Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Smurf Baby Bathing

Hrajete online hru Smurf Baby Bathing

Povedená online hra s malým šmoulím pidižvíkem, o kterého se musíte postarat. Dokážete ho zabavit tak, aby byl spokojený a šťastný? Je to spíše hra pro dívky a pro nejmenší hráče, nicméně si myslíme, že i zkušenější hráči se u hry dobře pobaví.

ovládání hry Smurf Baby Bathing

myší, viz instrukce ve hře • 0.9 MB • 1611x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Wedding Dressup 3
Hry pro dívky - 23x
Svatební den je jedním z nejkrásnějších v životě a stejně jako každá jiná nevěsta, tak i tahle mladá slečna také. Tvým úkolem je se o ni dobře, ba výborně postarat. Obléci ji a obstart všechny potřebné doplňky.
Cameron Diaz
Hry pro dívky - 42x
Jistě znáš štíhlou, krásnou Cameron Diaz. Teď se můžeš stát její hlavní stylistkou. Tak neváhej a pusť se do toho. Ve svém nemalém šatníku má na výběr od romantického přez elegantní až po sexy kousky.
City dress up
Hry pro dívky - 16x
Do každodenního pracovního i odpočinkového času si musí naše slečna vybrat pěkné oblečení. Zkuste si tipnout, co nosí třeba do zaměstnání, a co na zábavu. Oblečte jí s co nejlepším stylem a gracií.
Easy Bake
Hry pro dívky - 2600x
Udělej někomu radost a upeč dortík. Můžeš se stát skvělou pekařkou za pár minut. nejprve zvol formu (pattern), pak polevu (frosting), ozdob ještě v sekci icing, pak použij nejrůznější ozdůbky od bonbonů přes písmenka :)
Mini Dressup 5
Hry pro dívky - 25x
Velice roztomilá online hra rpo malé i velké parádnice:) Malá holčička se chce líbit, ale potřebuje někoho kdo ji poradí, co a jak! Šatky nebo botky či kalhoty a mikinu. Obleč ji!Příjemnou zábavu! Vše je jen a jen na tobě!
Fairy Dressup 24
Hry pro dívky - 15x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Mini Dressup 10
Hry pro dívky - 11x
Krásná slečinka je pozváná od svého nastávajícího na ples, kde ji chce představit všem svým přátelům, takže se chce samozřejmě blísknout, neboť pro pány je názor přátel nesmírně důležitý, pomoz jí, ať se líbí!
Colouring 6
Hry pro dívky - 7x
Miluješ omalovánky a asi tak stejně i Vánoce? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Asley Judd
Hry pro dívky - 29x
Obleč Asley Judd tak aby jí to slušelo. Má ráda volněší oblečení jako například šaty. Potřebuje dokonalé oblečení co se hodí do večerní společnosti. Potřebuje také nejaké přívezky s naušnicemi a střevíce.
Papa Cheeseria
Hry pro dívky - 41x
Další díl z nesmírně oblíbené herní ságy Papa her. Tentokrát se podíváme na chod občerstvení, kde se servírují výtečné grilované sendviče. Otestujte své dovednosti při řízení malé restaurace a vydělejte maximum peněz.
Flowers Princess Fairy
Hry pro dívky - 39x
Každá dívenka je princezna, která chce být nejkrásnější ženou na světě. Malá Alisa také chce být květinovou princeznou, tak byste ji možná mohli pomoci v jejím snu. Pěkná oblíkačka pro dívky.
ZOO dekorace
Hry pro dívky - 2829x
Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)
14 February
Hry pro dívky - 25x
Krásné dívce v této online hře pro dívky telefonuje úžasný chlapec, který ji moc miluje. Je 14. února, tedy valentýn. Staví se pro ni za patnáct minut, což není moc času. Pomoz jí, oblékni ji, namaluj a dej doplňky, ať si užije pěkný valentýnský den:)
Chicken Coop
Hry pro dívky - 754x
Zahrajte si na chovatelku slepiček. Vaším úkolem bude kompletní péče o slepice a snaha o co nejvyšší počet nakladených vajíček. Dodržujte správný herní postup a dokažte, že jste v chovatelských dovednostech velmi zruční.
Tessa Spa And Salon
Hry pro dívky - 1345x
Sympatická online hra ve stylu oblíbených oblíkaček pro dívky. V tomto salonu budete oblékat jednu slečnu, která chce dnes vypadat opravdu famózně. Jak se vám podaří sladit všechny módní kousky k sobě?