Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

1950: Alien Attack

Hrajete online hru 1950: Alien Attack

Scifi střílečka, která nás zavede do tajemné Oblasti 51 roku 1950, kdy Zemi napadli zlí vetřelci ve svých vesmírných korábech. Vaším úkolem je bránit Zemi před vetřelskou invazí. Dobře miřte, dobře střílejte. Hra je v oblíbené technologii Unity3D (musíte mít nainstalovaný doplněk).

ovládání hry 1950: Alien Attack

myší, viz instrukce ve hře • 22x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Achilles 2: Origin of a Legend
Akční hry - 29x
Zahrajte si v této hře na rytíře, který bude muset zabít všechny své nepřátele. Dostaňte se tak do dalších úrovní, ale dávejte si pozor, vaši nepřátelé budou velice obratní. Tak se do toho pusťte a snažte se.
Momentum Missile 2
Akční hry - 4x
Tohle je pokračování, které navazuje na i tak dost povedený díl Momentum Missile. Dalo by se říci, že už není co vylepšit, ale tohle pokračování vskutku lepší je. Stavíte obranu před nepřítelem, který je snad neúnavný.
hra v Unity3D
Executioner
Akční hry - 7x
Poněkud brutální online hra, ve které si zahrajete na strážného ve věznici, ze které právě utíkají vězni. S každým zabitím vězněm dostanete body, za které si můžete vylepšit arzenál. Snažte se střílet a mířit co nejrychleji.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 32x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Mad Day
Akční hry - 205x
Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.
The Terraspheres
Akční hry - 12x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
Steam King
Akční hry - 192x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
Gunslingers Gold
Akční hry - 13x
Divoký Západ bylo opravdu nebezpečné místo k životu, protože střelné zbraně patřily mezi oblíbené pomocníky skoro každého obyvatele i v menším městě. Staňte se jedním z kovbojů a pokuste se zlikvidovat protivníka dříve, než on vystřelí. Získávejte peníze a chraňte svého hlavního hrdinu, aby se mu nic nestalo.
Load Up and Kill
Akční hry - 7x
Vyberte si zbraň a sami si ji nabijte. Poté odjistěte a vydejte se do místnosti, kde již na vás čeká vězeň. Vaším úkolem je ho odstřelit jak nejrychleji můžete. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nevystřelili vedle.
Mario Zombie Truck Shot
Akční hry - 8x
Zombie jsou po celé Maria Zemi a útočí na všechno. Naposledy Mário ovládá jeho kulomet na autu, se kterým si má pomoct v této zachráně. Pomozte Máriovi sestřelit a zabít tyto zombíky.
hra v Unity3D
Edge of Tomorrow: L.D.R
Akční hry - 15x
Epická bitva na vás čeká v této vynikající 3d hře v unity3D. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy zemi atakují nepřátelští vetřelci. Vydejte se tedy na nelítostná boj a snažte se hlavně přežít, vedle toho můžete zachránit naši nebohou planetu.
Tactical Assassin
Akční hry - 14x
Tactical Assassin vás zavede mezi gangstery a nejnebezpečnější zločince. Vaší misí je coby elitní ostřelovač zneškodnit předem zadané cíle. Před každou úrovní si dobře přečtěte briefing, abyste věděli, koho vlastně máte zlikvidovat. Zbytek už je úkol pro vaši přesnou pušku...
Rescue Mission
Akční hry - 22x
Prostřílejte se k vašim přátelům a osvoboďte je. Nebude to ale vůbec snadné, v cestě vám stojí dobře vyzbrojená armáda.
Ninja Stealth: Chapter 1
Akční hry - 16x
Neohrožený bojovník ninja se vydává na dobrodružnou výpravu a pokusí se zlikvidovat veškeré nepřátele, kteří by se mu dovolili postavit do cesty. Vezměte si skvěle vycvičeného válečníka na starost a doveďte ho k velkým vítězstvím. Proti sobě máte poměrně zkušené nepřátele, ale jistě na ně najdete účinné útoky.
Super Villainy
Akční hry - 26x
Pokuste se zabít veškeré nepřátele, kteří kolem vás létají. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Pokud chcete pokročit do další úrovně, tak je zapotřebí zabít několik nepřátel. Když nebudete v této super hře stíhat, tak si to můžete zpomalit.