Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
World Soccer Forever
sponzorované odkazy

World Soccer Forever

Hrajete online hru World Soccer Forever

Naleštěte si kopačky, protože je tady zbrusu nová fotbalová gameska pro milovníky kopané. Vyzkoušejte své střelecké schopnosti při kopání volných kopů. Můžete hrát i online s více hráči.

ovládání hry World Soccer Forever

myší, viz instrukce ve hře • 1059x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Sports Academy
Sport - 5x
Parádní onlinovka, ve které si náramně hezky zaplavete a zkusíte si i další olympijské sporty. Vstupte do sportovní akademie a pokuste se zvítězit na nejprestižnějším závodě. Budete potřebovat vskutku hbitý postřeh.
Sumo
Sport - 2x
Zápasy těžkotonážních tlouštíků na vašem monitoru. Utkejte se s těmi nejsilnějšími sumo zápasníky a ukažte co ve vás je. Hra je sice jednoduchá, ale přesto velmi zábavná. Váš úkol je jasný - dostat soupeře ze žíněnky.
Mercedes Drift
Sport - 3x
Budete jistě se mnou souhlasit, že nový mercedes by se měl nějak využít, a že ho nechávat stát v garáži je škoda. Pojďme ho projet na čerstvém sněhu, a dokázat světu jak jsme dobří v driftování!
Afro Basketball
Sport - 972x
Zahrajte si bezvadný basketbal, který skvěle prověří váš postřeh. Podaří se vám vhodit co nejvíce košů? Sami jsme zvědaví, zda trefíte koš až od středového kruhu. Pusťte se do hry a vyzkoušejte to.
Sprinter - zaběhněte si stovku
Sport - 1x
Vyzkoušejte si běh na 100 metrů v této jednoduché flashové gamesce. Hra se ovládá šipkami vlevo a vpravo. Úkolem je běžet co nejrychleji a vyhrát, ovšem pozor, aby se vám nezamotaly nohy :o).
Kung Fu Kick Off
Sport - 5x
Myslíte si, že dokážete porazit Kung Fu Pandu ve stolním fotbálku? Vyzvěte pandu na sportovní souboj a uvidíme, kdo má rychlejší reakce a kdo dokáže vstřelit během pár minut nejvíce gólů. Miřte dobře a také dobře braňte.
Mini High Golf - golf v oblacích
Sport - 2x
Mini high golf je milá flashová hra představující golf v trochu jiných podmínkách než je obvyklé. Vaším úkolem je dostat míček na green...
Study in the UK
Sport - 5x
Velmi vydařená online hra na téma kopání penalt. Jako talentovaný fotbalista budete muset dobře zamířit vaši střelu do branky, abyste vsítili pěkný gól. V dalších úrovních je hra pěkně těžká. Fotbalová superhra jak má být.
Sexy Football
Sport - 3x
Příjemný fotbálek, který si nejlépe vychutnáte s vaším kamarádem, ale když žádného při ruce nemáte, tak se nudit určitě nebudete. Pokud si myslíte že je hra moc lehká změňte si obtížnost hry a ukažte co ve vás je..
Free Kicker - přímé kopy
Sport - 1x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá sportovní super hra Free Kicker vás zavede na fotbalové hřiště, kde se právě chystá hráč k zahrát přímý kop. Ten hráč není nikdo jiný než vy. Rada je tedy jasná; dejte gól.
Minigolf
Sport - 42x
Zahrajte si minigolf a pobavte se u této skvělé hry. Ze začátku se Vám budou zdát dráhy lehké, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete a do jakého kola se dokážete probojovat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Death Penalty
Sport - 2x
Chystáte se na důležitý zápas sezóny v dresu slavného anglického klubu, který si můžete zvolit podle vlastní chuti. Proti vašemu celku se postaví protivník složený z nejlepších nemrtvých fotbalistů. Musíte se postarat o vítězství ve hře, jinak si na vašich mozcích pochutnají krvelačné zombie. Proti sobě máte několik nemrtvých a musíte je správným mířením zabíjet.
Stolní fotbálek
Sport - 5x
Stolní fotbálek je bezvadná hra, která nesmí chybět v žádné hospodě. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, zcela zdarma. Své hráče ovládáte šipkama. Hra není vůbec lehká.
Flash Lane Bowling
Sport - 2511x
Flash Lane Bowling je klasická sportovní hra. Jak už je z názvu patrné, jde o bowling. Vyberte si správné boty, dobrou kouli a jde se na věc. Nejprve si rozmyslete směr vrhu koule, pak se snažte kliknout v momentě, kdy je bílá šipka v zákrytu červené.
Hot Bikes
Sport - 2x
Hot Bikes je další superhra z plejády sportovních her, ve kterých budete řídit motorku. Cílem je překonat všechny překážky a hlavně udržet jezdce na motorce. Za body můžete motorku vylepšovat.