Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Ninja Miner 2
sponzorované odkazy

Ninja Miner 2

Hrajete online hru Ninja Miner 2

Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.

ovládání hry Ninja Miner 2

myší, viz instrukce ve hře • 5.92 MB • 183x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Scooty Racing Match 3
Logické hry - 476x
Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.
Prizma Puzzle Challenges
Logické hry - 2x
Snažte se v této superhře propojit veškeré věže energií. Propojte všechny věže, kde jsou hvězdičky, abyste dostali body. Napájejte věž, která je na konci celé jedné úrovně. Hra je opravdu zábavná a je potřeba přemýšlet.
Future Buddy
Logické hry - 2x
A máme tady hrdinu z budoucnosti. Vaším úkolem je posbírat veškeré hvězdičky a dostat se do krabice, která vás posune dál do budoucnosti. Tento hrdina se musí zachytávat na různé body a to pomocí provazů.
Puzzle Freak
Logické hry - 2x
Puzzle Freak je pěkně zpracovaný mix stolní hry a logických hádanek. Na hracím poli vás čekají políčka, pod kterými se skrývá jedna z celkem 14 logických úloh. Podle toho, jak rychle úlohu vyřešíte, se vám připočítají body k IQ. Hru samozřejmě vyhraje nejbystřejší hráč.
Factory Balls 2
Logické hry - 2x
V této hře získáte továrnu na balónky. Ale nemyslete si, že výroba balónku je lehká. Vašim úkolem bude nazdobit balónek podle předlohy. K tomu budete využívat spoustu věcí. Musíte ale přijít v jakém pořadí je využít.
Ball Puzzle
Logické hry - 3x
Logická hra Ball Puzzle je na první pohled velmi triviální, prvních 10 levelů vám ostatně také přijdou jako velice snadné.... ovšem v dalších stupních hry se pěkně zapotíte, hlavně váš mozek ;-).
Sheepish
Logické hry - 5x
V této hře dostanete do opatrování ovečku,kterou budete muset vždy dopravit do chlíva. Klaďte jí na cestu různé překážky, které ovečku nasměrují na tu správnou cestu domů. Podaří se vám vyhrát?
Water Werks
Logické hry - 2x
Snažte se za pomoci vody dostat jednotlivé míčky do koše ve hře Water Werks. Máte k dispozici hasičskou hadici, ze které stříkají proudy vody, s nimiž můžete zatlačit na určité předměty, aby se koule mohly dostat na místo určení. Celkově si zahrajete poměrně slušný počet na sebe navazujících úrovní se slušnou hratelností.
Supaplex
Logické hry - 2x
Supaplex je remakem slavných her historie. Dostanete na starost malou červenou kuličku, se kterou se vydáte do zajímavě vypadajícího světa. Potřebujete posbírat všechny symboly, ale musíte dávat pozor na kamení, které by kuličku mohlo zavalit a bylo by nutné začít úplně od začátku. Jde o velice pěknou předělávku staré verze hry.
Birds Defenders
Logické hry - 1x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
Savages
Logické hry - 3x
V této skvělé hře budete jakožto náčelník jednoho kmene bojovat o území druhého kmene.Budete absolvovat lučišnické souboje s náčelníkem druhého kmene.Zabijte všechny náčelníky ať je všechno území vaše.
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 2x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
Polar Slide
Logické hry - 6x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.
Bubble fun
Logické hry - 3x
Logická hra, která i mě okradla o spoustu času. Vašim úkolem je přebarvit všechny soupeřovy modré puntíky na svoje fialové. Postupně navyšujte kapacitu svých puntíků až prasknou - tím doplní nebo přebarví puntíky kolem.
Hapland
Logické hry - 3x
Hapland je legendární hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji, velice chytlavá logická hříčka.