Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Heart Surgery

Hrajete online hru Heart Surgery

Operace srdce není zrovna jednoduchý lékařský zákrok. Ostatně se o tom můžete přesvědčit sami v této nemocniční online hře na malého chirurga. Postupujte podle instrukcí a snad to pacient přežije ve zdraví :).

ovládání hry Heart Surgery

myší, viz instrukce ve hře • 3.57 MB • 822x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Jessica Alba Dressup
Hry pro dívky - 41x
Jessica Alba je hvězda, jak se patří a sluší. A jestli jí to bude slušet i v této hře pro dívky, to už je jenom na vás. Vyberte pro ni nejmódnější oblečení a doplňky.
Vintage Girl Make Up
Hry pro dívky - 60x
Jedna z jednodušších oblíkaček a makeover her pro dívky a nejmenší hráče. Mladá dívka již čeká na vaše kreativní řádění - vyberte styl účesu, oblečení, make up a další doplňky.
Golden Dream
Hry pro dívky - 64x
Jedna oddychová oblíkačka pro všechny naše dívčí hráčky. Vaší hlavní činností v této hře bude oblékat dívku a hledat nejlepší kombinaci oblečení, líčení a doplňků. Dokážete vytvořit super modelku, které padne svět k nohám?
Zoo Decorate 2
Hry pro dívky - 22x
Tak tohle je opravdu velikánská pohroma, ale co se dá dělat. Ze všech klecí utekla zvířátka v ZOO a klece také nejsou na svém místě. Budeš muset dát všechno do pořádku. Tak neváhej a dej se do toho !!!
Sue Dressup 3
Hry pro dívky - 6x
Sue už jsme měli v tolika hrách, ale teď máš tu možnost, že jí můžeš nakouknout do šatníku a co víc, vybrat jí super obleček a obléci ji podle svých představ. Tak neváhej a dej se do bolékání naší Sue:)
Voňavý koláč
Hry pro dívky - 26x
Udělej voňavý koláč v nové online hře nejen pro budoucí kuchařky :) Nejprve zvol formu koláčku. Poté vyber polevu, lektvary a ozdob jej nejrozmanitějšími druhy ovoce. kamarádi mají totiž narozeniny a z tvého dortu budou mít jistě radost:)
Angel Dressup 3
Hry pro dívky - 7x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Midnight dollhouse
Hry pro dívky - 20x
Venku je zrovna půlnoc, ale vám se jistě ještě nechce jít spát. Tak se rozhodnete, že si konečně můžete udělat pořádek ve svém domečku pro panenky. Všechny hračky jsou rozházené a je na vás je uklidit na místa.
Sue Avata Star 15
Hry pro dívky - 23x
Krásný příběh o Sue. Je to sice obyčejná dívky, ale večer se z ní stává velká hvězda. Jednou však šéf rozhodne, že vystoupení chce změnu a vyhodí ji. Ona potká kluka svých snů a te´d je řada na tobě. Musíš upéct něco pro něj. Vše dopadne dobře, Sue se vrátí na podium a vezme si kluka svých snů.
Fairy Dressup 21
Hry pro dívky - 21x
Fairy je krásná slečinka a jak je známo i vymetačka všelijakých mejdanů:), jen nahlédni do jejího šatníku:) Tak neváhej a dej se do toho, krásně ji obleč, aby se na dnešním plese vyjímala, tak jako na každém:)
Fairy Dressup 20
Hry pro dívky - 20x
Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Moussaka
Hry pro dívky - 51x
Moussaka je tradiční řecké jídlo, které trochu připomíná lasagne. Moussaka však místo těstovin obsahuje zeleninu. Podívejte se na tento online recept a zkuste ho třeba doma.
Oblékni modelku 2
Hry pro dívky - 29x
Koukni na tu malou bláznivou slečinku! Ona chce vypadat dobře i večer, než jde spinkat! Oblékni ji do jedné kombinace z jejích pyžamek a že jich není málo. koukni na to a dej se do toho Příjemnou zábavu!
Cutie Makeover 3
Hry pro dívky - 32x
Tohle je velice povedená online hra pro dívky. Od oblečení přez make-up až k doplňkům a šperkům. To vše můžeš uplatnit na této krasavici, která si dnes chce vyjít se svým novým přítelem:) Dej se do toho a uprav ji! :)
Cute School Girls
Hry pro dívky - 48x
Tyto dvě dívky stále studují a občas si potřebují povykládat mimo školu. Tak si se svými kamarádky zajdou posedět ven na lavičku. Vaším úkolem je těmto dvěma dívkám dát opravdu sexy oblečení.