Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Heart Surgery

Hrajete online hru Heart Surgery

Operace srdce není zrovna jednoduchý lékařský zákrok. Ostatně se o tom můžete přesvědčit sami v této nemocniční online hře na malého chirurga. Postupujte podle instrukcí a snad to pacient přežije ve zdraví :).

ovládání hry Heart Surgery

myší, viz instrukce ve hře • 3.57 MB • 675x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 25
Hry pro dívky - 22x
Velmi roztomilá online hra pro dívky :) Tento malý andílek, tedy spíše andělka se zakoukala do svého kamaráda a chce, aby si jí všiml. Pomoz jí v tom, aby vypadala báječně:) Dej se do toho. Je to jen na tobě!
Photo Model 17
Hry pro dívky - 686x
Další pěkná oblíkačka online pro dívky. Na této dívce můžeš změnit mnoho faktorů. Změň účes kliknutím na vlasy a tričko kliknutím na triko. Pak už ji jen dolaď různými doplňky a nalič ji. Příjemnou zábavu:)
Monster High Hidden Numbers
Hry pro dívky - 14x
Jednoduchá online hra s motivy světa Monster High. Vaším úkolem je na obrázku hledat skrytá čísla. Nebude to úplně snadné, protože někdy jsou skryta opravdu důkladně. Baví vás hry na hledání čísel? Pokud ano, tak určitě zkuste i tuto herní klasiku.
Veterinary - Malá veterinářka
Hry pro dívky - 43x
V roztomilé hře Veterinary se setkáme s malou veterinářkou, která miluje zvířata a starání se o ně. Dbejte na to, aby všechna zvířátka byla spokojená a zdravá. Malá veterinářka je super hra pro dívky.
Anna Frozen Hair Spa
Hry pro dívky - 45x
Roztomilá oblíkačka, ve které budeš vybírat moderní a krásné oblečení, ale taky se postaráš o účes a doplňky. Anna z Ledového království chce být krásná a zářit stylem. Pusťte se do hry a vytvořte super outfit.
Ceramic Master
Hry pro dívky - 22x
Staň se keramickým mistrem v této báječné online hře. Hra je ve stylu manufaktury. Jste na to tři, aby jste zvládli udělat dokonalou vázu. Prvním ji vytvoříš, druhým namaluješ a třetím vybarvíš. Všechny činonnosti děláš pouhým klikáním na vázi. Přeji mnoho úspěchů:)
Model Dressup 132
Hry pro dívky - 42x
Slečna Petra se chystá na procházku a doufá, že potká svého idola. Proto chce bý připravena vypdat skvěle. Šatník má převážně romantický a ty s tím jistě dokážeš udělat zázraky. Krásně ji obleč. Je to na tobě.
Ashley Tisdale
Hry pro dívky - 44x
Už jich tu bylo tolik, ale v této bezvadné online hře se seznámíme s krasavicí ASHLEY TISDALE. Hraje si sice na rozvernou školačku, ale už podle jejího šatníku poznáte, že jistě má na výběěr i krásné sexy kousky:)
Model Dressup 38
Hry pro dívky - 21x
Roztomilá online hra pro dívky. Tato krásná okřídlená víla chce jít dnes na bál všech obyvatelů lesa a chce se blísknout a vypadat báječně. v tom jí máš pomoci právě ty, tak se dej do toho a udělěj z ní krásku:)
Model Dressup 32
Hry pro dívky - 15x
Tahle roztomilá slečinka s velkýma modrýma očima se se svými kamarádkami dohodla, že si budou hrát dnes na princezny. Tak jí krásně obleč a doplňky neopomeň i ty jsou velmi důležité a nakonec jí nazuj botky.
Cody Dressup 20
Hry pro dívky - 15x
Cody vyhrála doutěž o nejkrásnější fotografii měsíce června a tak bude tento měsíc na titulní straně časopisu. Tahle přeně bude titulka vypadat, jen se rozhoduje co si má obléci, poraď jí a pomoz jí:)
Barbie Ever After High
Hry pro dívky - 59x
Zajímavý mix oblíkačky, ve které naše oblíbená panenka Barbie zkouší styl ze seriálu Ever after high. Mrkněte na ty krásné šaty a doplňky. Nyní je jen na vaší fantazii, jak naši hrdinku obléknete.
Cute Unicorn Care
Hry pro dívky - 55x
Dětská hra, ve které se budete starat o svého milého jednorožce. Nejprve vyberte jednoho ze tří jednorožců a hned se můžete pustit do prvního úkolu. Tím bude očistit jednorožce od listí a špíny. Zvládnete i další úkoly?
Sue malá čarodějka
Hry pro dívky - 51x
V této hře se stáváte malou čarodějnicí, která má nelehký úkol. Vašim úkolem je namíchat lektvary, díky kterých může proměňovat škaredé věci ve věci krásné. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Na výběr máte z mnoha přísad.
Model Dressup 60
Hry pro dívky - 13x
Tak tohle je tedy opravdu zajímavá online hra pro dívky. Zde se před tebe staví úkol připravit výherkyni konkurzu na focení do pěkného časopisu ke článku o letních zájezdech. Tak se dej do toho a krásně ji uprav.