mladým námořníkem, který ztratil svou paměť. Aby jste mu připomněli jeho námořnický život vydáte se s mladým mužem na plavbu po moři plnou dobrodružství, pirátů a zlata.
Ants Warriors Defense
Strategie - 83x
Zajímavá strategická online hra ve stylu tower defence a vysílání jednotek. Tentokrát budete pomáhat mravencům v jejich boji s konkurenčními jednotkami. Hra vás nepochybně zaujme nejen svou grafikou.
Alien TD
Strategie - 30x
Vaším úkolem je strategicky umístit veškeré bojovné dveře a to tak, abyste zabránili průniku nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zadržet. Až budete připraveni, tak je můžete pustit.