Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
World Soccer Forever
sponzorované odkazy

World Soccer Forever

Hrajete online hru World Soccer Forever

Naleštěte si kopačky, protože je tady zbrusu nová fotbalová gameska pro milovníky kopané. Vyzkoušejte své střelecké schopnosti při kopání volných kopů. Můžete hrát i online s více hráči.

ovládání hry World Soccer Forever

myší, viz instrukce ve hře • 181x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
hra v Unity3D
Super Volleyball Brazil
Sport - 25x
Naprosto výtečný plážový volejbal v 3D verzi v enginu Unity. Můžete si zahrát proti několika týmům a dokázat, že jste opravdoví šampioni. Zpočátku bude trochu těžší zvyknout si na ovládání, ale jakmile se dostanete do hry, tak se skvěle zabavíte.
Sprinter - zaběhněte si stovku
Sport - 16x
Vyzkoušejte si běh na 100 metrů v této jednoduché flashové gamesce. Hra se ovládá šipkami vlevo a vpravo. Úkolem je běžet co nejrychleji a vyhrát, ovšem pozor, aby se vám nezamotaly nohy :o).
Baseball
Sport - 25x
Zahrajte si slavný americký sport. Online hra má dvě varianty. V první se musíte pokusit odpálit míček co nejdále a získat tak potřebné body. Ve druhé se musíte snažit co nepřesněji trefit míček na vyznačené místo.
Velocity
Sport - 18x
Zahrajte si závody budoucnosti, které nabízí tato hra. Vyberte si dráhu, počet soupeřů a nakonec své vlastní vozidlo a pusťte se na závodní okruh. Pokuste se v těchto futuristický závodech zvítězit.
Blast Billiards 4
Sport - 58x
Hodně chytlavý a bláznivý kulečník. Vaším úkolem je dostat všechny koule do děr. Ovšem musíte to stihnout v časovém limitu, který je neúprosný.
Kart Racing
Sport - 11x
Závodní minihra, ve které se budete snažit překonat nejlepší čas kola, a tím se tak kvalifikovat do dalšího okruhu. Hra Kart Racing se ovládá šipkama. Pečlivě se vyhýbejte mantinelům, jinak vaše auto dlouho nevydrží.
Basketball Gozar
Sport - 48x
Mix basketbalu a perfektní fyzikální gamesky. Čeká na vás celkem 50 dobře navržených levelů, ve kterých je vaším úkolem dostat míč do koše. Vždy je nutné dostat míč do koše na jeden hod.
The Simpsons BMX Game
Sport - 25x
Oblíbená postava kresleného seriálu je tu s další super hrou. Bart se tentokrát projede na bmx kole. A nebude to jen obyčejná projížďka. Vaším úkolem bude společně s Bartem předvádět super triky.
Ben 10 Winter Ride
Sport - 26x
Je zima a ben si vzal svou motorku na projížďku. Dokážete dokončit všech 10 úrovní v této hře? Buďte opatrní a vyhrajte každou úroveň v této hře. Tak se do toho dejte a ukažte, jak umíte vyhrávat.
Bowlees
Sport - 26x
Kuželky a bowling patří mezi poměrně zajímavé sporty, kde je cílem shodit co největší počet kuželek. O kuželky především půjde i ve hře Bowlees, kde se ocitnete na jedné planetě, na níž se kuželky rozmnožily a vaším úkolem bude všechny sestřelit. Hra nabízí poměrně zajímavý herní princip, který se příliš často nevidí, a proto stojí za vyzkoušení.
Scooby Doo - Big Air 2
Sport - 30x
Ve společnosti Scooby Doo a Shaggyho si v této superhře zaskáčete na rampě. A bude to vskutku velkolepé skákání. Nejprve si zvolíte postavu (Scooby Doo, Shaggy nebo mikrobus), poté prkno, prostředí a jde se na věc. Při výjezdu z rampy držte šipku nahoru, při letu zpět zas šipku dolů.
Side Kick 2007
Sport - 259x
Výborná fotbalová hra pro dva hráče. Stačí si jen vybrat Váš nejoblíbenější tým a natřít to svému kamarádovi, nebo si zahrát proti počítači, ať tak či tak, cíl je pořád stejný, nasázet soupeřovi co nejvíce gólů. Hra je graficky velice pěkně zpracovaná.
Greyhound Racing Tycoon
Sport - 371x
Chrt je oblíbená závodní psí rasa. A o to přesně půjde v této pěkné super hře. Vyberte si svého psího závodníka a snažte se jej vést tak, aby vyhrál všechny psí závody a stal se šampionem.
Tennis game - pěkný online tenis
Sport - 11x
V letních vedrech není moc chuť sportovat a potit se na horkém slunci. Avšak můžete zkusit tento online tenis, se kterým sice nezhubnete, ale určitě se skvěle pobavíte a třeba vyhrajete pohár:).
Trick Hoops Challenge
Sport - 14x
Zažijte typickou pouliční basketbalovou soutěž. Zvolte si způsob, kterým chcete dát koš. Pokud se vám to povede, soupeř musí váš kousek zopakovat, jinak přichází o body. To samé musíte dělat vy v případě, že soupeř dá koš.