Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Free Online Sudoku
sponzorované odkazy

Free Online Sudoku

Hrajete online hru Free Online Sudoku

Pokud hledáte hru Sudoku, kterou byste si mohli zahrát zcela zdarma, tak už nemusíte dál hledat. Jednu takovou tu pro vás máme. Jedná se o sudoku v Unity3D s dobrou hratelností a grafikou. Na výběr máte 3 obtížnosti.

ovládání hry Free Online Sudoku

myší, viz instrukce ve hře • 0.92 MB • 23x

Tip Zkuste novou hru s koňmi.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Duck
Logické hry - 16x
Tato logická hra vás pohltí a nepustí. Budete si v ní hrát s malými kačenkami, které musíte podle určité logiky seřadit, sbírat kačení vejce nebo jednu kačenku vyřadit. Hra má celkem 25 kol, které vám dají zabrat.
I Saw Them
Logické hry - 21x
Pěkná logická super hra, ve které se setkáte s celou řadou ozubených koleček a se zombíky. Právě zombíky budete ničit díky odsraňování objektů na hrací ploše. Čeká na vás pěkná řádka náročných úrovní.
Find Most
Logické hry - 24x
Jednoduchá logická minihra, ve které budete spojovat bublinky. Podaří se vám v rychlém časovém úseku vyklidit celé hrací pole?
Meeblings
Logické hry - 9x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.
Snail and Sokoban 3
Logické hry - 25x
Skvělá logická online hra, ve které budete přesouvat krabice k hvězdicím tak, aby žádná krabice nezůstala zablokovaná u zdi (nepůjde s ní pohnout žádným směrem). Pokud máte rádi klasické hry Sokoban nebo Boulder Dash, tak si přijdete na své.
Algerian Patience
Logické hry - 256x
Jedna z těch lepších verzí hry pasians, kterou fanoušci online her znají pod názvem solitaire (v Česku časko jako solitér). Pravidla hry jsou jednoduchá - skládáte karty postupně do čtyř balíčků podle barev od esa po krále.
Army Stacker
Logické hry - 26x
Pokud se rádi zábavně trápíte u logických super her, tak tu jednu bezvadnou máme. Cílem této hry je umisťovat herní prvky tak, aby se poslední umístěný objekt dotýkal zelené hranice. Podaří se vám projít všemi levely s úspěšností tří hvězd?
Magic Heaven 2
Logické hry - 11x
V této oddechové online hře dostanete za úkol dopravit oranžové příšerky do cíle. K tomu musíte ale využívat jejich odlišně barevné přátele, kteří je k sobě přivolají svým hlasitým pískotem.
Color World Origins
Logické hry - 10x
Jak by asi svět vypadal bez barev? To si ani raději nepředstavujme. Ve hře Color World Origins se podíváte do světa, který potřebuje zásah, aby mohl vypadat ještě lépe. Kolečka jsou uzavřena v krychlích a musí se k nim dostat stejná barva, jakou mají, aby mohly být tvorové spokojení. Cestou musíte překonávat překážky.
Pigs Will Fly
Logické hry - 19x
Pokuste se dostat v této super hře prasátko k lektvaru, které ho donutí létat. Tak se do toho pusťte a ukažte, co ve vás je. Hra má hned několik zábavných úrovní, ale hlavně odstraňujte překážky.
Zombies Time
Logické hry - 41x
Naprosto výborná logická hra, která je v zombíkovském stylu a nabízí celkem 24 pěkně navrhnutých úrovní. Cílem je infikovat zombie virem všechny lidi. Samozřejmě to nebude snadné, protože lidičkové mají své doktory a také vojáčky.
Fat Slice 2
Logické hry - 25x
Máme tady logickou hru, ve které budete muset odstřihnout co největší kousek papírů. Nemůžete odstřihnout papír, pokud jsou mezi nimi kuličky. Tak se do toho dejte a pokuste se kuličku odhodit na jinou stranu.
Bridge Craft
Logické hry - 43x
Děj hry Bridge Craft se odehrává ve vzdálené planetární soustavě, kde si tvorové zvaní Euwinové žili v klidu a míru, ale jednoho dne se objevila obrovská vlna, která je pořádně spláchla. Euwinové budou potřebovat přebudovat celé město, aby zase mohli vesele fungovat. S tím ovšem budou potřebovat pomoc!
Diamond Rush
Logické hry - 359x
V tomto pokračování oblíbené klasiky spoj tři jde především o vaše dovednosti při hledání shody! Vyměňujte sousední drahokamy tak, abyste vytvořili řady alespoň 3 stejnobarevných drahokamů, a odstraňte je z pole. Buďte co nejrychlejší, abyste získali bonus za rychlost a neustále zvyšovali násobitel! Větší kombinace vám přinesou speciální drahokamy a další bonusové body. Diamond Rush nabízí okouzlující grafiku a spoustu akce s drahokamy! Podaří se vám dosáhnout vysokého skóre dříve, než vyprší čas?
Jolly Jong Journey
Logické hry - 37x
V případě této bezvadné super hry se jedná o klasický mahjong. Tedy, pokud chcete vyhrát, tak musíte z hrací plochy postupně odebrat všechny kameny. Hledejte dvojice stejných kamenů a odebírejte je. Ovšem pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny.